18.09.23 Een dag in de niet al te verre toekomst zal bekend staan ​​als “De dag dat de sterren vielen” (herplaatst)

“Een dag in de niet al te verre toekomst zal bekend staan ​​als “De dag dat de sterren vielen

Ashtar en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell en
Shoshanna (Joanna’s Hoger Zelf)

Deze berichten zijn doorgegeven tijdens onze wekelijkse Sunday Prepare For Change-groep in  Payson, AZ op 23 september 2018.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld.)

Lees ook het vraag/antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Ashtar   

Ik ben Ashtar. Zoals altijd is het een plezier om bij jullie te zijn, vooral in deze tijd, deze tijden die we nu steeds meer beginnen te vieren.    We vieren niet onze betrokkenheid, maar jullie betrokkenheid, jullie vooruitgang, alles wat je naar voren brengt naar de volgende momenten die op je afkomen.    Velen van jullie beginnen steeds meer waarnemingen te zien van onze schepen.    Veel meer van jullie kijken voorbij de sluier en krijgen die glimpen zoals vaak is gezegd.    Maar ik zeg jullie nu dat dit slechts het begin is, want veel dat is aangekondigd zal nu beginnen, zal nu tevoorschijn komen.    Wij in de schepen, zoals we eerder hebben gezegd, zijn hier ver vandaan geparkeerd in de ruimte rond jullie planeet maar we komen nu steeds dichterbij.    We beginnen steeds dichterbij te komen.

Dan, een dag in de niet al te verre toekomst zal bekend worden als ” de dag dat de sterren vielen .”    Want dat zal zijn wanneer onze schepen door de atmosfeer van de Aarde zullen doordringen en overal op jullie planeet zullen verschijnen.

Die tijd komt eraan.    De voorbereidingen worden op veel verschillende manieren gemaakt.    Vele waarheden komen naar buiten, worden onthuld en er worden voorbereidingen getroffen voor vele aankondigingen die gaan komen.    Wat jullie is verteld over het uitzendsysteem is correct.    Velen van jullie gaan begrijpen dat je hele uitzendsysteem kan worden over genomen met een schakelaar of een knop of door het draaien van een schakelaar.    Jullie zijn nu op de rand van een groot aantal veranderingen, een groot aantal onthullingen, heel veel zal er naar buiten komen.

(Deze dag zou wel eens HEEL dichtbij kunnen zijn, bereid je er geestelijk zo veel mogelijk op voor.)

Kijk naar de meest felle sterren aan de hemel, vele zijn ruimteschepen. Focus erop of vraag of je ze mag zien bewegen.

Maar ik wil dat je weet dat velen van jullie, terwijl je denkt dat je in een driedimensionale ruimte bent, dat je nog steeds gevangen zit in de illusie, in de matrix, maar dat ben je niet.    Je denkt alleen dat je dat bent.    Je bewuste zelf houdt je daar nog steeds vast.    Maar je hart, dat deel van jou dat buiten je bewuste zelfbewustzijn verblijft, is al in de hogere vibraties opgetild, is al opgetild naar de hogere vierde en soms zelfs naar de vijfde dimensie, je bent een driedimensionaal bewustzijn dat probeert te leven in een vijfdimensionaal bewustzijn.    Dat is niet mogelijk zonder een groot aantal lichamelijke symptomen die over je heen komen, dat is wat velen van jullie nu ervaren.    Velen van jullie ervaren wat de   Ascentie symptomen genoemd worden  omdat je probeert in de vijfdimensionale ruimte te zijn maar je driedimensionale bewustzijn wilt behouden.    Wij zeggen jullie: doe dat niet.

Laat dat driedimensionale bewustzijn steeds meer gaan.    Ga met de stroom mee.    Laat het zijn.    Al deze uitspraken zijn ontworpen om je weg te halen van het driedimensionale bewustzijn, ontworpen om je op te tillen naar het hogere weten van je wezen.    Maar dat hogere weten dat je al is ontgaan omdat je je lagere bewustzijn, of je lagere chakrasysteem blijft vasthouden, blijft je onderdrukken.   Maar dat kan het niet veel langer.  Wanneer de puls van energie uit de Galactische Centrale Zon komt, bekend als The Event, of de omschakeling, op dat moment ZAL je worden opgeheven.   Je bewuste zelf ZAL worden opgeheven, omdat het op dat moment niets anders zal weten.    Want de oude manieren, de oude comfort zone zal niet langer meer comfortabel zijn, omdat je niet meer comfortabel zal zijn in het oude paradigma.    Net zoals velen van jullie zich daar nu niet comfortabel bij voelen.

Dus ik zeg tegen jullie:   hef je op, hef je harten op, verhef je geest naar die hogere vibraties en blijf dit doen bij elke gelegenheid die je hebt.    Zie de schoonheid in alles, want de schoonheid zit overal in.

Ik ben Ashtar en ik verlaat jullie nu op dit moment.    Maar weet dat we altijd bij je zijn.    We zijn slechts een fluistering weg waar we meer volledig bij jullie kunnen zijn, en dat zal zo zijn, in de nabije toekomst.

Vrede en liefde zijn met jullie allemaal.

Ashtar uit.

One Who Serves

Om, mani padme hum; om, mani padme hum, hum, hum.    Groeten aan jullie.

One Who Serves hier om jullie mee te nemen naar de volgende stap en de volgende stap, en de volgende daarna.    Dat is waar we hier voor zijn, om jullie vooruit te brengen om verder te komen, niet zozeer om jullie te bewegen, maar om je hier en daar wat te duwen.    Want wij kunnen het niet voor jullie doen, maar wij kunnen het wel met jullie doen.    Dat is wat we doen in elke kans die we hebben, of we nu via dit kanaal werken, of via de vele andere kanalen waar we allemaal door werken.    Dit alles echter is ontworpen om je naar de staat te brengen waarvan je al weet wie je bent, om de herinneringen terug te laten komen.    En ze KOMEN terug.    Je ZIET die glimpen steeds meer.    Je ziet de Galactische schepen steeds meer.    Je wordt je steeds meer bewust van alles.    Terwijl deze tijden voortduren en al de onthullingen naar buiten komen, ben je bezig met het ontwikkelen van buitengewone veranderingen in jezelf en buiten jezelf.

Zouden er vragen zijn voor One Who Serves?

Voordat we dit doen, er was een vraag gesteld via de e-mail en we gaan deze eerst behandelen.    Het kwam van David, het is een voortzetting van een eerder gestelde vraag.    Maar wat we kunnen doen is proberen dit aan te pakken, niet alleen voor degene die de vraag heeft gesteld, maar voor iedereen, omdat het allemaal belangrijk is.

Wat we kunnen zeggen tegen degene die de vraag heeft gesteld is, ja, je vader die overleden is bevindt zich op een heel goede plek en waakt over zowel je moeder als over jou, en ook over vele anderen en vervolgt wat als zijn missie beschouwd kan worden.    Je moet er niet aan denken als een ‘missie’, maar hij heeft ook een opdracht en hij volgt deze op.

Voor degenen onder jullie die zich afvragen als iemand overgaat naar de andere kant, waar ze dan heen gaan?    Ze gaan niet naar waar je denkt dat ze heen gaan.    Ze gaan naar een ruimte van bewustzijn en in die ruimte van bewustzijn ondervinden ze vrijheid.    Ze ondervinden verlichting van het fysieke.    Dit is vooral in het begin.    Ze ondervinden vrijheid van het lichaam.    En omdat ze nu vrij zijn kunnen ze vanuit het lichaam vele andere manieren van expressie nastreven die voor hen op dat moment belangrijk zijn, ze zullen dit dan doen.    Ze zullen een nieuw begrip ervaren, een nieuw leven zou je kunnen zeggen, in dat gebied na het leven.    Sommigen noemen het ‘Zomerland’.    In dit gebied ervaren ze dat ze het leven op een veel vollediger niveau ervaren dan op Aarde in hun fysieke lichaam. Hebben ze nog een lichaam?    Ja, ze hebben nog steeds een lichaam.    Ze hebben het lichaam gevormd dat ze op dat moment willen hebben.    Velen gaan door in het lichaam dat ze hadden.    Anderen zullen hun lichaam op verschillende manieren veranderen.    Maar als ze voor jou verschijnen, degene die ze hebben achter gelaten, zullen ze waarschijnlijk verschijnen in het lichaam waarin ze zijn vertrokken.    Het fysieke lichaam is verdwenen.    Maar de overblijfselen van het fysieke lichaam gaan door als ze het willen hebben.  OK?

Zijn er nog andere vragen.    Ja, je had een vraag?

Er was iemand, een man, die een vraag had?

Vraag:    Ik heb een vraag.

OWS:    Ja, dan hebben diegene verloren.    Ja.    Jouw vraag?

Vraag:    Mijn vraag is, toen James de meditatie leidde en ik in mijn Merkaba was ging ik meteen naar Washington (DC).    Daar zag ik dat er een vergadering achter gesloten deuren  was en er waren enkele Galactics bij en ik denk dat ik in die kamer was.    Kun je me er iets over vertellen?    Wat de bedoeling hiervan was?

OWS:    Wat we je kunnen vertellen is wat je al diep van binnen weet, als je een ontmoetingsplaats ervaart, zoals je het aantrof.    Velen van jullie hebben verbinding met verschillende Raden, verschillende ontmoetingsgebieden die je in je droomstaat hebt.    Velen van jullie zijn zich hier nog niet van bewust.    Je hebt niet de herinneringen die boven komen, maar je gaat naar Raden, je gaat naar samenkomsten, je ervaart verschillende verbindingen met Galactics en die van de Binnen Aarde.    Jullie hebben veel connecties die je niet kent in je bewuste zelf, maar dat gaat veranderen.   Het verandert snel voor velen van jullie.    Want velen van jullie hebben steeds meer ervaringen zoals dingen zien die je nog nooit eerder hebt gezien, je ervaart dingen die je nog nooit eerder hebt meegemaakt, kijk gewoon eens naar de nachthemel en zie alle prachtige sterren en realiseer je dat velen van hen helemaal geen sterren zijn, het lijken alleen sterren.    Maar er is geen bevestiging voor je anders dan de bevestiging van binnenin, het weten van binnenin.    Maar dan komt die twijfel en je zegt, ” nee, dat is gewoon een ster”, of “nee, dat is een satelliet die door de lucht beweegt”, dat is het NIET.    In veel gevallen is dat zo niet.    Ze onthullen zichzelf aan jou, aan je derde oogcentrum, niet zozeer aan je fysieke ogen, maar aan je derde oogcentrum. Dat is een innerlijk weten dat voor velen van jullie komt en dat zal blijven komen.    Dan zullen je fysieke ogen dit ook gaan zien, omdat ze zich ook aan je fysieke zicht zullen onthullen.    Dit gaat allemaal komen.    Dit is waar Ashtar over sprak.   Zeker, ” als de sterren vielen ” zoals het bekend zal worden, ” de dag dat de sterren vielen .”    Het zal precies zo verschijnen, als sterren die uit de lucht komen.

Zijn er nog andere vragen?

Vraag:    Corey Goode zei dat de Anchara- groep uit de Holle Aarde verklaarde dat wij hun verleden zijn als tijdlijn voor de beschaving en dat een grote zonnestraal op een gegeven moment de Aarde zal treffen, afkomstig uit een bepaalde hoek en veel mensen zal doden en alle elektronica op Aarde vernietigt.    Corey heeft zijn hele familie naar Colorado verplaatst vanwege deze voorspelling en geloof.  Mijn vraag is, zijn we op hun tijdlijn of is dat slechts een van miljoenen tijdlijnen?

OWS:    Zoals je zegt, de tweede.    Er zijn veel verschillende tijdlijnen en degenen waar jullie op zijn is afhankelijk van je bewustzijn terwijl je verder gaat.    We hebben het over het collectieve bewustzijn.    Dus om je zorgen te maken over het feit dat je op de juiste plaats bent of dit soort dingen, dan sluit je je op in de matrix.    Dat houdt je in de driedimensionale ervaring, in de illusie.   Als je dat doet, dan blijf je daar.    Dat wil niet zeggen dat er geen ‘veilige plekken’ zijn en dit soort dingen.    Maar nogmaals, dat is op een bepaalde tijdlijn.    Naarmate je steeds meer gaat begrijpen dat er er veel verschillende tijdlijnen zijn.   Het is niet zomaar een tijdlijn zoals je bent gaan geloven, dat je in je vroegere jaren is onderwezen.  Je gaat begrijpen dat er veel verschillende tijdlijnen zijn, veel afwijkende tijdlijnen, ook veel opkomende tijdlijnen.    Dit gaat verder en zal worden voortgezet.

Maar op een gegeven moment, zoals Aartsengel Michael verschillende keren via vele verschillende bronnen heeft gezegd, zullen deze tijdlijnen samenvloeien.  Als ze volledig zijn samen gevoegd, of zelfs maar een paar tijdlijnen zijn samengevoegd, dan ben je op een bepaald traject zou je kunnen zeggen.   Dat traject zal verdergaan en je meenemen naar de Nieuwe Gouden Eeuw waarover gesproken is.    OK?

Vraag:    Geweldig, heel erg bedankt.

OWS:    Zijn er andere vragen ?

Vraag:    Ik heb een vraag over het vinden van de archieven van binnen.    Kun je weten wie je bent op je kern-niveau of als je Hoger Zelf zonder de herinnering aan elk leven dat je hebt gehad?

OWS:    Je zult geen herinnering hebben aan elk leven dat je hebt gehad, want dat zou voor jou helemaal overweldigend zijn.    Maar je zult een verbinding hebben met wie je bent en wie je eerder bent geweest, meer een complete herinnering tegelijk, omdat deze herinneringen bij je terugkomen.   En op een gegeven moment zul je volledig weten wat je bent met het conglomeraat, zou je kunnen zeggen, van al je levens samen, maar niet met de individuele herinneringen van allemaal.    Maar op elk moment zou je een bepaald leven kunnen herinneren.    Begrijp je het verschil ?

Vraag:    Ja, ik begrijp het verschil.    Ik had een paar ervaringen terwijl ik sliep waar ik in de hogere dimensies was en ik voelde me als mijn Hoger Zelf, maar ik wist wie dat was en wie ik was, maar ik had nog niet die ervaring van alles te weten, de details, maar van alle verschillende multidimensionale mensen.    Dus, ja ik begrijp wel wat je zegt.    Veel dank.

OWS:    Je zult die ervaring hebben.    Jullie allemaal zullen op een gegeven moment die ervaring hebben waar jullie het volle weten hebben.    Denk hier even over na.    Zijn er geen momenten geweest in je leven, in dit leven, dat je momenten had van volledig begrip van wie je bent, zelfs voor een korte seconde, maar dan probeer je het te begrijpen en het ontgaat je op dat moment ?    Je weet waarover we spreken.

Vraag:    Oké, dat doe ik.

OWS:    Ja.    Dat is waar we het over hebben, maar het zal dan meer zijn dan slechts een seconde.    Het zal steeds langer blijven duren, dat je het volledige weten zult hebben van wie je bent en waar het allemaal om gaat.    Het zal allemaal tegelijk naar je toe komen, en ook over een periode van tijd.

Zijn er andere vragen?

Vraag:    Ik zou graag willen weten of rechter Kavanaugh zal worden gekozen voor het hooggerechtshof en of hij een goede rechter zal zijn.

OWS:    Mijn God.    Je vraagt ​​ons om in onze kristallen bol te kijken en een voorspelling te doen voor je.     Dat kunnen we niet en zullen we niet doen.    Maar we zullen je vertellen dat alles precies verloopt zoals het moet, precies zoals verwacht, op basis van de orkestratie die plaatsvindt met alles wat er gebeurt.    Als je wilt geloven dat hij zal worden benoemd, geloof dat dan en weet dat.    Omdat, zoals je gelooft, zo creëer je het, het zal zo worden.    Je kunt uit dit antwoord aflezen om je antwoord te krijgen.    OK?

Vraag:    OK dank u zeer.

Vraag:    Hallo One Who Serves.    Hallo mijn mooie vriend.    Ik zou graag zien of ik een kleine toelichting kan krijgen:    we hebben deze verschillende aspecten, we hebben het Hoger Zelf, de ziel, de over-ziel, de IK BEN-aanwezigheid.   Misschien zijn sommigen hetzelfde maar met een andere naam.    Kun je daar een beetje over uitweiden?

OWS:   Eigenlijk klopt het dat ze meestal allemaal hetzelfde zijn, alles in één.   Er zijn verschillende inzichten op verschillende niveaus van bewustzijn.    En in die verschillende niveaus van bewustzijn, zijn er verschillende categorieën, zou je kunnen zeggen.    Maar om het allemaal in één klap te begrijpen, zouden we zeggen dat het allemaal één is, en allemaal hetzelfde.    OK?

Vraag:    Ok, dank je.

OWS:    Het zou veel meer dan dit vraag-antwoord type proces vergen om een ​​vollediger begrip hierover te kunnen geven.

Shoshanna:    Mag ik alstublieft…

OWS:    Ja graag.    Shoshanna wil iets toevoegen.

Shoshanna (Joanna’s Hoger Zelf) :    Het idee van elk ding waar je om vraagt, elke karakterisering waar je om vraagt:    elk heeft functies die specifiek zijn voor dat idee.    Dus de IK BEN-aanwezigheid belichaamt bijvoorbeeld het bewustzijn.    Dat is waarom IK BEN, alles wat volgt op IK BEN zo’n impact heeft op iemands leven.    De functie van IK BEN is bijvoorbeeld bijna volledig puur bewustzijn.   Het anderen waar One Who Serves naar verwijst dat het nogal een verhandeling is om elk van deze uit te leggen, ze hebben elk functies binnen de Ene.    We zijn allemaal één, we zijn allemaal één in de ene, de IK BEN-aanwezigheid, de over-ziel, de ziel, het Hoger Zelf, al deze dingen zijn eigenlijk één met verschillende functies binnen de Ene.

OWS:    Erg goed.    Zeer goed gezegd.    Ja.

Vraag:    Dank je, dank je.

Vraag:    Ik heb een vraag.    Hallo One Who Serves.   Ik hou van je.    Aartsengel Michael vertelde ons onlangs dat we versmelten met onze tweelingvlammen, tweelingzielen, daar wilde ik wat opheldering over.    Mijn vraag is, als we ervoor kiezen om als een stel op de Nieuwe Aarde te leven, zullen we dan nog steeds afzonderlijke lichamen hebben?

OWS:    Allereerst ben je nooit NIET samengevoegd met je tweelingziel.    Je bent altijd samengevoegd met je tweelingziel.    Je hebt alleen niet het weten op je bewuste zelf  niveau. Dus dat is één.    Wat het tweede deel betreft, je zult het ervaren, als je dat wilt, dat zal naar je toe komen na de ascensie, of je nu wel of geen lichaam wilt hebben, een fysiek lichaam, of wat het ook is dat je  wilt op dat moment, je zult in staat zjn om te  manifesteren voor jezelf. Begrijp alsjeblieft, door het ascensieproces gaan zal geen volledig begrip van deze samenvoeging zijn, het zal geen mogelijkheid zijn, zou je kunnen zeggen, voor iedereen om dit manifestatieproces te hebben, althans niet in het begin.   Het komt als een oefening om door dit proces te werken door te leren, we zouden zelfs zeggen opnieuw te leren hoe te manifesteren wat je voor je wilt laten verschijnen.    OK?

Vraag:    Ok, dank je.

Vraag:    Ik zou graag willen spreken, alsjeblieft.   Hallo.    Ik heb verschillende geluiden gehoord over hoe de Aarde er uit ziet vanuit de ruimte.    We zijn geconditioneerd om te geloven dat het bolvormig is.    Ik heb tegenwerpingen gehoord dat het plat is.    Wat is juist en waar, alstublieft.    Dank je.

OWS:    We hebben deze vraag al eerder beantwoord.    We zouden echter willen zeggen dat je in jezelf gaat en die vraag aan jezelf stelt, of het een bol is of dat het plat is.    Denk hier nu even over na.    Dit is op geen enkele manier geringschattend naar jou of je vraag,  maar denk eens na over hoe het mogelijk plat zou kunnen zijn, dan zul je je antwoord hebben.

Vraag:    Ja, ik snap het.    Dank je.

Vraag:    Ik heb een vraag.    Hallo.    Ik zag in mijn geest dat de bovenkant van mijn rug duisternis was.    Ik vraag me af of dit iets is dat wordt getoond als iets uit het verleden of iets dat nu relevant is, of is er een andere energie in mijn ruggengraat die de Kundalini blokkeert, of is alles zoals het hoort te zijn?    Dank je.

OWS:    Je vraagt ​​je af of er een blokkade in je Kundalini-energie is, is dit de vraag?

Vraag:    Ja, en deze aansluiting, omdat er een donkere zwarte vlek op mijn rug werd getoond, dus ik vraag me dat af.

OWS:    Wat we zien is dat het geen blokkade is van je Kundalini-energie, maar dat het een blokkade is in je meridianen en de energiestroom die door de verschillende meridiaanpunten stroomt.    Dit zou enorm worden verlicht door  acupunctuur of acupressuur zou ook nuttig zijn, evenals een vorm van hypnose, of een proces op meerdere niveaus kan ook helpen om dit te verlichten.  Dat is echter aan jou, hoe je dit wilt benaderen. Het is een blokkade die voortkomt uit ervaringen van vorige levens.    Het blokkeert je Kundalini-energie niet, maar het blokkeert de verschillende elektromagnetische noodsituaties die door je heen gaan.    OK?

Vraag:    Op het niveau van de wervelkolom?

OWS:    Ja dat is correct.

Vraag:    Ja, hartelijk bedankt.    Ik waardeer het.    Dank je.

Vraag:    Ik ben in onze groep een woord tegengekomen dat ik niet helemaal begrijp.  Het wordt ’empath’ genoemd .    Wat is dat ?

OWS:    Ja, empath, empathisch, ja?    Je vraagt ​​je af wat dat is?

Vraag:    Ja.    Wat is een empath ?

OWS:    Wat we je willen aanraden is om onderzoek te doen en dit te googelen op internet .   Je kunt dat woord ingeven in google en het zal je veel geven om te begrijpen. Maar begrijp dat een empath iemand is die enorm voelt, diep in zichzelf, en in anderen ook,  ze voelen anderen aan.    Ze leven mee of ze kunnen een gevoel hebben van éénzijn, een verbinding met een ander, het kan zelfs het aanvoelen van iemands pijn zijn op het moment dat een ander die pijn voelt, zie je?

Vraag:    Ja.    En ik vraag me af of dit voor veel mensen niet waar zou zijn.    Wij hebben kleinkinderen, iemand die 17 is, ze is heel erg ontwikkeld, dus ik weet niet of ze hierin past op een bepaalde manier.   Ze is ontwikkeld in alles wat ze doet.   Ze is gespecialiseerd in alles.   Ze pikt klaarblijkelijk alles op.  Maar ze ging naar een concert en gaven haar drugs en nu is ze suïcidaal.  Dus dit is contraproductief en we weten niet wat we moeten doen.    Er zijn misschien ook anderen die zich dit waarschijnlijk afvragen:  hoe kunnen we ze helpen?

OWS:    Je kunt ze helpen door je gepaste toewijding te doen als je de mogelijkheid hebt om hen te helpen, kom niet tussenbeide maar bemiddel namens hen als je dat vermogen hebt, als je dat kunt, dan zouden we je aanraden om dat onmiddellijk te doen en moedig ze aan.    Dit is voor iedereen die zich dit afvraagt, moedig hen aan om van de drugs af te komen, niet alles tegelijk, ga niet zo ver dat ze ontwennings-verschijnselen krijgen, maar doe het geleidelijk, doe het met de bedoeling om van al die psychologische of manipulatieve soorten drugs  af te komen die op verschillende manieren worden verspreid.

Vaak weten degenen die deze drugs geven niet beter.    Ze denken dat het het systeem is.    Ze denken dat ze goede dingen voor anderen doen.    De meesten denken dit.   Ze doen alleen maar wat ze hebben geleerd    Maar het is tijd, steeds meer om weg te gaan van dit soort dingen en op natuurlijke manieren te gaan werken.

Begrijp dat veel van deze kinderen heel vergevorderd zijn, zoals je zegt, dat ze jaren ‘vooruit’ zijn zou je kunnen zeggen.   Degenen die met hen werken denken dat er iets mis is met hen, maar er is niets mis met ze, het is het tegenovergestelde, alles is goed met hen.

Shoshanna:    Mag ik delen …

OWS:    Shoshanna wil delen:

Shoshanna:     Deze fijngevoelige waar je over spreekt, verlangt  erkenning .  Ze wil graag erkend worden dat dat wat ze voelt, wat ze denkt, hoe ze zich voelt, wat ze weet,  juist is, dat ze niet gek is.    Als er een ondersteuningssysteem mogelijk is waarin zij kan worden erkend voor hoe zij zich voelt en wat zij denkt, dat het een is geschenk is, dan zal ze beginnen te herstellen.  Het is haar oordeel over zichzelf dat haar heeft doen terugtrekken.

OWS:    Erg goed.    Geweldig.

Vraag:    Precies.    Heel erg bedankt.    Dat klinkt precies goed.

Shoshanna:    Dank je.

Vraag:    Red hen.    We moeten ze redden.

Shoshanna:    Jij als grootmoeder heeft invloed.     Je hebt invloed en je mag de ouder niet beïnvloeden.    Je kunt deze fijngevoelige direct beïnvloeden door haar te erkennen en haar te laten weten dat je haar gave begrijpt.

Vraag:    Zal ik doen.

Shoshanna; Namaste, beste.

Vraag:    Ja.

OWS:    Erg goed.   Is er een laatste vraag ?

Vraag:    Ja.    Bedankt, One Who Serves;    Mijn vraag is, er was een download die ik een paar avonden geleden had.    Het had te maken met al onze chakra’s, normaal zijn er zeven en nu hebben we er twaalf, ze zijn verschoven in de twaalf zonneaspecten van het vijfdimensionale nu.   Dit is wat mij verteld werd toen we deze uitzending aan het doen waren.    Nu hebben we er drie boven ons hoofd en we hebben de twee aardster chakra’s.   Ze bleef maar zeggen dat ze tussen je kruin en je basis zijn.    Waar zijn de andere vijf samengesmolten?    Dat is mijn vraag.

OWS:    Wat we kunnen zeggen is dat de drie boven je hoofd zijn, zoals je zegt, boven het hoofd van het fysieke lichaam.    Ze zijn in je bewustzijn, ze zijn zoals de andere chakra-systemen.    Ze zijn geen fysieke manifestatie maar ze zijn een etherische manifestatie.    Onder je voeten zijn er ook twee.  Ze worden steeds meer een etherische manifestatie voor jullie allemaal.    Meer van jullie worden je hiervan bewust.    Het is bijna alsof ze online beginnen te komen.   Wanneer ze volledig online komen, zul je het ascensieproces hebben doorlopen en opereren ze volledig binnen de twaalf chakra’s, voornamelijk die vanaf de vierde en hoger.    OK?

Vraag:    Ja.    En nog een ding daarover.    Ze heeft wel gezegd dat ze geen lotus meer zijn maar dat ze orbs zijn.    Elk van hen is nu een bol en elke bol heeft de regenboogkleuren, ze hebben elke kleur in zich en je kunt deze gebruiken voor genezing via je IK BEN aanwezigheid.    Je IK BEN Aanwezigheid is degene waar je volledig doorheen gaat wanneer je genezing wenst te doen in tijd en ruimte of voor jezelf.  Je roept dan willekeurig welke bol op.    Ze hebben elk een specifieke kleur, natuurlijk is de helende kleur de smaragdgroene.    Dus je vraagt ​​je IK BEN aanwezigheid of je de smaragdgroene bol naar een persoon in tijd en ruimte mag sturen voor genezing.   Dan neemt je IK BEN-aanwezigheid het over terwijl je ademt en laat je de IK BEN-aanwezigheid het initiatief nemen.    Dan zullen ze elke bol in het smaragdgroen veranderen, terwijl ze de regenboogkleuren erachter houden die niet zo levendig zijn.    Zodra ze allemaal in de smaragdgroene kleur verander zijn verzendt de IK BEN aanwezigheid deze transmissie naar waar je het ook wilt verzenden.    Dat is ongelooflijk.    Dus ik heb het gebruikt.    Dank je.

OWS:    Goeie genade.    Hoe gecompliceerd allemaal!    Hoe ingewikkeld.    Je neemt een heel eenvoudig systeem en maakt het ongelooflijk gecompliceerd.    Het is niet zozeer dat je het smaragdgroen of de bol moet vinden, of wat dan ook, en dit moet vragen, en dan in de IK BEN aanwezigheid moet gaan, of al die dingen.    Dat is allemaal prachtig,  het is een hulpmiddel maar het is niet nodig in een vollediger begrip van wie je bent.    Het enige wat je hoeft te doen is gewoon vragen in jezelf voor genezing.    Het maakt niet uit waar het vandaan komt, alleen dat het komt.  Weet dat het van je hogere Godzelf komt, zie je?    Er zijn mensen die met dit systeem werken, deze rastersystemen, vooral Hilarion die speciaal verantwoordelijk is voor genezing op de planeet.    Je kunt ook rechtstreeks een beroep op hem doen als je wilt, als het helpt, zodat hij het kanaal is tussen je Hoger Zelf en jij om te helpen.    Maar het is niet noodzakelijk om een ​​groter begrip te hebben van alle bijzonderheden terwijl je bezig bent, tenzij je dat wilt.    Als je iets eenvoudigs ingewikkeld wilt maken, doe dat dan.    Maar wij zouden zeggen om het ingewikkelde te nemen en het simpel te maken.

Wil je iets toevoegen, Shoshanna?

Shoshanna:    Je hebt gelijk.    Vaak hebben mensen echter een instrument nodig.    En meestal, hoe complexer de geest van de mens is, des te meer zoeken ze naar hulpmiddelen. Het vereenvoudigen van de geest is voor velen moeilijk, het is een proces om te leren vereenvoudigen.

OWS:    Dat is juist.    Erg goed.

Dan zijn we klaar voor dit moment.    We voegen alleen toe dat alles blijft doorgaan.    We blijven zeggen om kalm te blijven.    Rustig blijven, te allen tijde in het oog van de storm blijven.    Omdat de storm op het punt staat om om je heen te gaan razen.    Velen van jullie vragen zich af wat deze storm is.   Wat we tegen je willen zeggen is als de storm komt, je zult weten wat het is en je zult weten dat je er op dat moment in zit.    Dus maak je klaar, maar blijf kalm.    Maar het gaat wat laten zien.    De show komt eraan.    Als je er goed voor zit, kun je ervan genieten.    Dus haal de beste stoel die je kunt vinden, en bereid je voor om een ​​toeschouwer te zijn maar ook een deelnemer, zoals je zult ondervinden als je verder gaat.

Shanti .    Vrede zij met jullie.    Wees de ene.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen