Ancient Awakenings, “ Blijf op Koers”

“ Blijf op Koers”

Saint Germain gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 13 december 2020. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Saint Germain
 

Ik ben jullie Saint Germain. En ik ben op dit moment gekomen, op deze momenten waarin je je bevindt, waar je jezelf bevindt.  

Velen van jullie bevinden zich nog steeds in de matrix. Maar jullie weten allemaal hoe je de matrix moet verlaten. En je doet het soms. Je kunt het van tijd tot tijd doen. Je merkt echter steeds meer dat je eruit kunt komen.     

Waar de dingen die om je heen in de buitenwereld gebeuren je niet zoveel beïnvloeden als voorheen, of zeker niet zo veel invloed op je hebben als degenen die nog niet ontwaakt zijn. Velen van hen voelen de consternatie en de depressie van de wereld zoals ze die nu zien. Maar als jullie naar de wereld kijken, jullie, de Ontwaakte, jullie, de Lichtstrijders en de Lichtgemeenschap, als jullie naar de wereld kijken, zie je het vanuit een roze blik, zie je het alsof je door een roze bril kijkt, omdat je de realiteit kent. Je weet dat het een illusie is. En omdat het een illusie is, kun je elke creatie hebben die je wilt, wanneer je maar wilt.         

Je weet steeds meer, zoals we al zo vaak hebben gezegd, geloven is zien. En als je dat concept begint te begrijpen, het is een concept, een ideologisch concept. Naarmate je dat steeds beter begrijpt, dan zal je en creëer je je realiteit, zowel binnen jezelf als ook buiten jezelf. Het is jouw creatie.    

Ook al gebeuren die dingen in dit land, in de wereld, en lijkt alles chaos te zijn, onthoud altijd dat uit chaos orde voortkomt. Orde vanuit chaos. En ook al is dat het Illuminatie-gezegde, het is veel, veel meer dan dat. Want het is de werkelijkheid voorbij de illusie.     

En jullie, degenen die zich vrijwillig hebben aangemeld om hier te komen om deel uit te maken van deze uitdrukking in deze tijden, je bent hier om die orde tot stand te brengen. Maar niet de Nieuwe Wereldorde waarover je hebt gehoord. Maar de orde die komt van het weer beseffen van het eenzijn met alle levensvormen, al het leven, niet alleen op deze planeet, maar door het hele universum. En de verbinding die jullie allemaal hebben met de Grote Centrale Bron van dit universum en natuurlijk ook met jullie Hogere Zelven, dit alles komt samen en brengt de verbondenheid tot stand voor jullie allemaal om te beseffen dat je vrij bent. Je hebt recht op soevereiniteit in jezelf. En niemand, niemand, kan dat van je afnemen, tenzij je hen toestaat het te doen. En velen over de hele planeet staan het ​​diegenen toe die proberen de controle te behouden. Ze staan ​​diegenen toe de vrijheid van hen af ​​te nemen, zonder zelfs maar te beseffen dat ze het doen.    

Maar de duistere krachten weten hoe ze je vrijheid moeten afnemen. Ze weten hoe ze het moeten doen. Ze doen het al vele, vele levens. Maar jullie, de Ontwaakte, jullie staan ​​hun in de weg. Jullie zijn voor hen het obstakel dat hen ervan weerhoudt hun doel, hun doel van volledige overheersing, te realiseren.     

Maar jullie weten, dat aangezien het Licht al heeft gewonnen, dat hun dromen van overheersing ten einde lopen. En degenen die op bepaalde plaatsen zijn gezet, zichzelf daar hebben geplaatst, zijn er om ze tegen te houden. En jullie, het Grondpersoneel, zijn degenen die ook hier zijn om ze tegen te houden. Er zijn er velen die naar voren zijn gekomen die jullie de ‘klokkenluiders’ noemen, die de klok luiden over alle corruptie die, niet alleen hier in dit land, maar over de hele planeet gaande is, leven na leven. Dat is het spel dat al die tijd wordt gespeeld. Maar daar komt een einde aan.      

Omdat de tijd zelf ten einde loopt. De tijd zoals je die kent loopt ten einde. Dus jullie moeten allemaal gewoon doorgaan, op koers blijven. Blijf op koers en weet dat alles niet alleen om een ​​reden gebeurt, maar precies gaat zoals het moet.    

Dus ook al lijkt het erop dat er een nederlaag is voor degenen die in dit verkiezingsproces zitten, ook al kijk je er naar en hoor je de velen die de overwinning uitroepen voor degene die ze hebben gekozen, dat is niet zo. Het kan niet zo zijn. Omdat de uitverkorenen de leiding hebben. Zij zijn degenen die nu de touwtjes in handen hebben, die uitverkorenen van het Licht die vooruit zijn gegaan, die opzij zijn getreden, of naar voren zijn getreden en de massa’s van de hele planeet leiden, niet alleen tegen dit land, maar tegen het hele planeet.     

Jullie president heeft op dit moment de leiding over de hele wereld. En de wereld is klaar om te capituleren, klaar om mee te gaan met zijn leiderschap, evenals vele anderen die voorop zijn gegaan en samen met hem de aanval leiden.  

Jullie moeten allemaal gewoon doorgaan om het proces zich te laten ontvouwen. Een ontvouwing is precies wat er gebeurt. Alles ontvouwt zich voor je. Je hoeft alleen maar te weten dat het allemaal met een reden gebeurt. Het gebeurt allemaal precies zoals het moet, het is allemaal georkestreerd. Blijf met de stroom meegaan, want alles wordt steeds meer onthuld.      

Dit volgende jaar waar je naar toe gaat, is het jaar van onthulling. Alles wordt komend jaar onthuld. Alles.    

Dus het is nu tijd, sta op! Kom op voor jezelf! Kom op voor je rechten als soevereine wezens. Sta op en verklaar de wereld dat je dit niet accepteert, dat je zult blijven vechten. Door blijft vechten. Blijft vechten als Strijders van het Licht. Dat is wat je moet doen. Dat is je missie. En jou missie, van jullie allemaal, ontvouwt zich elk moment terwijl je voort gaat.     

Ik ben Saint Germain, ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. Te weten dat de Violette Vlam altijd bij je is, zelfs als je je er niet bewust van bent. Het is altijd bij je. Maar als je je ervan bewust bent is het nog dichter bij je.       

Vrede en liefde zij met jullie allemaal. Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen