Jenny Schiltz, Een bericht van Moeder Maria

Een bericht van Moeder Maria

Door Jenny Schiltz

Ik doorzocht oude dagboeken en vond deze ongelooflijke ervaring die ik had opgeschreven en wil dat met je delen. Het was precies wat ik toen nodig had en ik weet dat sommigen van jullie het nu nodig hebben.

Ik had hard gewerkt aan mijn zelfbeklag en het gebrek aan eigenliefde waar mijn hele leven van was doordrongen. Ik ging in diepe meditatie met de bedoeling om een ​​beter begrip te krijgen.

Ik merkte dat ik in een zwembad lag in een oude tempel, heerlijk drijvend op het water toen ik merkte dat ik werd beetgehouden. Ik opende mijn ogen en zag Moeder Maria die prachtig glimlachte toen onze blikken elkaar ontmoette. Ik voelde zo’n liefde van haar uitstralen.

Ik vroeg haar: “Wanneer zal ik goed genoeg zijn?”

Ze antwoordde: ‘Als je besluit dat je goed genoeg bent.’ Ze zweeg even en zei toen: ‘Ben ik niet goed genoeg?’

Ik zei: “Ja, natuurlijk, ben je dat!” Een beetje geschrokken van de vraag.

Ze antwoordde met een glimlach: “Maar jij bent mij en ik ben jou. Hoe kan je dan niet goed genoeg zijn?”  Ze wees naar het zwembad waar we in zaten “Is dit zwembad goed genoeg?”

“Ja.” Antwoordde ik.

“Ben jij ook niet dit zwembad?”

“Ja, ik ben in een energiek eenheidsgevoel.” antwoordde ik.

Ze staarde diep in mijn ogen en zei: “Dat is de enige waarheid. Begin alles en iedereen te zien als goed genoeg. Zelfs als het enige wat iemand kan doen simpelweg ademen is, dan zijn ze goed genoeg. Als je ziet dat alles goed genoeg is zul je begrijpen dat jij dat ook bent.

Jij bent goed genoeg. Je bent altijd goed genoeg geweest. Jij bent het zelf die het niet kon zien.”

Ik hoop dat deze boodschap jou vind, wetend dat je goed genoeg bent, zelfs als alles wat je vandaag kunt doen is door de energiegolven ademen. Weet gewoon dat jij ook wordt vastgehouden en zo diep geliefd wordt.

Ik zend jullie allemaal zoveel liefde.

Jenny Schiltz

Terug naar pagina Diverse berichten