Jenny Schiltz, Het valse zelfgevoel verbrijzelen

Het valse zelfgevoel verbrijzelen

door Jenny Schiltz, 6 februari 2021

Onlangs had ik een ontmoeting met de Raad en ze wilden dat ik informatie zou delen over de energie die nu naar de Aarde stroomt.

De Raad

“Er komt energie naar de aarde die een verbrijzeling in de psyche zal veroorzaken. Hoewel dit verwoestend kan lijken, omdat het zeker zo zal aanvoelen, willen we dat je begrijpt dat het een noodzakelijke stap is omdat iedereen de soevereiniteit terug krijgt. Het zal ervoor zorgen dat velen een identiteitscrisis krijgen. Ze zullen het hele bestaan ​​in twijfel gaan trekken, wie ze zijn, hun plaats in de wereld en de structuur van de werkelijkheid. 

Sommigen zullen ontdekken dat de energie dat beetje verbinding verbreekt die ze hebben met hun ware zelf. Voor anderen zal het helpen bij het verbreken van de banden die ze hebben met hun valse zelf, zodat ze meer hun authenticiteit kunnen bewandelen. 

Deze energie zal dagelijks toenemen de komende 7 manen, waar het zijn maximale intensiteit zal bereiken en in dat gestage tempo zal blijven.

(Deze informatie werd doorgegeven op de dag voor de volle maan in januari. Ik heb het zo druk gehad met de energie, klanten en een nieuwe pup dat ik dit niet meteen kon publiceren. Zeven manen inclusief de januari maan is 24 juli , dan zal de maan in Waterman staan.) 

Op dit moment is het beste dat men kunt doen is gewoon observeren van je ontknopen van jezelf zonder je vast te klampen aan wie je dacht dat je was. Elke explosie van deze frequentie zal de deur openen naar het hoogste aspect binnen de matrix  en voor degenen die er klaar voor zijn, naar het hoogste aspect buiten de matrix.

Het is een tijd van versnelde groei en herverbinding met kernwaarheid en kernkennis. Het is ook een tijd waarin er veel afleiding zal zijn. Elke persoon wordt aangespoord om zich af te keren van het lawaai en de druk van buitenaf en in plaats daarvan getuige te zijn van zijn eigen transformatie.

Hoe meer iemand zich op hartniveau bewust is van wie hij is en hoe groter het besef van zijn ware zelf, afgezien van de rollen, de levens en vaste inzichten, des te  makkelijker het zal zijn om door deze energieën te navigeren. Sommigen zullen zich zo stevig aan hun identiteit en overtuigingen vastklampen dat de energieën een diepere ontkoppeling van hun zelf en de Bron zullen creëren dan voorheen aanwezig was.

De meest nuttige vraag die je kunt stellen is:

Helpt het mij om hieraan vast te houden?

Brengt het mij vreugde?

Vraag jezelf af:

Wie ben ik echt in mijn diepste kern?

Aarzel niet om hulp te vragen bij het verwijderen van de sluiers van illusie die in je aanwezig zijn. Alle spirituele gidsen en Engelenrijken zijn beschikbaar om deze overgang te vergemakkelijken.

De grootste zorg is dat velen zich misschien gedesillusioneerd voelen en een gevoel van doelgerichtheid missen tot op het punt dat ze fatalistisch worden. Als men voelt dat deze hopeloosheid zich heeft genesteld, is het belangrijk dat men zich niet alleen in de hartruimte centreert maar dat ook verbinding maakt met de Bron-energie om  weer te verbinden met het doel en weten. Dit zal helpen om de vorm nieuw leven in te blazen en om het gemakkelijker te maken. “

Wat mij werd getoond toen deze woorden werden medegedeeld is dat deze energie alles zal wegnemen in ons wat niet van waarheid is. Ik begreep waarom ze het woord verbrijzelen gebruikte als een manier om de energie te beschrijven. Vaak breken we tijdens dit proces en dan kiezen we welke stukken we weer oppakken.

De energie die binnenkomt zal dagelijks in intensiteit toenemen. Voor degenen die diep in hun zelfwerk zitten kan dit gemak brengen, omdat waar je doorheen hebt gewerkt en geploegd zal gemakkelijker verwijderd kunnen worden in deze frequenties. Uiteindelijk zullen alle lagen van het valse zelf en de valse sjablonen instorten en zullen we onze meest authentieke versie overhouden.

Het zijn de lagen van het valse zelf die ons in staat stellen onszelf (onbewust) en anderen te misleiden. Zonder deze lagen zullen we allemaal veel transparanter worden. We zullen de kern kunnen begrijpen van wat we voelen en ervaren. Onderscheidingsvermogen zal veel gemakkelijker zijn aangezien iemands intentie erdoor zal schijnen.

Ze lieten al deze energieën zien die binnenkomen en langzaam maar zeker een standbeeld kraken terwijl het licht uit de scheuren begint te schijnen. Dit proces, hoewel het misschien wreed aanvoelt, is echter om ons te helpen onze soevereiniteit terug te winnen. Het zal ons helpen de illusie in onszelf te doorbreken en dat zal ons helpen de illusie in onze buitenwereld te doorbreken.

In de staat van observatie zijn van het zelf en de wereld, en openstaan ​​om alles opnieuw te leren zal de psychologische delen van deze overgang helpen verlichten. Velen ervaren iets wat aanvoelt als een spervuur ​​van herinneringen in hun waak- en slaapmomenten. Het is een soort levensoverzicht dat ons op elk moment vraagt ​​of we klaar zijn om te genezen of dat we nog steeds wraak willen nemen. Vergelding tegen jezelf en anderen kan eruitzien als slachtoffer worden van schaamte, schuld en nog grotere vergelding als je het ‘oog om oog’ wilt spelen. Zelfs als de emoties pijnlijk zijn moeten we een stap terug doen en onszelf afvragen of we echt klaar zijn om te genezen of moeten we een andere cyclus van schuld, schaamte en terug betalen doorlopen. 

Deze energieën die op ons beuken zijn hier om ons te helpen alles los te laten. Door zoveel pijn en waardeloosheid vast te houden blijven we in oorlog met onze ware aard. We kunnen niet zijn wat we zijn als we vasthouden aan de pijn en onwaardigheid. We moeten ons afvragen of we klaar zijn om te genezen en los te laten.

Deze volgende fase is zowel fysiek als psychologisch. Het zijn onze fysieke lichamen die het sjabloon en de programmering van het valse zelf vasthouden. In vorige incarnaties lieten we het lichaam vallen toen we deze fase bereikten. Dat maakte de overgang veel gemakkelijker. Nu maken we de overgang met het fysieke lichaam intact.

Elke vorm van diep strekken, myofasciale loslating (https://nl.wikipedia.org/wiki/Myofasciaal_pijnsyndroom), massage en Qigong-bewegingen (https://nl.wikipedia.org/wiki/Qigong)  zullen enorm helpen bij de fysieke aspecten van deze overgang.  

De Raad adviseerde om rechtstreeks verbinding te maken met de Bronenergie en het door je heen te laten stromen. Laat het lichaam vullen en doordringen in alle gebieden waar je dichtheid vasthoudt.

Door al onze innerlijke werk kunnen we ook de collectieve verwarring en ontrafeling voelen. Als je je overweldigd voelt maak dan verbinding met jezelf om te zien of wat je voelt van jou is. Als dat niet het geval is bedank het dan voor het laten zien hoe het ‘collectief’ zich voelt. Je kunt het dan vragen om te vertrekken.

Onlangs deelde de Raad mee dat velen het ‘collectief’ intens aanvoelen omdat ze om hulp worden gevraagd.

Toen ik vroeg hoe men kan helpen kreeg ik te horen dat het ‘collectief’ liefde, begrip en hoop nodig heeft. Als we energieën voelen die niet van ons zijn neem dan even de tijd en visualiseer de Aarde met al haar bewoners en houd haar vast. Omring haar met de energie van liefde, hoop, mededogen of welke nuttige energie dan ook die in je opkomt. Stuur het naar alles en iedereen, zonder uitzonderingen. Verwissel de ongemakkelijke energieën die het ‘collectief’ voelt voor degenen die een ongelooflijke belofte inhouden. 

De vuistregel op dit moment is om alles in vraag te stellen, van alles te houden en jezelf toestaan op elk momenten precies te laten zijn wie je werkelijk bent. Sta jezelf toe om te versplinteren, sta jezelf toe om alleen op te pikken wat in lijn is met je ziel. Je zult weten wat dat is, want het zal je hart doen zingen.

Ik stuur jullie allemaal veel liefde terwijl we door deze ongelooflijke fase gaan. Bedankt, bedankt, bedankt aan iedereen die dit werk heeft gesteund en gedeeld. Het betekent echt de wereld.

Als je dat nog niet hebt gedaan, word dan lid van mijn mailinglijst zodat je deze blog en andere dingen via e-mail ontvangt. Sociale media zijn behoorlijk onbetrouwbaar geworden voor het verspreiden van informatie. Om lid te worden van de mailinglijst, klik hier.

Jenny

Terug naar pagina Diverse Berichten