Ancient Awakenings, “Je doel is Hier, Nu, In dit Moment”

Je doel is Hier,  Nu, In dit Moment”

Saint Germain gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 28 februari 2021.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Saint Germain   

Ik ben jullie Saint Germain. Welkom bij de explosie van vuurwerk in jullie! De explosie van ontwaken die nu op deze momenten plaatsvindt. Niet op de toekomstige momenten, nu en hier, op dit moment, een ontwaken dat in jullie allemaal plaatsvindt.    

Ja, het is waar, jullie zijn allemaal een beetje eerder wakker geworden. Maar je bent op elk moment volledig in een proces van ontwaken. Het houdt niet op. Je blijft steeds meer ontwaken.    

Er kan iets gebeuren in je leven om een verder ontwaken, een verder ‘a-ha’-moment voort te brengen. Iets dat afkomstig is van een universele bron, een universele geest. Het komt in je op en dan zeg je, “a-ha, nu begrijp ik het. Ik begreep het eerder niet, maar dat is logisch. Het voelt goed.” En als het goed voelt voor je, iets dat diep van binnen resoneert, dan is het goed. Weet dat altijd. 

Telkens wanneer je informatie ziet op internet, op de televisie, via de radio-uitzendingen, wat het ook mag zijn, wanneer je deze informatie ziet of hoort, als het niet goed voelt voor je, dan is het niet goed. Jullie zijn aangekomen, jullie allemaal, zijn nu op het punt aangekomen waarop je op basis van je gevoelens kunt onderscheiden, op basis van je innerlijke weten, niet gevangen door de geest en de illusie van de geest, maar vanuit die diepe, kleine innerlijke stem in het hartcentrum, en nu in het hoge hartcentrum dat tot je spreekt en zegt, “ja, dat resoneert, dit voelt goed, dus daarom is dit juist, dit is de informatie die ik nu nodig heb.” Dit is mijn innerlijke waarheid.”       

Maar begrijp alsjeblieft dat ieders innerlijke waarheid anders is. Wat voor jou resoneert als waarheid, resoneert misschien niet voor een ander individu als waarheid, als hun waarheid. Zij hebben hun eigen levenspad, net zoals jij je eigen levenspad hebt. En ja, er zijn tijden waarop jullie levenspaden elkaar kruisen. Ze komen samen. En er zijn tijden waarop jullie levenspaden zich in verschillende richtingen zullen verplaatsen en verschillende wegen zullen nemen, verschillende paden.      

Maar uiteindelijk, zo niet in dit leven, in een ander leven, of in tijden voorbij dit leven in andere dimensies, zullen die paden weer samenkomen. Je zult weer herenigd worden. Net zoals jullie allemaal weer herenigd zullen worden met je families, je broeders en zusters uit de hemel, uit de lucht, vanaf de sterren, waarvan je lang geleden afscheid hebt genomen en die je misschien al duizenden jaren niet hebt gezien, in Aardse jaren. Maar toch kunnen deze duizenden Aardse jaren maar een moment zijn in sterrentijd, in Galactische tijd. Dus als je weer samenkomt met je broeders en zusters van de sterren zal het zijn alsof je ze nooit hebt verlaten.       

Ja, je zult een grote emotie voelen als je weer bij hen terug bent. Als je hun aanraking weer voelt. Maar heel snel zul je weer volledig beseffen wie je op dat moment bent, en alle voorbije principes, alle voorbije tijden die je doormaakte in deze evolutie op deze planeet, de tijden van verdriet, de tijden van wroeging, de tijden van schuldgevoelens, de tijden van volledig troosteloos en depressief zijn. Al die momenten zullen worden vergeten, vergeten op het moment zelf, dat zal het gewoon zijn, een herinnering van je zielsarchief. Dat is alles.      

Want je bent nu klaar om naar de volgende fase van je bestaan ​​te gaan. De volgende fase van je missie, of het nu op deze planeet is, of dat het je meeneemt naar andere werelden daarbuiten, of het nu in het fysieke rijk is, of in de multidimensionale rijken, aangezien je dan in staat zult zijn om multidimensionaal te reizen en werelden te ervaren voorbij werelden, voorbij werelden.  

Op dit moment weet je niet eens van het bestaan ​af. Maar je begint een glimp op te vangen. Je begint een idee te krijgen van het potentieel dat er is voor een ieder van jullie als je uitreikt naar het hoger bewustzijn in je, naar je hogere God Zelf, naar de IK BEN Aanwezigheid die schijnbaar net buiten je bereik is, maar die daar toch is voor jou om je aan vast te grijpen. Je kunt dat Ik Ben Bewustzijn in je hebben en weten dat het op elk moment in je aanwezig is dat je op dat moment vreugde brengt.    

Want weet dat wanneer je vreugde voelt in het moment, je toegang hebt tot dat Hogere Bewustzijn van je IK BEN Aanwezigheid. Dat is wat jou die vreugde brengt, dat zalige vreugdevolle gevoel in jou wat soms schijnbaar uit het niets naar voren komt.  

Stel je voor, stel je een moment voor, dat je dat vreugdevolle gevoel hebt, dat je Ik Ben Aanwezigheid te allen tijde bij je is. Dan zul je begrijpen, beginnen te begrijpen wat de eerste golf van ascensie waar je nu in zit, wat dat volledig betekent. Je bent nu in die eerste golf van ascensie op dit moment. Ben je volledig geascendeerd? Nee. Kun je nu volledig ascenderen? Ja. Ieder van jullie zou dat nu kunnen doen.            

Maar er is dat deel in jou, die stem in jou die zegt, “wacht, wacht even, want je kwam hier, je hebt je aangeboden om hier te komen om deel uit te maken van deze uitdrukking en je staat niet op het punt om deze uitdrukking te verlaten voordat het tijd is, vóór jouw tijd, vóór je meest volledige uitdrukking van de missie waarvoor je hier kwam. Ook al weet je nog niet wat die missie is. Ook als je nog niet weet wat je doel is. Je doel is hier, nu, in het moment. Het is niet een doel dat ergens in de toekomst is. Het is het doel waarvoor je nu bent gekomen. In het volgende moment kan het veranderen. En in het moment daarna zou het kunnen veranderen. Het evolueert. Je doel is altijd in ontwikkeling. Het is niet slechts één doel, het zijn vele doelen waarin je evolueert, op elk moment terwijl je verder gaat. Elk moment dat je je voortgaande doel creëert, je voortgaande missie op deze planeet.

Maar wees er nu klaar voor, wees er klaar voor. Omdat je in de buurt komt van de finishlijn waar Sananda zo dol op is om te zeggen. Je nadert het einde van dit deel van je missie en komt steeds dichter bij die grootse aankondigingen waarover is gesproken, die enigszins zijn tegengehouden. Maar ze zijn nu bezig om naar buiten te komen en geopenbaard te worden. Het juiste moment kan niet worden doorgegeven. Wat er precies zal worden gezegd kan op dit moment niet worden gezegd. Maar het staat te gebeuren. Zelfs voor jullie begrip wat dat betekent. Dus wees er klaar voor. Wees er klaar voor en wees in vreugde in het moment. Verbind je, en blijf je verbinden met je hogere God Zelf Ik Ben Aanwezigheid. Want het is hier nu op dit moment.                

Al mijn vrede en liefde zij met jullie allemaal, en moge de Violette Vlam doorgaan met het zuiveren van alle oude herinneringen in je programmering, in je chakra-systeem wat niet langer nodig is in de uitdrukking van wie je nu bent.  


Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen