Ancient Awakenings, Het is tijd om te zeggen, “Genoeg is Genoeg” en niet meer. (herplaatst)

 Het is tijd om te zeggen, “Genoeg is Genoeg” en niet meer.

Saint Germain gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 9 augustus 2020.    (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Gedeelte met belangrijke informatie tijdens de meditatie met Saint Germain vooraf aan de channeling over De Golf.

Dit is DE Golf. Dit is de tsunami van liefde. De Event welke de Grote Omschakeling brengt die volgt op de Grote Ontwaking waarin je nu bent. Zie hoe deze golf zich nu als een tsunami over de planeet verspreidt. Maar in tegenstelling tot een gewone tsunami komt er geen einde aan totdat deze zich in alle richtingen over de hele planeet heeft verspreid, naar elke richting en alles in zijn kielzog overspoelt met hoger bewustzijn, hogere vibraties, liefde.

Zie hoe deze golf zich over de hele planeet verspreidt en alle levensvormen overspoelt, of het nu menselijk, dierlijk, plant of mineraal is, het bewustzijn verhogend terwijl de Aarde zelf het bewustzijn verhoogt en naar de hogere dimensionale frequenties beweegt. Zie de hele planeet, al het leven op de planeet beweegt met haar mee. Zie overal licht. 

Velen zullen het licht kunnen zien. Sommigen zullen het alleen kunnen voelen. De ervaring voelen. Voel de gelukzaligheid die eruit voortkomt. Sommigen zullen kleuren zien. Anderen zullen het als energie zien, als energie voelen.       

Niets zoals je ooit eerder hebt gevoeld. Zie nu alle veranderingen die als resultaat hieruit voortvloeien, zie hoe de mensheid verandert. Er is geen onmenselijkheid meer, het is nu enkel liefde die de mensheid deelt, liefde verspreidt, vreugde voelt, vreugde verspreidt. Alles dat van duisternis was zoals, angst, woede, haat, jaloezie, oordeel, al die dingen zijn weggewassen met de tsunami van liefde, er is niets over gebleven.  Alleen Licht, liefde, eenheid, pure vreugde, saamhorigheid.       

De Violette Vlam

Wees je vooral bewust van je Violette Vlam. Dat is een schild dat je op elk gewenst moment kunt oproepen. Een schild om elke vorm van negativiteit af te weren, om jezelf tegen te beschermen. Houd jezelf zoveel mogelijk in die neutrale toestand.     

Laat de Violette Vlam een ​​van de instrumenten zijn die je kunt gebruiken om neutraal te blijven. Weet dat alle oude programmering wordt weggespoeld en weggebrand. Hoe meer je dat weet en beseft, hoe meer je in staat zult zijn om verder te gaan met je leven, om in de hogere vibraties te blijven, de hogere frequenties, door je Ascentieproces bewegend naar de hogere dimensies.   Saint Germain 

Ik ben Saint Germain.  Ik kom weer op dit moment om jullie verder te brengen, je te helpen, je te blijven begeleiden, evenals de vele andere gidsen die je hebt die je daarbij helpen om door dit Ascentieproces te gaan. Omdat, mijn vrienden, jullie nu midden in deze Ascentie zitten.    

Alle dingen die schijnbaar negatief zijn die om jullie heen gebeuren maken eigenlijk allemaal deel uit van de orkestratie, de grote orkestratie die het Grote Ontwaken brengt. Jullie moeten allemaal weten dat jullie een sterk deel uitmaken van dit Grote Ontwaken.  

Ja, er is een Alliantie. Ja, de Galactics zijn hier en maken deel uit van de Alliantie. Er zijn er heel veel die helpen bij de ondersteuning.   

Maar jullie, die we graag de ‘Laarsen op de Grond’, willen noemen, jullie zijn degenen die er dagelijks mee te maken hebben en deel zijn van deze illusie, maar niet de illusie zijn. Wees er in, maar niet ervan. Om je leven zo goed mogelijk te blijven leven, om die neutrale staat zo veel mogelijk vast te houden.       

Het is aan jullie, nu jullie de ontwaakten zijn is het aan jullie om te helpen waar je maar kunt om anderen te helpen ontwaken. Wees een baken voor hen zodat ze het licht kunnen vinden, net als jij gedaan hebt. Je kunt het baken zijn dat alle schepen naar je toe roept als je dat wilt. Je kunt de krijger zijn met Michael’s Zwaard van Waarheid en die waarheid verspreiden waar je maar kunt.    

Jullie spreken over de maskers en de sociale afstand en al deze dingen die worden gebruikt om de mensen te beheersen. Jullie weten dat het niets meer is dan dat. Het is een controle-tactiek die ze keer op keer op verschillende manieren hebben gebruikt. Dit is nog zo’n manier.    

Maar ze komen aan het eind van hun tactiek. Ze hebben hun draaiboek zover mogelijk uitgebreid. En elke keer als ze iets nieuws naar buiten brengen wat volgens hen een nieuw toneelstuk is om over de bevolking uit te strooien, zijn zij van de Alliantie bereid om aan te nemen wat ze neerzetten en in staat om het tegen hen te keren. Dat is waar het allemaal om draait in de hogere trillingsfrequenties en in de hogere dimensies.   

Elke keer dat er een aanval is op de Galactische schepen vallen zij niet aan. Ze nemen wat er naar hen is gestuurd en reflecteren het terug op degenen waar het vandaan kwam.  

Dat is wat jullie nu doen. Dat is wat de Alliantie nu doet. Ze pakken wat er wordt gegeven en weerkaatsen het. Als je de kans hebt om iemand te helpen die op het punt staat te ontwaken kan het jou verantwoordelijkheid zijn om bij dat proces te helpen als je dat wenst. Er is geen oordeel. Niemand zegt je dat je dat moet doen.        

Maar het wordt tijd dat jullie allemaal van de werksituatie naar de krijgerssituatie gaan. Dat is waar deze groep over gaat. Daarom zijn jullie allemaal samengebracht. Je bent niet samengebracht om op de bank te zitten en de wereld aan je voorbij te zien gaan. Daar ben je niet voor hier. Je bent hier om bij het ontwakingsproces te helpen. Je bent hier om te helpen de onafhankelijkheid terug te brengen naar de mensen van deze planeet. Dat is jullie doel. Dat is jullie missie waarvoor je zich vrijwillig heeft aangemeld om naar hier te komen.                 

Maar nu dat je er middenin zit zeggen sommigen van jullie dat je dit niet meer wilt. Je bent moe geworden. Je bent soms gedesillusioneerd geraakt. Maar nu is het tijd om jezelf op te trekken en nog meer naar je Hoger Zelf uit te reiken.    

Verder uit te reiken dan ooit tevoren en samen met de Eerste Schepper te zeggen, “genoeg is genoeg! We zullen niet toekijken en toestaan ​​dat onze vrijheden worden weggenomen! ” En als je dat doet, als je je onafhankelijkheid in jezelf verklaart, als je zegt, “Niet meer!” dat weerklinkt naar iedereen om je heen, ook al weten ze het misschien niet op een bewust niveau, het is uitreiken naar iedereen, en steeds meer ontwaken er op deze manier. Maar jullie zijn allemaal nodig om bij dit ontwakingsproces te helpen.       

Velen zullen niet vanzelf ontwaken, ook al heb je misschien gehoord dat ze dat wel zullen doen. Velen zullen dat niet doen. Velen hebben die impuls nodig. Velen hebben een duwtje in de rug nodig, net zoals wij jullie een duwtje hebben gegeven, je hier en daar gidsen waar het maar mogelijk is. Dat is ook voor jou om die duwtjes te geven.     

Want zoals we je hebben verteld, jullie gaan als ons worden. Jullie zijn in voorbereiding om Geascendeerde Meesters te worden en in staat te zijn om uit te reiken en anderen te helpen in hun Ascentieproces.  

Wees in de Eerste Golf. En als jullie degenen zijn die in de Eerste Golf zullen zijn, moet je het ideaalbeeld laten zien. Jullie zijn de Wegwijzers. Jullie bereiden de weg voor. Het is aan jou om de weg te zijn, zodat anderen kunnen volgen.       

Precies zoals Yeshua zei, “Ik ben de weg, de waarheid en het leven (of het licht)”, dat is wat je bent, ieder van jullie. Jullie zijn allemaal Christus aan het worden die allemaal het Christusbewustzijn aannemen.  

Het Christusbewustzijn roept op tot verandering, roept op tot aanpassing om mee te gaan, om in en door deze Omschakeling heen te gaan, door deze overgang die op dit moment plaatsvindt. Je bent midden in de transitie, midden in je Ascentie.  

Nu is meer dan ooit tijd om samen te werken en te beseffen dat dit jullie missie is, om uit te reiken en elkaar te helpen ontwaken, net zoals jullie gedaan hebben.  

Ik verlaat jullie nu met vrede en liefde. Dat de Violette Vlam in je blijft werken om alles uit het oude paradigma te verwijderen, evenals de Violette Vlam die zich uitstrekt tot vele, vele anderen over de hele planeet om alle oude ongerechtigheden te zuiveren, al de oude paradigma’s, de oude programmering, zodat het leven op deze planeet opnieuw geboren kan worden in de Nieuwe Gouden Eeuw van Gaia.   

Ik ben Saint Germain.  Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen