Ancient Awakenings, Laat je Licht niet uitdoven, Wees de strijder van Licht! (herplaatst)

Laat je Licht niet uitdoven, Wees de strijder van Licht!

Ashtar gechanneld door James McConnell 

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 30 augustus 2020. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Asthar

Ik ben Ashtar. Ik kom in deze tijd om jullie nieuws te blijven brengen, ja, en steeds meer ervaring, steeds meer liefde die we opwekken en naar jullie brengen, onze broeders en zusters.  

Want zoals we al zo vaak hebben gezegd, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Zoals jullie gezegde “waar er een gaat, gaan we allemaal.” steeds meer over de wereld reist. Dat is geen Aards gezegde, dat is een Galactisch gezegde dat naar jullie toekomt van ver buiten jullie planeet. Wij hebben dit naar jullie toegebracht. Want we gaan hier allemaal samen doorheen.      

Ja, jullie zijn de Laarzen op de Grond. Jullie zijn degenen die te maken hebben met de emotionele spanningen, de stress die ontstaat terwijl deze grote verdeeldheid zich voordoet, die natuurlijk leidt tot het Grote Ontwaken dat op dit moment aan de gang is.  

Alles loopt volgens plan, volgens het grote plan dat het Universum, de Eerste Schepper, heeft opgesteld en waar jullie allemaal deel van uitmaken. Jullie worden een steeds groter deel van dit plan naarmate je in jezelf blijft geloven naarmate je verder gaat met het nemen van de leiding die we je geven, de leiding diep in je opneemt en steeds meer naar buiten begint uit te drukken terwijl je het gevoel van alleen maar een Lichtwerker te zijn achter je laat om een Lichtstrijder te worden, degene die voorwaarts gaat en het Licht verspreid waar je maar kunt, waar het ook nodig is.  

Dat is jullie missie op dit moment als groep, om het Licht te verspreiden waar en wanneer en hoe je maar kunt. Het is niet langer dat je achterover leunt en de wereld om je heen ziet ontstaan. Maar eerder dat je nu moet vertrekken en jezelf gaat ontplooien over de hele wereld. Daar zit een groot verschil in. Om het Licht te verspreiden en niet alleen maar het Licht vasthouden en verankeren. Om het te delen. Om het te zijn. Om het voorbeeld te zijn, het ideaal waar anderen naar kunnen opkijken en waar ze naar kunnen kijken, om de weg te kennen en te begrijpen.             

Net zoals Yeshua toen hij op Aarde rondliep, verspreidde hij het Licht waar en wanneer en hoe hij maar kon. Hij schuwde zijn missie niet. Hij was niet simpelweg een Lichtwerker die het Licht verankerde. Maar hij deelde het. Hij werd het waar hij maar kon. En hij gaf les waar en wanneer hij maar kon. Hij onderwees de missie waar hij voorwas.           

Net zoals jij hier bent om de missie te onderwijzen waarvoor je hier bent, zowel individueel als met de groep. Het is een grootse missie waar jullie allemaal deel van uitmaken. Want zie je, ja, jullie zijn de Laarzen op de Grond. Maar jullie maken ook allemaal deel uit van het Bondgenootschap, jullie allemaal.    

Ieder van jullie heeft een rol te spelen binnen het Bondgenootschap, binnen het verzet. En nu is het belangrijk dat je steeds meer weerstand biedt, niet capituleert, niet meedoet alleen maar omdat anderen je hebben gezegd om dat te doen. Het is aan jou om dat voorbeeld te zijn, om te laten zien dat je niet capituleert. Dat je niet je Licht laat uitdoven. Maar dat je het Licht zult verspreiden. Dat is jouw missie. Geef niet toe. Zeg altijd tegen jezelf, ‘Genoeg is genoeg! Ik zal niet toegeven, ik ga er niet in  mee alleen omdat iemand ergens zegt ‘draag een masker, let op je afstand tot een ander’. Ga daar niet in mee.          

Laat anderen je Licht zien terwijl je het masker afdoet, terwijl in plaats van jezelf gescheiden van anderen te zien, je samen met anderen bent, hand in hand, elkaar omhelst. 

Is het je niet opgevallen dat toen jullie allemaal samenkwamen tijdens de laatste Advance en jullie samen waren en dat toonde? Niemand van jullie is vertrokken met het virus. Niet een van jullie die het kreeg. Niemand van jullie heeft het opgelopen. Omdat het niet de bedoeling was.      

Het is de bedoeling dat je de weg wijst, dat je het voorbeeld bent. Nogmaals, om het voorbeeld te zijn. Dus doe dat nu elk moment van je leven terwijl je oefent om in een neutrale staat te zijn met alle gekte die om je heen is. Wees dat stralende Licht, dat stralende voorbeeld dat anderen kunnen volgen, het baken dat naar anderen uitreikt  zodat ze uit hun donkere ruimte kunnen komen en naar het Licht kunnen reiken dat je met hen deelt. Wees dat baken. Wees dat Licht. Want je weet nooit bij wie of wanneer dat Licht op de ander zal schijnen en op dat moment zal helpen om te ontwaken.          

Ik ben Ashtar, ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. Dat jullie zullen blijven uitreiken en delen met elkaar en met al je broeders en zusters, weet dat we nu zo dichtbij zijn om naar jullie toe te komen, om fysiek bij jullie te zijn, niet zozeer op jullie driedimensionaal niveau, maar op een hoger vierdimensionaal niveau.  

Als jullie opstijgen zullen wij naar beneden komen om je te ontmoeten en in een fysieke uitdrukking met je zijn. Dat is veel dichterbij dan velen van jullie zich op dit moment kunnen voorstellen. En de verschillende aankondigingen waarover door Saint Germain en anderen is gesproken zijn nu ook heel, heel dichtbij, veel dichterbij dan je je op dit moment kunt voorstellen. Het is “op hande” zou jullie woord zijn om te gebruiken.    

Vrede en liefde zij met jullie allemaal. Ik ben Ashtar. Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen