Ancient Awakenings, “Het is nu tijd om het spel te beëindigen” (Herplaatst)

“Het is nu tijd om het spel te beëindigen”

Saint Germain  gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 22 november 2020.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Saint Germain
   

Ik ben jullie Saint Germain. Ik ben op dit moment weer gekomen vanwege een oproep, een oproep die naar velen uitreikt. De velen, niet alleen hier in dit land, maar over de hele planeet. Een oproep die de stemmen verheft en de kracht die naar jullie terugkomt terwijl jullie volledig ontwaken tot wie je bent.     

Want dit zijn die tijden, die tijden waarvoor je hebt gewerkt. Niet alleen in dit leven, maar gedurende vele levens, tot aan deze tijd toe. Deze momenten die nog komen, maar die snel komen.    

Jullie hebben allemaal beloften gedaan lang geleden, je hebt je vrijwillig voor deze missie aangemeld. En deze missie komt nu steeds dichter bij het uiteindelijke hoogtepunt. Maar om dat te bereiken, om dit ‘spel’ af te maken, zo je wilt, moet je eerst als collectief alle duisternis op deze planeet loslaten. Om dat te doen moet je die duisternis, die schaduwen, in het licht brengen. Dat is wat er nu gebeurt met jullie verkiezingsproces in dit land en in alle daaropvolgende omschakelingen die als gevolg hiervan over de hele planeet plaatsvinden.     

Mensen overal op deze planeet kijken nu naar wat er hier in deze Verenigde Staten van Amerika gebeurt. Iedereen kijkt toe hoe de corruptie in dit land wordt overwonnen door een paar groten die naar voren zijn gestapt en hun stem verheffen en hun kracht naar voren brengen zodat ze kunnen helpen, niet alleen om degenen hier in dit land te bevrijden, maar ook de hele planeet.   

Het is niet alleen de wereld die toekijkt, maar ook al degenen boven (de Aarde) in hun schepen en op andere planeten. Zelfs vanuit de hele Melkweg kijken ze naar wat er hier en nu gebeurt.  

En jullie zitten allemaal op de eerste rij. Jullie kijken allemaal naar dit stuk, of deze film, die zich overal ontvouwt. Het ontvouwd zich recht voor je neus. Sommigen van jullie kijken er naar. Anderen doen mee alsof je in staat bent om op het podium te stappen en deel te nemen aan het stuk. En soms stap je weer van het podium af en ga je weer zitten kijken. Maar er zijn er die steeds gefocust zijn om in het spel te zijn, die doorgaan in het spel, en dat zijn de meesten van jullie. De meesten van jullie zijn hier nu op deze momenten om dit allemaal naar buiten te brengen om door te gaan met het onthullen van de waarheid overal waar jullie in staat zijn.          

Er zijn sommige uitingen afkomstig van jullie massamedia die nu steeds dichterbij komen. Je ziet het misschien nog niet, maar ze komen dichter bij de noodzaak om de waarheid te onthullen. En er zijn er die naar voren stappen en de waarheid meedelen, de waarheid met vele delen, waardoor veel meer mensen ervoor ontwaken.   

Dat is hoe dit hele ontwakingsproces nu plaatsvindt. De waarheid zal overal worden onthuld. Geen steen zal onaangeroerd blijven. Want alles zal naar buiten komen zoals het moet.    

En jullie zijn allemaal, zoals je al een tijdje hoort, de katalysator hiervoor. Jullie zijn degenen op wie jullie hebben gewacht. Wij zijn het niet, de Opgevarenen, het zijn niet de Galactics , het zijn niet de Agarthanen. Het is ieder van jullie. Omdat jullie het allemaal zijn, jullie zijn degene die het verschil maken. Jullie zijn degenen die achter de President van dit land stappen, achter hem staan en hem volgen. Geef hem steun en jullie gebeden, en aan allen die met hem samenwerken.       

Omdat, nogmaals, het is niet alleen dit land dat op het spel staat en de Republiek, maar het is de hele planeet die op dit moment in de ban is van de Grote Opstand binnenin. Jullie maken allemaal deel uit van die Grote Opstand, of revolutie, zo je wilt.  

Maar het is geen revolutie met wapens. Het is geen revolutie buiten jezelf. Het is een revolutie in jezelf. En als je in staat bent om de diversiteit in jezelf te overwinnen en deze schaduwen in jezelf naar het Licht te brengen, dat zal jet Licht naar de Wereld brengen.

Ik ben Saint Germain. Ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. En dat je er alles aan blijft doen om deze Omschakeling tot stand te brengen. Om het naar voren te brengen. Om het naar je toe te trekken.      

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen