Ancient Awakenings, “Er is iets in jezelf, het geheugen, dat zich herinnert hoe het is om in de hogere vibraties te zijn” (herplaatst)

Er is iets in jezelf, het geheugen, dat zich herinnert hoe het is om in de hogere vibraties te zijn. 

Saint Germain gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 18 oktober 2020. bewustzijn(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Saint Germain

Ik ben Saint Germain. Ik kom weer om bij deze groep te zijn. Bij degenen die met  deze woorden resoneren.   

Want dit zijn de tijden! Dit zijn de tijden waar jullie allemaal op hebben gewacht en waar jullie ijverig naar hebben toegewerkt. Je kwam naar hier om dat te doen. Je kwam naar hier om er deel van uit te maken. Om de expressie van bewustzijn op de planeet te verhogen. Dit was je doel. Dit is je missie. Jullie staan nu allemaal op het punt en zijn er deel van om dit te doen.            

Ook al heb je soms het gevoel dat je niet genoeg doet, toch vragen we je, wat is genoeg? Wanneer denk je dat het niet genoeg is? Want als je samenkomt, zoals je doet in deze groep, in deze telefonische bijeenkomst, als je op deze manier samenkomt heb je een groot effect op het hele bewustzijn van de planeet! Op het hele collectieve bewustzijn van de planeet. Iedere keer. En jullie komen elke week samen, week na week, zonder mankeren. En elke keer dat je dit doet beïnvloed je het geheel veel meer dan je je kunt voorstellen. En weet dat niet alleen deze groep, maar alle groepen die samenkomen het geheel beïnvloeden.  

Toen Yeshua zei, “waar er twee of meer in mijn naam verzameld zijn, daar zal ik onder hen zijn.” Dit is waar hij over sprak. Energie die samen komt. Bewustzijn, liefde, die samenkomt. Die de vibraties in jezelf en alles om je heen verhoogd.     

Is het jullie niet opgevallen, als je tussen de mensen loopt die nog slapen, is het je dan niet opgevallen hoe in meerdere opzichten hun bewustzijn enigszins wordt aangewakkerd tot, misschien een glimlach, of soms loop je tussen hen en ben je onzichtbaar voor hen? Omdat ze je hogere vibratie niet kunnen voelen. Ze kunnen het niet ervaren. Jij kunt wel de lagere vibratie voelen en ervaren, maar het kan zijn dat ze jou hogere vibratie niet kunnen ervaren. Maar toch heeft het effect op hen. Jou licht heeft invloed op hen, ook al weet jij of zij het misschien niet. Het gebeurt overal waar je gaat.        

Omdat jij je vibratie niet langer laag kunt houden. De vibratie in je wil alleen maar stijgen. De vibratie in je chakra-systeem wil alleen maar stijgen. Het is voorbestemd voor jou om dit te doen. Omdat er dat deel in jezelf is, het geheugen, dat zich herinnert hoe het is om in die hogere vibraties te zijn.     

Daarom raken zo velen van jullie zo teleurgesteld door alles wat er nu op de hele planeet gebeurt. Omdat je het je herinnert! Je herinnert je hoe het was om op de schepen te zijn. Je herinnert je hoe het was om op een planeet met een hoger bewustzijn te zijn, in een hogere beschaving (in termen van bewustzijn). Je herinnert je dit. Het is dus moeilijk voor je om jezelf in bedwang te houden.      

Zie het alsof je je in het water bevindt en je naar de bodem wilt zinken. Maar het gaat niet. Je moet een gewicht om jezelf heen doen om te zinken. Dat is wat je gedaan hebt. Je hebt letterlijk een gewicht om jezelf heen gedaan en jezelf naar beneden getrokken naar deze lagere dimensionale frequentie. Jullie hebben dit vele duizenden levens gedaan, velen van jullie.      

Maar nu is dat gewicht van je afgehaald en kun je gemakkelijk naar de oppervlakte stijgen, opstijgen naar het licht dat vanuit de hemel schijnt. En je kunt naar de lucht kijken en het licht door de wolken zien schijnen. Het is meer dan alleen de Zon die schijnt. Het is het Licht van een hogere vibratie. Het is het Galactische Centrale Zonlicht waar je je steeds meer bewust van wordt. Dat is wat er op je schijnt. Dat is hoe het is als de Tweede Zon er aan komt. Dat zal de Zonneflits zijn. Dat zal die verheven Zon zijn die steeds meer tot bestaan ​​komt.             

Maar hij zal niet verschijnen in de derde dimensionale frequentie. Dat kan niet. Want degenen die een lagere frequentie hebben, degenen met een derde dimensionale frequentie zouden dat hogere licht van de Galactische Centrale Zon niet kunnen weerstaan. Daar kunnen ze niet tegen. Dus, als collectief, moeten ze hun frequentie verhogen gelijk aan die van jullie.      

Daarom zijn er golven van ascensie waaraan je deelneemt, om al je familieleden waar je over spreekt, alle vrienden die je zo graag wilt helpen ontwaken en met je mee wilt nemen, jij kan hen niet wakker maken. Je kunt er alles aan doen om hen de weg te wijzen. Maar het is aan hen. Het is aan hun tijdklok, hun wekker om het zo te zeggen, wanneer die afgaat. Net zoals die voor jou afging, zal hij voor hen afgaan als het de bedoeling is dat ze verder gaan.      

Maar raak niet ontgoocheld en troosteloos. Jou tijd is nu. Hun tijd komt eraan.   

Ik ben Saint Germain en ik verlaat jullie nu, wetende dat er inderdaad veel aankondigingen naar buiten komen. Een vrij grote aankondiging moet nog komen, maar deze zal worden voorafgegaan door een aantal, wat je zou kunnen noemen ‘kleinere aankondigingen’ die al zijn begonnen. Dit leidt allemaal naar de Grote Omschakeling die naar deze planeet, naar dit Zonnestelsel en zelfs naar de Melkweg komt.     

Al mijn vrede en liefde zij met jullie allemaal.

IK BEN jullie Saint Germain. Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen