“Wacht niet op het Ontwaken, WEES het Ontwaken”

Wacht niet op het Ontwaken, WEES het Ontwaken

 Saint Germain gechanneld door James McConnell 

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 19 juli 2020. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Saint Germain

Ik ben Saint Germain. 

Ik kom op dit moment in relatie tot een tijd dat ik eerder via deze doorkwam, door James, waar ik het gevoel gaf van een aankondiging die eraan komt. En op dat moment kon ik er niet veel over zeggen. Ook andere bronnen kwamen naar voren en spraken hierover.   

Deze aankondiging, en verschillende aankondigingen, die zullen leiden tot een grotere aankondiging, zijn nu in de maak. Ze bevinden zich al in de planningsfase door jullie leiders, degenen die naar voren zullen stappen. In het bijzonder de president van dit land, de Verenigde Staten. Hij zal naar voren stappen. Want hij heeft een aantal aankondigingen die naar buiten komen op het moment dat hij ze kan doorgeven. Naarmate de frequenties toenemen zijn de trillingen voldoende toegenomen, wat het bewustzijn hoger brengt. Het is nodig dat het bewustzijn hoger wordt om deze aankondigingen naar buiten te laten komen.         

Maar ik kan je nu vertellen dat trillingen en frequenties zijn gestegen. Het bewustzijn is gestegen. Het ontwaken is gebeurt. Ook al kijk je om je heen en zie je zoveel onrust, zoveel chaos, zoveel depressie en verdriet, zelfs in jezelf zoals je eerder tijdens je oproep hebt gezegd. Het verdriet dat velen voelen.        

Omdat velen van jullie empathen zijn. Je kunt de energie van anderen voelen. Je kunt de energie van het collectieve bewustzijn als geheel voelen, het brengt je in een staat van wanhoop en verdriet, maar slechts voor momenten. Merk echter op, zelfs als je die periodes van verdriet hebt gehad volgt vreugde direct daarna, als je het toestaat. Die vreugde verspreidt zich nu. Zelfs te midden van al deze chaos en onrust verspreidt vreugde zich. Licht verspreidt zich. Het ontwaken gebeurt.           

Ja, er zijn veel van je familie en vrienden die merken dat ze zich nu in die delingsfase bevinden waar ze worden gescheiden. De tijdlijnen worden nu gescheiden voor degenen die klaar zijn om verder te gaan in de Ascensie en volledig ontwaken en degenen die nog slapen en achterblijven, zo lijkt het.  

En ik zeg ‘zo lijkt het’ omdat het niet accuraat is. Ze blijven niet achter. Het duurt gewoon langer om tot dezelfde conclusies te komen, dezelfde afspraken, of nog belangrijker, dezelfde herinneringen te komen als die jij heeft gehad. En omdat het tijd kostte om tot die herinneringen te komen, of om zelf de waarheden te onderzoeken. Net zoals het jullie tijd kostte om dit te doen en te acclimatiseren aan deze energieën, zo hebben zij ook die ervaringen. Het is alsof ze nu in het beginstadium van ontwaken zijn waar ze vragen stellen.       

De vragen die velen van jullie vele jaren geleden en sommige zelfs levens geleden hebben gesteld, toen je de vragen stelde, ‘wie ben ik? Waarom ben ik hier? Wat is mijn missie? Wat is mijn doel? ‘ Al deze vragen die ze beginnen te stellen. Ze beginnen rond te kijken en zien wat er gebeurt en weten dat dit niet kan! Dit kan niet de manier zijn zoals het is! Dit kan niet het leven zijn zoals het moet zijn! Ze voelen dat verdriet ook.        

Maar in tegenstelling tot jou gaan ze er in mee. Ze capituleren met het etablissement. Ze volgen erin mee. Als ze wordt verteld maskers te dragen, dragen ze maskers. Als ze wordt verteld om zich te scheiden van anderen, scheiden ze zichzelf van anderen.     

Maar jullie weten allemaal dat dat precies is wat de duistere mensen willen. Ze willen dat je je van elkaar scheidt. Ze willen afscheiding. Ze willen dat je de angst voelt als je dat masker opzet en het gevoel hebt dat je niet in de buurt van iemand anders kunt zijn, vooral als die geen masker draagt.            

Maar je weet dat die maskers niets doen. Ze hebben geen enkel voordeel. Jullie weten dit allemaal. Ik vertel je dit niet voor het eerst. Je weet dit al vanaf het begin. Je wist wat noodzakelijk was, wat nodig was.       

Je wist dat je er niet in mee moest gaan, zoals de schapen hebben gedaan, zoals je ze noemt. Het zijn geen schapen. Ze zijn gewoon niet ontwaakt, ze slapen. Net zoals jij jaren geleden, velen van jullie. Velen van jullie zijn het afgelopen jaar tot hun zelf gekomen.     

Geef ze dus de tijd, net zoals jij de tijd nam. Sta toe dat je frequenties blijven stijgen. Gebruik de Violette Vlam overal waar je kunt. Elke keer dat je erover nadenkt gebruik dan de Violette Vlam.    

Als je aan die (5G)zendmasten wilt werken, doe dat dan. Stuur licht. Stuur de Violette Vlam naar die zendmasten. Zie hoe de energieën hierdoor veranderen en verschuiven.    

Jullie President wil niet dat die 5G zendtorens anders zijn dan gunstig voor de mensen, hij zal niet toestaan ​​dat het iets anders is dan dat. Maar soms wordt hij  tegengehouden. Zijn handen zijn soms gebonden. Maar weet dat hoewel zijn handen op deze momenten gebonden lijken te zijn, hij precies weet waar dit allemaal heen gaat. Hij is klaar om de stekker uit al die duistere krachten te trekken. Hij en al diegenen die met hem samenwerken, die jullie het Bondgenootschap noemen, zijn er om je te helpen. De Galactische zijn er om te helpen.       

Ze doen dat achter de schermen. Maar velen van hen zijn naar voren gekomen. Velen van jullie weten dit niet. Ze zijn naar de planeet gekomen. Ze lopen, net zoals jullie allemaal op het oppervlak van de planeet lopen. En ze helpen waar ze kunnen.      

Maar ze kunnen slechts zoveel doen. Net zoals wij maar zoveel kunnen doen. Omdat het aan iedereen is om het Licht te zenden, verspreid het Licht op elke mogelijke manier. Word de krijgers! Het is nu tijd.       

Het is tijd om uit het Lichtwerkersrijk te stappen en het zwaard en het schild van Michael aan te nemen en er alles aan te doen om de waarheid te verspreiden waar je maar kunt, hoe je ook kunt. Maak je geen zorgen over de resultaten hiervan, zolang je niemand daarbij pijn doet. Dat is de wet. Dat is de gouden regel. Wat je andere aandoet?     

En velen van jullie, jullie allemaal, volgen die regel, omdat dat een belangrijke Universele Wet is. Je volgt die Wet omdat je die Wet kent, evenals alle andere Universele Wetten. Je kent ze misschien niet op een bewust niveau, maar je kent ze diep van binnen.     

En jullie reiken allemaal elk moment uit dat je kunt, elke gelegenheid die je moet doen om het Licht te sturen, om het Licht te verspreiden. Om liefde te sturen en liefde te delen. Om overal waar je kunt vrede tot stand te brengen. Dat is de manier dat er vrede op deze planeet zal komen. Dat is de manier hoe het bewustzijn zich zal verhogen, en over de hele planeet verhoogt. En het ontwaken gebeurt.              

Wacht niet op het ontwaken, WEES het ontwaken, nu op dit moment, vanaf dit moment. Wees het ontwaken voor iedereen om je heen. En als je dat doet, je familie, je vrienden, als je het ideale laat zien, als je de weg wijst, zullen zij volgen als zij ervoor kiezen. En als ze er niet voor kiezen is het niet jouw verantwoordelijkheid om ze dat te laten doen, ze wakker te schudden of iets dergelijks. Dat is niet jouw verantwoordelijkheid. De jouwe is alleen om liefde en licht te sturen en het te laten gaan waar het heen wil. Dat is wat er in je goddelijke aanroep zit.           

Dat is alles wat ik nu voor je heb op dit moment, gebruik allemaal elke dag de Violette Vlam in je. Wees de liefde. Deel de rust. Creëer harmonie om je heen waar je maar kunt.      

Al mijn vrede en liefde zij met jullie allemaal.

Ik ben Saint Germain.  Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen