Ivo van Vega: Loosh, Negatieve Entiteiten – Deel 2/4

Ivo van Vega: Loosh, Negatieve Entiteiten – Deel 2/4 

Geplaatst door: Sitara 3 maart 2021 – op Golden Age of Gaia

Gechanneld door: Sharon Stewart – 3 Maart 2021

Verantwoording

Mensen, we zullen in de komende weken en maanden veel waarheid horen, niet alleen van de Alliantie maar ook van het Gezelschap van de Hemel. Hier is Ivo aan het woord over iets dat maar door weinigen wordt besproken – de creatie en consumptie van Energie.

– Sitara

Godzijdank hebben galactische en universele krachten ingegrepen om hun bestaan en hun invloed op de planeet Terra te verminderen. Met dit in gedachten, waarom denk je dat jullie zoveel oorlogen hebben? Moedige jonge mannen worden de dood ingestuurd?

Ivo:  Zij die de loosh/energie van angst, haat en heimwee nodig hebben, wachten in de aanslag op deze jonge mannen die zullen sterven. Sommigen hechten zich aan deze mannen wanneer hun energie laag is. Wanneer de energie zo angstig is dat deze entiteiten zich kunnen vastzetten en de frequentie van die man kunnen blijven verlagen.

Wat gebeurt er dan? Ik zei dat je een energie uitwisseling bent. Je zendt energie uit via jouw gedachten, maar je trekt ook gelijksoortige energie aan via jouw emoties. Als die emotie zo bang is om te sterven, wat denk je dan dat die man zal aantrekken? Iemand om hem te vermoorden, dat is wat hij zal aantrekken.

De entiteiten hebben topdagen als jullie in oorlog zijn! Ze hechten zich niet aan de zelfverzekerde mannen en vrouwen. Zij hechten zich aan degenen die bang zijn en die onder zulke omstandigheden niet bang zouden kunnen zijn, vooral omdat jullie wereldleiders, jullie Churchills, jullie Hitlers en jullie generaals zoals MacArthur, Nimitz en Yamamoto zelf belichaamde demonen zijn, die de menselijke lammeren naar de slachtbank leiden.

Alles wordt op jullie planeet gedaan om de loosh te laten stromen. Deze demonische wezens voeden zich met jullie energie. En zij willen dat jullie die negatief laden, met angst en met frustratie, haat, woede en schaamte, dus hebben zij voor jullie een omgeving geschapen om in te leven die precies dat bewerkstelligt – en jullie zijn voor de gek gehouden door te denken dat deze giftige wereld de ware omgeving van een mens is. Oorlog is het tegenovergestelde van de normale menselijke staat van vrede.

Kijk nu hoe de globalistische leider van de V.S. in actie komt. Hoeveel oorlogen zullen er worden gestart? Nu is het Iran na voortzetting van een nucleaire overeenkomst. Waarom denk je dat dit is? Om jullie allemaal bang te maken.

Als jullie allemaal zouden stoppen met bang zijn, zou er geen leven zijn voor deze demonen. Helemaal geen. Ze zouden sterven omdat jullie niet meer hun voedselbron zijn.

Dan is er geld. Zovelen werken voor zo weinig in een tijd van opgeblazen prijzen. Dit creëert gebrek. Gebrek is een ander facet van het wereldwijde plan om loosh te creëren. Gebrek is het tegenovergestelde van de normale menselijke staat van overvloed.

Er is ziekte, de wereldwijde virale pandemie. Nu lopen mensen elkaar niet meer voorbij in de winkels omdat ze bang zijn minder dan een meter van een ander verwijderd te zijn. Dit is een enorme schepper van loosh.

Het is allemaal opzettelijk. Alles. Loosh is wat de wereld doet draaien. Ziekte is het tegenovergestelde van de normale menselijke staat van gezondheid en balans.

Jullie manier om deze Matrix te verlaten is door op hogere frequenties te gaan trillen. Dit creëert geen loosh. Maar je zult worden aangevallen om je frequentie te verlagen. Wees niet bang. Dat is wat ze van jullie willen.

Begrijp dat geen enkele negatieve gedachte natuurlijk voor jullie is. Ze zijn allemaal geïmplanteerd of gemanipuleerd in jullie bewustzijn door wezens die zich voeden met jullie energie.

Degenen onder jullie die ’s nachts schreeuwend wakker worden, worden in het astrale vlak aangevallen om jullie frequentie te verlagen. Deze parasieten worden nu wanhopig omdat ze beseffen dat hun einde nabij is.

Er is jullie nieuws dat nu “Angstporno” wordt genoemd, dat negatieve emotionele reacties veroorzaakt deels omdat jullie angstige gebeurtenissen zien, en deels omdat ze tegen jullie liegen. En jullie televisieprogramma’s, alweer, allemaal leugens of het zijn “drama’s” waar jullie adrenaline angstig op reageert. Heb je de toename opgemerkt van gewelddadige films, enge films en conflict films in de laatste decennia? Dit is allemaal om loosh te creëren.

Er is de vervuilde staat van de lucht die jullie inademen, het water dat jullie drinken en het afval op het land. Dit is hun favoriete manier van leven, dit niveau van corruptie. Maar zij weten dat jullie niet zullen gedijen in zo’n atmosfeer, die jullie loosh blijft laten produceren, dus blijven zij jullie dwingen om het te creëren.

Buitenaardsen leven niet op ongezonde planeten. De planeten zijn in balans en de ET’s erop ook. En wij creëren geen loosh.

We zien politici woede opwekken bij hun luisteraars door te zeggen dat andere politici geslagen moeten worden, en de oproerkraaiers prijzen die veel van jullie steden hebben geplunderd . Dit is allemaal om loosh te creëren. Liefde voor het negatieve is sluwe verhulde haat.

Dit is het wereldtoneel waar we het over hebben. Laten we nu naar de individuele arena van interactie gaan.

INTERPERSOONLIJK CONFLICT

Ivo: Hoe wordt loosh gecreëerd binnen interpersoonlijke interactie?

Hoeveel kinderen zijn er misbruikt? Hoeveel vrouwen zijn er verkracht? Hoeveel mannen hebben gewerkt en geworsteld met hun baan? Hoeveel relaties zijn echt monogaam?

Hoeveel mensen hebben onvoldoendes gehaald op school? Hebben ze ooit overwogen om iedereen te laten slagen en de kinderen dan de vakken te laten kiezen waarin ze uitblinken, in plaats van ze voor bepaalde vakken te laten zakken en dan te verwachten dat ze blijven leren? Nee?

Het is de aard van dualiteit dat positief en negatief naast elkaar bestaan. En jullie hebben allemaal de vrije wil om te kiezen via welke polariteit je wilt ascenderen, in gedachten houdend dat negativiteit alleen kan ascenderen naar de zesde dimensie.

Jullie planeet is echter ingehaald door wezens die een brandstofbron nodig hadden. En zij hebben voor jullie allemaal een systeem gecreëerd dat jullie gevangen houdt in lagere trillingsfrequenties en gebruik maakt van jullie elektromagnetische vermogens. Zij hebben dit gedaan zodat zij konden leven, maar jullie bestaan slechts en jullie beseffen het niet eens.

Zij hebben jullie macht beperkt door tegen jullie te liegen en jullie ervan te weerhouden de waarheid te kennen.

Zoals Sharon heeft gezegd, was haar familie een microkosmos van de macrokosmos van de Matrix. In haar intermenselijke relaties werden Matrixwaarden als ontkrachting, macht over anderen, hebzucht, egoïsme, liegen, toorn, afgunst, trots, onverantwoordelijkheid, verwijten maken, controle, manipulatie, aanvallen, agressie en meer, tussen de leden van haar familie uitgeoefend. En dit gebeurt overal in de wereld.

Hoe reageer jij als iemand tegen je schreeuwt? Je wordt boos, waarschijnlijk. En, zoals we je hebben verteld, de geconditioneerde reacties die je ervaart op stimuli zoals deze zijn slechts aangeleerde reacties en kunnen worden afgeleerd. Waarom zouden ze afgeleerd moeten worden? Omdat een reactie van een hogere frequentie geen ‘loosh’ zou creëren!

Een reactie van een hogere frequentie zou je bevrijden van het Matrix systeem van controle – dat is waarom!

Als je aan de overkant van de straat een auto-ongeluk ziet, hoe reageer je dan? Je bent geschokt en hebt medelijden met de personen. Je kan medelijden voelen, wat ook een lage frequentie reactie is die loosh creëert. Ja.

Als je een relatie verbreekt, wat gebeurt er dan? Je ervaart over het algemeen veel negatieve emoties: je bent van streek, verontwaardigd, voelt je verraden, bent verbijsterd, voelt je verbijsterd, voelt haat… waarom denk je dat zoveel relaties stuklopen op deze lagere frequentie?

Omdat je niet op je normale frequentie zit, in feite, ver eronder. En wanneer een breuk wordt aangekondigd, trekt dit demonische entiteiten aan die hun best doen om het vuur van haat tussen de twee partijen aan te wakkeren, zodat ze vanavond rosbief kunnen eten in plaats van hamburger.

Jullie worden gemanipuleerd. De hele tijd. Dagelijks. Dit zijn entiteiten die zich voeden met jullie emoties! Geef ze buikpijn. Stuur alle liefde, vooral diegenen die jullie tot jullie vijanden verklaren!

Er is jullie verteld dat de dood een tijd van rouw moet zijn. Waarom? De ziel is bevrijd en gaat verder met nieuwe bezigheden. Ja, je voelt het verlies van hen die achterblijven. Hoe lang blijven ze achter? Als je er toe in staat was, zou je begrijpen dat zij die gestorven zijn, alleen hun fysieke lichaam hebben achtergelaten.

Zij zijn niet vernietigd, en als jullie bekwaam waren, zouden jullie nog steeds met hen kunnen omgaan. Waarom denk je dat dit voor jullie verborgen is gehouden? Waarom denk je dat deze truc met jullie is uitgehaald? Voor de loosh, dat is waarom.

Als iemand sterft, bid dan dat hij in vrede rust en laat hem met liefde los. Liefde is jullie enige vrijheid. Doe dan je schaduwwerk, in het besef dat zij die blijven treuren om hun verloren dierbaren, het werk niet doen. Verder gaan is mogelijk.

Wordt vervolgt in deel 3

Vertaling: Martien

Terug naar pagina Diverse Berichten