Ancient Awakenings, “Jullie volgen het Hoger Goddelijk Plan, vertrouw op het Plan” (herplaatst)

“Jullie volgen het Hoger Goddelijk Plan, vertrouw op het Plan”

Saint Germain  gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 8 november 2020. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Saint Germain

Ik ben jullie Saint Germain. Ik weet dat Sananda vandaag bij je zou zijn, maar ik heb hem gevraagd of ik degene kon zijn die deze boodschap zou brengen.  

Maar voordat ik jullie deze boodschap breng, wil ik dat jullie nu allemaal diep ademhalen. Haal diep adem. Adem het leven in wat om je heen is. Niet de driedimensionale chaos die nu om je heen gebeurt, maar het leven zelf. Het Hoger bewustzijn zelf. Voel het. Weet het. Het is er allemaal. Het is er altijd geweest. Maar je was verblind. Niet door het licht, maar door de duisternis in ieder van jullie.            

Maar die duisternis in je wordt nu verlicht. Het gebeurt nu allemaal. Je zult niet alles geloven wat naar buiten komt over de duistere krachten, je weet waar ik het over heb. Je weet waar die informatie, waar dat nieuws vandaan komt.    

Maar de waarheid ook. De waarheid die je inderdaad zal bevrijden, precies zoals we hebben gezegd. Niet alleen voor dit leven waarin je je bevindt, maar voor vele levens. Het staat in de Bijbelse uitspraken, “De waarheid zal je bevrijden” Het is voorbestemd om de waarheid te onthullen. Het enige dat je nu hoeft te doen, is ervoor openstaan.       

Als je openstaat voor de waarheid komt het binnen en resoneert het met je, net zoals het voor velen van jullie heeft gedaan, zo niet jullie allemaal. En zeker, velen van jullie resoneren met deze woorden als je ze later op internet leest. Het komt allemaal naar buiten. De waarheid komt naar buiten als een onthulling.    

Als we het hebben over disclosure, hebben we niet alleen gesproken over disclosure en over de Galactics, we hebben gesproken over disclosure als de waarheid in het algemeen die naar buiten komt om onthuld te worden vanuit verschillende bronnen, uit verschillende richtingen. Dat is wat er nu gebeurt, want vrijheid staat op het spel.  

Vrijheid. Jullie eigen vrijheid. Niet alleen vrijheid in dit land, maar op de hele planeet. De wereld moet vrij zijn en zal vrij zijn. Vrij van de duistere krachten.          

Omdat de duistere krachten nu alles naar buiten gooien wat ze kunnen. Zoals we vaak hebben gezegd, volgen ze een plan. Maar dat plan is een plan van de oude vibratie. Het is een driedimensionaal illusionair plan dat ze volgen.    

Maar jullie van de hogere krachten, de Lichtkrachten en jullie president Trump volgen een Hoger Plan. Een Hoger Goddelijk Plan dat hogere vibraties met zich meedraagt.   

En de enigen die dit Plan, dit Goddelijke Plan, kunnen volgen, zijn degenen die naar de hogere vibraties gaan. Degenen die nog steeds resoneren met de lagere vibraties zullen in die lagere vibraties blijven en kunnen zichzelf niet in stand houden in de hogere vibraties. Dit is wat er op dit moment aan het gebeuren is, nu de waarheid naar buiten komt. Het zal steeds meer naar buiten komen.     

En ik vertel jullie nu, als Saint Germain, en vele anderen zeggen hetzelfde op  verschillende manieren. Degene die wordt aangewezen om naar voren te komen en de president van dit land te zijn, zal niet de president zijn. Hij zal niet als president regeren. Ik kan je daar verder niet meer over vertellen, maar het is voorbestemd dat degene die president is geweest, zal doorgaan. Ik kan niet zeggen hoelang hij zal doorgaan, want er zijn andere krachten aan het werk.       

Andere krachten van Licht, van het Goddelijke Plan, zijn aan het werk. En zoals we al zeiden, alles wordt georkestreerd voor jullie vrijheid. Vrijheid niet alleen van dit land, maar van de hele planeet.    

Dat is wat er nu gebeurt. Vrijheid. Vrijheid om jullie leven te leiden zoals je dat wilt. Niet om opgesloten te worden en in een gecontroleerde situatie te verkeren, te worden gemanipuleerd als marionetten door degenen die dat willen proberen, degenen die willen proberen de wereld te beheersen.       

Er komt geen Nieuwe Wereldorde. Het zal niet gebeuren. Het zal nooit kunnen gebeuren. De Aarde zal niet worden overgenomen door degenen die proberen haar te decimeren en te ontheiligen. Het zal niet gebeuren. Het kan niet gebeuren.          

Dus jullie kwamen allemaal naar hier voor deze missie, om nu wakker te worden. Wakker te worden voor de missie die voor je ligt. Toen we hebben gezegd dat jullie de Lichtstrijders zijn , en niet langer alleen de Lichtwerkers, spraken we tot deze groep. We spreken nu tot degenen die met deze woorden zullen resoneren.      

De tijd om achterover te leunen en naar de show te kijken is voorbij. Je maakt geen deel uit van de show, als je het jezelf toestaat. Dus sta jezelf toe vooruit te gaan, van de bank af ​​te komen, te stoppen met kijken naar het nieuws dat naar buiten komt en je eigen nieuws te maken. Creëer je eigen realiteit. Daar gaat het om, om in het moment zijn en het moment voorwaarts dragen.                

Voorwaarts in de waarheid. Voorwaarts in liefde die naar buiten komt in jullie allemaal, steeds meer, terwijl je vierde chakra zich wijd begint te openen en wijd opengaat vanwege wat er nu gebeurt. Het zal voor velen wijd open gaan vanwege wat er nu gebeurt. Omdat de lagere trillingen hierdoor toenemen.      

Geloof in het Plan. Vertrouw op het Plan. Het is er met een reden. Het is er met een doel. Alles wat er gebeurt heeft een doel. Dus jullie moeten allemaal vertrouwen. Vertrouwen op het Plan. Vertrouw op de onafhankelijkheid om naar voren te komen, waar ik onlangs over sprak. Onafhankelijkheid niet alleen van dit land, maar van de hele planeet. Dat is wat er komt en wat voorbestemd is te zijn. Maar je moet de storm nog wat langer doorstaan.             

Maar ga niet achterover leunen en de storm uitzitten. Het is nu geen tijd om in het oog van de storm te zijn. Maar wees kalm. Sta niet toe dat alles wat er om je heen gebeurt je vastgrijpt. Jij moet het vastgrijpen. Dat is waar je nu heen moet.      

Deel het licht, verspreid het licht, bij elke kans die je hebt. Als het nodig is om je masker af te doen, doe het dan. Als het nodig is om in een menigte te spreken, doe het dan. Als je de neiging voelt om dat te doen, spreek dan luid je waarheid tegen iedereen, tegen iedereen die wil luisteren.    

Onthoud, “waar er twee of meer samen zijn in Zijn naam, …” zoals Hij zei gebruikmakend van het IK BEN Bewustzijn, “waar er twee of meer samen zijn in mijn naam, in de IK BEN, daar zal ik zijn”, daar zal de IK BEN in jou zijn. Je hebt de kracht om je uit te spreken. Je zult het weten wanneer je je wilt uitspreken. Net zoals ik mij nu uitspreek door James. Hebben jullie allemaal de macht om dat ook te doen als dat nodig is. En ik zeg jullie nu als Saint Germain, de noodzaak is er nu om dat te doen.      

Stap uit. Stap uit de comfortzone en stap op de trein van Waarheid waarover jullie hebben gesproken. Rij op de trein van Waarheid. Rij ermee de vrijheid in. Rij ermee naar onafhankelijkheid. Omdat dat op het spel staat. De onafhankelijkheid van de hele planeet. De vrijheid van de hele planeet staat nu op het spel. Allen kijken naar wat er gebeurt in dit land, de Verenigde Staten van Amerika, terwijl de onafhankelijkheid van dit land weer verandert in de republiek zoals het bedoeld was, zoals het begon, en zoals het weer zal zijn.           

Ik ben Saint Germain en ik verlaat jullie nu in vrede en liefde. En de Violette Vlam gaat door met branden door alles wat van lagere vibratie is en neemt je daarbij mee naar de hogere vibraties.  

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen