Ancient Awakenings, “Wat uit elkaar lijkt te vallen, komt eigenlijk samen” (herplaatst)

“Wat uit elkaar lijkt te vallen, komt eigenlijk samen”

Sananda gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 11 oktober 2020. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Sananda

Ik ben Sananda. Ik kom op dit moment, in deze geschikte tijd, deze tijden die naderen.  

Jullie hebben over aankondigingen gehoord. Je hebt van veel veranderingen gehoord die komen, veel positieve veranderingen.  

Maar voordat de positieve veranderingen, de ogenschijnlijk positieve veranderingen komen, moeten er eerst dingen gebeuren die het ontwaken naar voren brengen, die de kennis van de driedimensionale frequenties brengen waar je je bewust van bent geworden. Zie dat naar beneden komen. Zie het etablissement naar beneden komen. Zie de verschillende wetten en regels en dat alles naar beneden komen. Zie dat gebeuren.

Omdat dat is wat er nu gebeurt. Hoewel het niet zo lijkt, is dat wel zo. Alles komt precies samen zoals het moet, jullie zijn nu op de drempel van het Grote Ontwaken dat over de hele planeet plaatsvindt. En nogmaals, niet alleen over de hele planeet, maar ook over het hele Zonnestelsel en de Melkweg.       

Alles komt samen. Alles gebeurt in het NU moment. Zelfs nu, terwijl we op dit moment samen zijn gaat het proces van ontwaken door. En om dit Grote Ontwaken te laten gebeuren, jullie hebben gehoord dat er eerst een grote scheiding moet zijn, een grote scheiding voordat de vereniging volledig naar voren kan komen. Dit is wat er gebeurt. De val van het establishment. De val van de samenleving zoals je die kent, zoals je die bent gaan kennen. Het kan en kon en zal niet doorgaan zoals het was. Het is niet mogelijk.         

Om het leven op deze planeet voort te zetten moet je eerst door dit  ontwakingsproces. De hele planeet moet tot dit ontwaken komen. Dat is waar de drie golven van Ascentie over gaan, om het ontwaken mogelijk te maken terwijl steeds meer mensen er klaar voor zijn. Steeds meer mensen worden erop voorbereid. Precies zoals jij je hebt voorbereid, ieder van jullie bij deze bijeenkomst. Ieder van jullie die resoneert met mijn woorden, jullie hebben je voorbereid en zoals ik al zo vaak heb gezegd, jullie zijn geacclimatiseerd aan deze energieën.      

Omdat naarmate deze energieën binnen blijven komen, ze steeds krachtiger worden. Dat is wat de chaos creëert die over de hele planeet gaande is. Naarmate deze energieën steeds sterker worden brengt het het ontwaken naar degenen die zo lang hebben geslapen.   

En degenen die hebben geprobeerd om de controle vast te houden doen er nu steeds meer aan om die controle te behouden. Ze zetten alles op alles zou je kunnen zeggen, ze doen alles wat ze kunnen om het plan te volgen dat ze hebben gehad, wat wij ‘het draaiboek’ noemen. Ze hebben dit plan keer op keer gevolgd om de controlekwesties voort te zetten om de controle vast te houden.   

Maar zoals je weet en vaak hebt gehoord is dit niet meer te stoppen. Jullie ontwaken is niet langer te stoppen. Ze kunnen het niet, ook al proberen ze vast te houden en proberen ze verschillende dingen te doen waaraan ze gewend zijn geraakt, die in het verleden voor hen hebben gewerkt. Ze werken nu niet meer en kunnen niet werken.

Jullie naderen de periode. De tijd waarop we je hebben voorbereid. In elk van deze meditaties, iedere keer als jullie samen komen tijdens de verschillende meditaties hebben jullie je voorbereid op het Grote Evenement, het Grote Evenement, HET Evenement, de Zonneflits. Je hebt je hierop voorbereid zodat je, wanneer het gebeurt er klaar voor bent. Dan kun je je inderdaad omdraaien en diegenen helpen die misschien niet begrijpen wat er aan de hand is als ze deze grote flits in de lucht zien.       

Hun eerste gedachten kunnen angst zijn. Ze kunnen misschien het gevoel hebben dat het iets is dat uit de hemel komt en hen vernietigt. Maar jij zult de kalmerende invloed zijn. Jullie zullen degene zijn die hun aandacht terugbrengt naar de hogere vibraties en naar de dingen die hier op dit moment georkestreerd werden en worden.    

Jullie zijn diegenen. Jullie zijn degenen die zich vrijwillig hebben aangemeld om hier te zijn. Jullie zijn degenen die dit naar voren hebben gebracht, dit Grootse Ontwaken naar voren hebben gebracht. Jullie zijn degenen die de Grootse en de Grote Gebeurtenis hebben voortgebracht terwijl het steeds dichterbij komt.    

Datums kunnen op dit moment niet worden gegeven. Maar dat betekent niet dat het niet op handen is. Begrijp dat.   

Ik ben Sananda en ik verlaat jullie op dit moment in vrede, liefde en eenheid. 

Dat jullie doorgaan met de missies waarvoor je gekomen bent. En niet troosteloos worden, raak niet ontmoedigd, ook al lijken de dingen om je heen schijnbaar uit elkaar te vallen, dat doen ze niet, ze komen samen.    

Vrede en liefde zij met jullie allemaal.Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen