Ancient Awakenings, “Verhoog je vibratie en de daarop volgende kracht in je, en niets kan jou macht verstoren” (herplaatst)

“Verhoog je vibratie en de daarop volgende kracht in je, en niets kan jou macht verstoren”

Saint Germain  gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 20 september 2020. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Saint Germain

Ik ben Saint Germain. Zoals altijd is het een genoegen om hier bij jullie te zijn in deze tijden, op deze momenten waarin je jezelf nu bevindt.  

Deze tijden van angst die zich op vele manieren verspreiden over de hele planeet. Want zij, de cabal, de duistere machten, doen er alles aan wat ze kunnen om die angst te verspreiden, om die angst te vergroten.  

Jullie, de Lichtwerkers en Lichtkrijgers zijn er om die verspreiding te stoppen. Jullie zijn er om die angst tegen te houden, eerst in jezelf en als je het in jezelf doet, doe je het ook voor anderen om je heen. Want ze zullen de angst in jou niet voelen, ze zullen de liefde, het licht in je voelen, het eenzijn dat je verspreidt. Dat is hoe deze grote omschakeling plaatsvindt. Dat roept de Event op, de Zonneflits. Jullie roepen het op, ieder van jullie, door jullie acties en denkprocessen op elk moment.       

Beheers je gedachten en je beheerst de creatie, of het creatieve vermogen in je. Beheers je angsten en je veroorzaakt licht en liefde.  Elk van jullie heeft deze kracht in je. Het is er altijd geweest. Het is er nu, op dit moment, nu.     

Die kracht is in je. Het enige dat je hoeft te doen is je hiervan bewust te worden. Verhoog het bewustzijn en je verhoogt je vibraties. Weet dat als je de vibraties in je verhoogt en de daaropvolgende kracht, niets die kracht kan verstoren. Niets kan het licht van je afnemen, tenzij je het toestaat.     

Iedereen moet het vertrouwen. Je moet op jezelf vertrouwen. Je moet vertrouwen op je weten. Je moet vertrouwen op de herinneringen, de herinneringen die bij je terugkomen terwijl je beseft dat alles om je heen onjuist is. Alles wat je wordt verteld door de media, door de overheidsbronnen (op enkele uitzonderingen na), alles is onjuist.

Maar jullie, ieder van jullie, kennen de waarheid in jezelf. Het is er. Je moet het alleen weer zien te vinden. En dan opstijgen in je kracht en uitreiken en letterlijk iemand helpen, op elke mogelijke manier. Deel wat je weet als je de kans krijgt. Laat jezelf zien als het ideaal dat anderen kunnen volgen.      

Het gaat er niet om of je een masker draagt ​​of niet. Het gaat er niet om of je anderhalve meter afstand houdt, of wat het wel of niet mag zijn. Het gaat erom de kracht te tonen die je in je hebt. De onafhankelijkheid in je die je niet opgeeft. En als jou manier om dat te doen, door geen masker te dragen te midden van iedereen die dat wel doen, die laten zien dat ze gecontroleerd worden, kun je naar voren stappen en zeggen, ‘Ik kan niet worden gecontroleerd, ik ben in mijn kracht.” En als je dat doet, elk van jullie bij deze bijeenkomst, elk van jullie die later met deze woorden resoneert, of je het nu leest of er naar luistert, als je dat doet kan niets je ervan weerhouden het licht te verspreiden, de liefde, het hoger bewustzijn, de vibratie in jou aan anderen tonen en hen aanmoedigen om op eigen kracht op te stijgen en het leven te vinden, de vlam die in hen smeult, klaar om in een oogwenk gewekt te worden.         

Want velen stappen nu naar voren. Hun alarmklokken, net zoals die van jullie, zullen hen wakker maken. Het is voorbestemd dat ze net als jij wakker worden. Maar jij bent de katalysator hiervoor. Dat moet je gaan begrijpen. Velen zullen niet wakker worden uit zichzelf. Ze hebben een katalysator nodig. Ze hebben iemand nodig die naar voren komt en hen de weg wijst.        

Er zijn er veel op jullie planeet die dit doen. Velen die naar voren zijn gestapt en de sociale media op verschillende inventieve manieren hebben gebruikt, en duizenden, zelfs miljoenen aanmoedigen om hun woord en hun kennis te volgen. Je weet wie ze zijn. Je volgt ze zelf ook.    

Maar ik ben hier nu als Saint Germain om jullie te vertellen om niet alleen een volgeling te zijn, maar om een leider te worden, zo niet in woorden, dan wel in waarheid zoals je het laat zien. Dit is de tijd mijn vrienden om uit je cocon te komen en op te stijgen ​​als een vlinder. Sta nu samen op als één, net als de Founding Fathers van dit land deden. Net zoals velen op de hele planeet steeds meer beginnen te doen.

Want de oude manieren, de oude programmering, het oude paradigma moet uit elkaar vallen, moet worden afgebroken. Jullie zijn degenen die het naar beneden halen. Niet door te vechten, niet door woede, niet door haat, maar door licht en liefde. Kom uit jullie schelpen. Kom uit jullie grotten en stap in de Zon. Stap in het licht en verlicht de duisternis waar je maar kunt.        

Ik ben Saint Germain, en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. En smeek je om de Violette Vlam te gebruiken wat een hulpmiddel is, een van de vele hulpmiddelen die je terug hebt gekregen om te gebruiken tijdens je kruistocht om het licht overal te verspreiden en te delen. Vrede en liefde zij met jullie allemaal.    Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen