Christy Wallace, Vrijheid via vergeving levert Bevrijding op.

Boodschap van De Godin van Vrijheid, Vrijheid via vergeving levert Bevrijding op.

Door Christy Wallace

Ik ben de Godin van vrijheid! Ik spreek via deze persoon met jullie over vrijheid en vergeving. Deze twee woorden gaan hand in hand. Je kunt geen vrijheid hebben als je niet vergeeft. Vergeving is een tweesnijdend zwaard, zoals er vergeving is van jezelf en vergeving van anderen. De tijden die nu komen zullen om die vergeving smeken.

Je kunt dit relateren aan de val van Atlantis en de vele Atlantissen die je hebt gecreëerd in je dualiteitservaringen. Je hebt dit gecreëerd om het tegenovergestelde van liefde te ervaren, want dat is alles wat je wist als schepper en omdat je de ontdekkingsreiziger en krijger bent die jullie allemaal zijn, voelde je dat dit een gemakkelijke taak was.   

Nu zullen we niet ingaan op de details die deze circulaire activiteiten creëerden die een pad opleverden dat, laten we zeggen, je volledige aandacht had, maar we willen je nu vertellen dat die cyclus voltooid is. De gelegenheid om je VRIJHEID te verklaren via VERGEVING is NU en dit mijn prachtige, Van Goud, is je BEVRIJDING!  

Velen van jullie hebben dit pad bewandeld als Lemurianen die volledig wisten wie je was en de volledige intentie hadden om te ascenderen in je natuurlijke fysieke lichaam. Dit is waar je nu bent, niet om te zeggen dat je morgen volledig zult ascenderen want je weet dat dit een reis is die je volledig moet ervaren.

De twee Christy’s maken verbinding met hun Lemurische en andere aspecten terwijl ze deze portalen activeren met vele anderen die soortgelijk werk doen op andere locaties. Deze portalen zijn nu voor jullie beschikbaar met deze activering om gebruik van te maken terwijl jullie naar jullie VRIJHEID, VERGEVING en BEVRIJDING reizen als individuen en als het menselijke collectief.

We zijn bij je, we ondersteunen je, we houden van je! Welkom thuis Meester van het Universum !!!!           

Opmerking: Raadpleeg de YouTube-serie Deel 1, Tetra 1 Lighthouse en Deel 2, Tetra 2 Volcano Portal Activations, door de twee Christy’s.

Het bericht in deel 2 werd naar buiten gebracht voor de mensheid!

Heel belangrijk in dit NU!  Maak gebruik van de Magie!

Website Christy Wallace

Terug naar pagina Diverse berichten