Ancient Awakenings, “Dit is het einde van een fase, je nadert het begin van een volgende fase” (herplaatst)

“Dit is het einde van een fase, je nadert het begin van een volgende fase”

St. Germain gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 4 oktober 2020.

(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Saint Germain

Ik ben Saint Germain. Zoals altijd is het een genoegen om bij jullie te zijn. Om te kunnen delen. Om nieuwe vergezichten te kunnen openen, nieuwe inzichten waar je toe kunt komen.      

Want als je nadenkt over wat er nu op de planeet gebeurt, als je naar de scène voor je kijkt en je je afvraagt, ​​je derde dimensionale bewustzijn zich afvraagt wat er gebeurt? Waarom gebeurt dit? Waarom kunnen we er niet gewoon mee doorgaan? Velen van jullie stellen die vraag, waarom kan het niet gewoon voorbij zijn? Waarom kunnen we dit spel nu niet beëindigen?     

En het antwoord dat naar je toe komt op die momenten is misschien niet het antwoord waar je naar op zoek was, maar je weet dat het de waarheid is. Je weet dat je het spel nog wat langer moet blijven spelen. Om, zoals je eerder in jullie gesprek zei, het plan te vertrouwen.     

Het plan is Alles. Het plan is al duizenden en duizenden jaren in beweging, en het is alleen voor deze planeet. Het is alleen voor deze planeet. Maar er is een groter plan, het universele plan, dat al miljoenen en zelfs miljarden en miljarden jaren bestaat. Het is nu allemaal gericht op dit moment waar je in bent. Alles komt samen precies zoals het moet. Zoals je vaak hebt gehoord, wordt alles georkestreerd. Dus vertrouw het nu maar. Vertrouw er op. 

En kijk naar alles wat er gebeurt, maar kijk er alleen naar, raak er niet bij betrokken. Raak er niet emotioneel bij betrokken. Zie het gewoon voor wat het is. Maar weet dat er momenteel zoveel  achter de schermen gebeurt, dat het deel uitmaakt van dit plan.      

Op dit moment is er een geheime operatie die plaatsvindt. Dat valt zelfs buiten het bereik van wat je op dit moment mogelijk zou kunnen begrijpen, omdat het zo enorm is. Dat is evenzo onderdeel van een uitgebreider plan dat plaatsvindt.   

Alles wat je hoeft te doen is het gewoon vertrouwen. Vertrouw op jezelf. Vertrouw op het weten in elk van jullie dat je dit hebt gepland en eraan hebt gewerkt om op dit moment in je leven en op dit moment in je collectieve leven te bereiken.   

Dit is waarvoor je naar hier bent gekomen. Je bent nu aan de vooravond er van, op dit moment terwijl je het nadert. We kunnen nog niet Het Event zeggen, maar het komt eraan. We kunnen je geen datum geven. We kunnen je geen tijdschema geven. Maar we kunnen wel zeggen dat alles daar nu toe leidt, zelfs de aankondiging zojuist van de President. Zelfs dat hoort er allemaal bij.           

Maar nogmaals, je moet vertrouwen. Je moet weten dat er een grotere reden is voor alles, wat het ook is. Maar we kunnen je vertellen, ik kan je vertellen, dat wat er nu met jullie President gebeurt, hij zal het allemaal doorstaan. Het is zelfs geen ver weg gelegen mogelijkheid dat hij er niet doorheen zal komen, want het is een geplande operatie , dat moet je begrijpen. Het is allemaal gepland. En het maakt allemaal deel uit van het grotere plan, de grotere operatie die nu in beweging is. Nog in het geheim, maar het wordt  binnenkort bekendgemaakt.         

Zou dit de grote aankondiging kunnen zijn waarover gesproken is? Zeer waarschijnlijk. Maar er zal een reeks aankondigingen komen. De een na de ander. Dit is nu het einde van een fase en we naderen het begin van de volgende fase.       

De volgende fase brengt nog sneller aankondigingen, snellere ontwikkelingen dan je gewend bent. De een na de andere, dat is wat er gaat gebeuren. Dus als we zeggen dat je ‘je veiligheidsgordels moet vastmaken omdat het turbulent wordt’, hebben we daar geen grapjes over gemaakt, zoals je al hebt gezien in dit jaar waarin je nu zit, in jullie jaar 2020. Dit is een behoorlijk turbulent jaar geweest en het kan nog steeds turbulenter worden.    

Maar zodra dat gebeurt wordt het allemaal rustiger en kun je de veiligheidsgordels losmaken en een enorme zucht van verlichting slaken en achterover leunen en echt tot rust komen. Omdat je het verdiend hebt.   

Jullie zijn nu allemaal in het deel waar je in je behoeften voorziet, om het zo te zeggen. Je komt op het punt waarop je het niveau bereikt, het ontwaken, waarop je je hebt voorbereid en gepland heeft als geheel, als een collectief geheel.  

Toegegeven, niet iedereen zal wakker worden. Zeker niet allemaal tegelijkertijd. Maar veel, veel meer zijn in dat ontwakingsproces op dit moment. Het enige dat nodig is, is hier en daar een klein duwtje. Dat is waar jullie binnenkomen, jullie, de Lichtwerkers Gemeenschap, de Lichtkrijgers, dat is waar jullie binnenkomen. Om dat kleine duwtje te geven wanneer er om gevraagd wordt. Ook al is het gewoon het masker afzetten en anderen laten zien dat je ze niet hoeft te dragen, of je geen zorgen hoeft te maken over dit virus. Want je weet dat het niet is wat het lijkt te zijn.               

Alles wat er nu gebeurt, is niet wat het lijkt te zijn. Als je het probeert te analyseren, als je probeert je driedimensionale geest te gebruiken om dit deel van het plan te begrijpen zul je daar niet toe in staat zijn.    

Maar als je er bovenuit stijgt, als je je vibratie verhoogt en er bovenuit stijgt, en het benaderd vanuit een 5-D ervaring, vanuit een 5-D perspectief zoals wij doen, dan zul je kunnen neerkijken op de lager vibrationele dimensie en begint het zin te krijgen. Het zal begrijpelijk worden, omdat je ernaar kijkt vanuit dat neutrale punt, vanaf het punt in het moment. Wanneer je dat doet, dan is alles, en ik bedoel alles, logisch voor jou.     

Ik ben Saint Germain, blijf gewoon doorgaan in de richting waarin je gaat. En geef niet op! Wat het ook is, geef niet op! Zeg niet, “Ik kan het niet meer aan”, want je kunt het! Je kunt verder gaan. Je kunt doorgaan om vooruit te komen. Want, mijn vrienden, jullie zijnde Wegwijzers! Toon nu de weg!             


Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen