Ancient Awakenings, “Wanneer er een einde aan iets komt, is er een begin aan iets anders”

“Wanneer er een einde aan iets komt, is er een begin aan iets anders”

St. Germain gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 14 februari 2021.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Saint Germain

Ik ben jullie Saint Germain. Ik kom op dit moment om jullie te blijven helpen bij alles wat je op dit moment doet en bij alles wat je doet om uit deze illusie van scheiding te komen, deze illusie die je lang geleden zelf hebt gecreëerd. 

Jullie hebben dit als collectief gecreëerd. En als collectief kun je nu verder gaan en dit veranderen.  

Ja, er zijn er die proberen vast te houden aan de status quo, proberen vast te houden aan het leven zoals ze het kennen, het oude 3D-paradigma, de matrix. Ze proberen het op elke mogelijke manier vast te houden, op elke manier die ze kennen door steeds weer hetzelfde oude draaiboek te gebruiken dat al jaren en jaren, duizenden jaren zelfs, heeft gewerkt.   

Maar hun grootste angst was altijd dat de bevolking zou ontwaken en niet langer hun draaiboek wilde volgen, niet langer hun programmering wilde volgen. Dat is wat er nu gebeurt. Overal worden mensen wakker. Het bewustzijn stijgt overal. De trillingsfrequentie neemt overal toe.    

En degenen die in de duisternis blijven, die zich blijven verbergen in de schaduw van de duisternis, kunnen dat niet meer. Ze kunnen zich niet meer voor je verbergen. Daarom zijn ze uit de schaduw gekomen en hebben ze laten zien wat en wie ze zijn.   

Je ziet ze nu voor wat ze zijn. In veel gevallen zielloze wezens, die hebben geprobeerd controle te houden over de bevolking van deze planeet. Dit is namelijk de planeet waar ze dit hebben geprobeerd. Ze hebben het ook op andere planeten geprobeerd. Maar ze zijn al zo lang op deze planeet, Aarde, Gaia, in een poging het als hun eigendom vast te houden, om het te beheersen. Maar zoals je weet is dat niet toegestaan.          

Het spel loopt ten einde, of in ieder geval dit deel van het spel. En jullie zijn allemaal een groot deel van het beëindigen van dit spel, ook al lijkt alles om je heen uit elkaar te vallen, dat doet het ook.  

Alles wat je hebt gekend, het oude normaal, zal er niet meer zijn. Je zou kunnen zeggen dat je een nieuw normaal krijgt. En dat nieuwe normaal zal je naar hogere trillingsfrequenties brengen, naar een hoger bewustzijn. Je zult genieten van hoe dit allemaal tot stand komt, hoe al deze veranderingen plaatsvinden, zelfs terwijl ze plaatsvinden.    

Omdat je op een dag in de toekomst terug zal kijken en deze tijden zult herinneren en waar je doorheen bent gegaan, wat je hebt meegemaakt. Maar het zal simpelweg een sprankje zijn, een herinnering aan wat was. Omdat je zo in vervoering zult raken in je nieuwe leven, in je nieuwe omgeving en je nieuwe vaardigheden om leven te creëren zoals je wilt, om het te maken zoals je maar wilt. Je zult door dat alles zo in vervoering raken, dat je het verdriet, het hartzeer, het tumultueuze soms vergeet. Dat hoef je niet langer vast te houden. Net zoals je dat nu niet nodig hebt of zelfs maar wilt vasthouden.       

In jullie eerdere discussie over ‘blijf uit de illusie, creëer je realiteit’, dat is waar je nu wilt zijn. Je wilt niet langer in de illusie zijn. Laat de illusie zich voor je ogen uitspelen zoals we hebben gezegd, zoals een film die wordt afgespeeld en kijk hoe het verloopt.    

Net zoals in de films dingen meestal eindigen met een positief einde, waarbij de held of heldin aan het eind wint, zo zullen jullie ook aan het eind winnen. Je hebt nu al zo vaak gehoord dat je het geweldig zult vinden hoe deze film afloopt. En het loopt ten einde.     

Maar wanneer er ergens een einde aan komt, is er een begin aan iets anders. En jullie zijn al bezig met dat nieuwe begin. Jullie werken al aan de nieuwe realiteit, creëren de nieuwe realiteit, creëren de nieuwe Gaia, in haar voetsporen tredend terwijl ze haar bewustzijn verhoogt en jullie allemaal met haar meeneemt. En diegenen die niet in staat zijn om het leven in de hogere vibratie te weerstaan zullen hier niet langer zijn. Want ze kunnen zichzelf niet in het licht houden als ze er niet klaar voor zijn om een ​​deel van dat licht te zijn.      

Dus blijf vertrouwen. Blijf vertrouwen in alles wat je hebt gehoord, gelezen en begrepen. Maar het allerbelangrijkste, wees in staat om de waarheid te onderscheiden. Want er is veel verkeerde informatie, veel valse waarheden. Dat je niet resoneert met die onwaarheden weet je. Je weet dat omdat je diep van binnen, ieder van jullie, de roeping in je voelt, het weten dat het niet goed voor je is. Als je dat weet is het goed voor je.          

Je kunt het verschil begrijpen. Onderscheid het verschil. Want dat weten zit diep in je. Vertrouw er op. Vertrouw er op om het je door deze tijden heen te laten leiden. Wetende dat deze tijden snel ten einde komen.          

Jullie hebben gehoord van de aankondigingen? Ze zijn ze niet vergeten. Ze zijn slechts een klein beetje uitgesteld. Maar ze komen nog steeds. Reken er op. Weet het. Want alles staat op het punt om op zoveel verschillende manieren en vanuit zoveel verschillende bronnen onthuld te worden. Blijf je onderscheidingsvermogen gebruiken. Maar op een bepaald punt, niet al te ver weg, zullen de waarheden worden onthuld en zal onderscheidingsvermogen zoals je dat nu kent niet langer nodig zijn. Want je zult de waarheid horen en de waarheid kennen, net zoals iedereen om je heen.           

Ik ben Saint Germain en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. En dat de Violette Vlam doorgaat met het zuiveren van al het oude paradigma in je, al de oude illusies van de 3D-matrix die niet langer vasthouden aan je.Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen