Diverse berichten, Christy Wallace, Lichtcodes – Nieuw begin

Christy Wallace, Lichtcodes – Nieuw begin

21 januari 2021

Nieuwe lichtcodes voor een nieuw begin, nieuwe frequenties die voortkomen uit de Zon. Na het ontvangen van de originele Lichtcode (5 cirkels met een regenboogkleurige achtergrond), verbond ik me ermee en kwamen de woorden De Vijf Zonnen in me op. Ik zocht het op en dit is letterlijk een mythe (legende) uit de Azteekse / Maya-cultuur, wat een scheppingsverhaal was via geboorte, dood en wedergeboorte. Dit was een verhaal van hun toewijding aan het land en de lucht (de Zon) aangezien het voor hen zorgde omdat ze in harmonie waren met de natuur en de planeet. Het lijkt erop dat ze, om de Zonnegod tevreden te houden ze grote vernietiging en mensenoffers moesten ondergaan aangezien de onvolmaaktheid van hun uiteindelijke creaties, de mens, de Zonnegod niet tevreden leek te stellen, daarom duurde het 5 cycli van Nieuwe Zonnen, maar was dat het einde?

Twee interessante dingen die naar voren kwamen tijdens mijn onderzoek naar de mythe van de vijf Zonnen waren maïs (graan) en de vertegenwoordiging van de 4 richtingen (Noord, Zuid, Oost, West). Om het kort te houden zal ik geen details toevoegen, maar gisteren was het Nationale Popcorndag en ik voelde me geneigd om de 4 richtingen te erkennen voordat ik de informatie ging onderzoeken die ik in mijn praktijken niet echt was tegengekomen.

Nadat ik hierover had nagedacht en correspondeerde met de Zonwezens (via een kanaal – Garri Mantese), ontving ik inzicht terwijl de wezens vrolijk mijn bewustzijn van De Vijf Zonnen erkenden, maar suggereerden dat het veel grootser was. Dus graaf ik dieper!

Mijn conclusie:

Deze Lichtcode (Origineel) draagt ​​de frequenties en trillingen voor een Nieuw begin als een convergentie van alles wat is en was (ook Lemuria en Atlantis ook behoorlijk dominant), NU. Het is de vereniging van ons wezen (het mannelijke en vrouwelijke) in het Ene waar we OP-NIEUW creëren, aangezien de dagen van de illusie, wat ons bestaan ​​leek te zijn, VOLTOOID zijn, geen dood en vernietiging meer, gewoon wedergeboorte van onze authentieke zelven terug in Liefde. Onze reis is op die manier voltooid en dit is voor ons om te voelen en te erkennen. Het is NU dat we een nieuw begin creëren door gebruik te maken van de hemel op aarde verbinding die we altijd in menselijke vorm hebben gehad, we zijn alleen onze herinnering voor een tijd (illusie) kwijtgeraakt die niet langer bestaat.

Nieuwe Lichtcode Patronen – 5: De vijf extra Lichtcodes waarvan ik voel dat die het elementaire lichaam helpen om terug te expanderen naar het Ene, aangezien er veel zuivering in en over ons en binnen en boven Gaia heeft plaatsgevonden voor ons pad naar huis. Deze codes creëren rimpelingen van het originele. We stemmen opnieuw af met de natuur en alles wat ze voortbrengt in ons wezen en we stemmen af ​​op haar GELUIDEN, KLEUREN en FREQUENTIES. Deze codes zijn een uitbreiding van het origineel, omdat er golven op golven zijn om te verkennen terwijl we verder gaan. Geen lagen meer, we zijn nu rimpelingen in dit continuüm.

Ik hoop dat dit logisch is! Ik ga gewoon met de stroom mee.

LoveLight voor iedereen!

Terug naar Pagina Diverse Berichten