Ancient Awakenings, “Dit gaat allemaal over het herinneren wie je bent”

Dit gaat allemaal over het herinneren wie je bent” 

KaRa (Pleiadian Emmissary) gechanneld door James McConnell  

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 7 maart 2021.    (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.KaRa

Ik ben KaRa. Ik, zoals velen van jullie weten ben ik een afgezant, een Pleiadische afgezant voor de Raad op Aarde.  

Ja, er is een Grote Aarde Raad. En velen van jullie, in jullie multidimensionale vormen, maken er al deel van uit, maken deel uit van de Aarde Raad, of van de Pleiadische Raden, of de Sirische Raden, of de Arcturische Raden, van veel verschillende Raden aangezien jullie multidimensionale zelf er al deel van is. Sommigen van jullie voeren het bevel over schepen als je multidimensionale aspect!   

Denk daar even over na… Jij ! Je bent al de Kapitein Kirk van het Galactische Rijk, van het Planetaire Galactische Rijk! Denk daar eens over na! Je bent zoveel meer dan wie je denkt dat je bent! Ja, in je vlees en bloed lichaam ben je de persoonlijkheid wie je nu bent. Maar buiten deze uitdrukking van jezelf op deze planeet ben je zoveel meer.      

We kennen jullie! Dat is de reden waarom we keer op keer naar je toe zijn gekomen, elke week, om samen te komen, om deze berichten naar je te brengen, om je deze inzichten te brengen. En nog belangrijker, de herinneringen naar je toe te brengen. Omdat het allemaal gaat over het herinneren wie je bent. Het gaat allemaal over het  weten dat je zoveel meer bent. Je brengt zoveel meer naar de planeet, naar het collectieve bewustzijn van de planeet.            

Elke keer dat je samenkomt in groepsmeditatie, doe je zoveel meer dan je op dit moment voor mogelijk houdt. We kunnen je keer op keer vertellen hoeveel je voor het collectief betekent, maar totdat je het voelt en de herinneringen naar je toe komen. Herinner je je dat je op een schip was? Herinner je je dat je in een van die Raden zat? Weet je nog dat je aan de tafels zat?      

Sommigen van jullie staan ​​op het punt het zich te herinneren tijdens je dromen, in je wakende staat, je begint visioenen te krijgen van de verbondenheid van dit alles. Het is misschien niet precies waar je aan tafel zit, maar je zult de vibratie ervan begrijpen. Dat is waar het allemaal om draait.   

Je hoort vaak dat alles vibratie en bewustzijn is. En inderdaad, alles is vibratie en bewustzijn. Je begint steeds meer te begrijpen hoe vibratie, terwijl je omhoog gaat in vibratie, je inderdaad ook omhoog gaat in bewustzijn. En terwijl je omhoog gaat in vibratie en bewustzijn, kom je steeds dichterbij om met ons in contact te kunnen zijn.      

Ja, je hebt momenteel contact met ons, aangezien ik met jullie spreek. Maar ik spreek over meer contact. Contact waarop jullie allemaal worden voorbereid. Velen van jullie weten dat niet. Velen van jullie vragen zich af hoe het zou zijn om naar een schip opgestraald te worden. Maar denk er eens even over na, wat als je naar je eigen schip zou worden opgestraald en verbinding zou maken met je eigen Hogere Aspect van jezelf? Hoe zou dat zijn? Of als je in staat bent om andere planeten in andere Melkwegstelsels te bezoeken en werkelijk gaat waar niemand eerder is geweest! In ieder geval niemand van deze planeet! Het is Star Trek en Star Wars – die beelden zijn inderdaad nauwkeuriger dan velen op dit moment geloven.           

Nogmaals, het gaat erom je te herinneren wie je bent en tot het inzicht te komen dat je zoveel meer bent dan het lichaam dat je nu bezet. 

We spraken eerder over ascensie en hoe jullie in de eerste ascensiegolf zitten. En inderdaad, jullie zijn in die eerste golf van ascentie. Zal iedereen tegelijk ascenderen? Nee Het is zowel een individueel proces als een collectief proces. Want jullie bereiden als individuen de weg voor, niet alleen voor jezelf om te ascenderen, maar je bereid ook voor anderen de weg voor om na jou te ascenderen.          

Jullie zijn de Wegwijzers zoals je vaak hebt gehoord. Degenen die de weg banen, de weg voorbereiden. De Johannes de Doper waarvan bekend is dat deze de weg voorbereiden voor degenen om het Christusbewustzijn aan te nemen, net zoals Yeshua het Christusbewustzijn aannam en de Christus werd. Ieder van jullie zit in dat proces, het Christusbewustzijn aannemend, door je ascensie heen bewegend.     

Aangezien je nu in de eerste golf van ascensie bent, heb je alles voor jezelf opengesteld, vergezichten die je voorstellingsvermogen te boven gaan, of je bent in het proces om het je voor je open te stellen. Denk in termen van het gaan staan bij een afgrond, een grote afgrond die uitkijkt over een enorm landschap, bergen en rivieren.  

Je staat daar en kijkt er over heen. Plotseling spring je. Je springt van die afgrond af. Je springt er af in geloof. Net als in de film van Indiana Jones, ‘The Last Crusade.’ Ik ontvang dit nu van James. Hij laat me deze film zien. Waar hij bij een afgrond komt in de film. Een afgrond die hij over moet steken. Hij weet dat dit een sprong in het diepe is. Hij kijkt uit over de afgrond die in een diepe kloof uitkomt en zegt: “Dit is een sprong in het diepe” en een moment is hij bang. Hij kan niet naar de overkant springen, dat is niet mogelijk. Maar dan, het weten overvalt hem en hij stapt van de afgrond af, de lucht in. En wat is er onder zijn voeten? Een pad. Een brug die onzichtbaar was. Maar nu, omdat hij die sprong in het diepe neemt en er af stapt, staat hij nu op een brug naar de overkant.                    

Dit is wat er nodig is, een sprong in het diepe, waarbij je gewoon in de afgrond stapt. Je stapt van de afgrond af en laat jezelf naar de andere kant zweven, naar de andere kant van de dimensionale frequentie, naar die hogere vibrationele frequenties van de vijfde dimensie. Dit is natuurlijk een analogie. Een analogie die jullie gaan ervaren, velen van jullie.       

Ben je klaar om die sprong in het diepe te wagen? Dat is een vraag die je jezelf moet stellen, ben je er klaar voor? Als het antwoord ja is, dan ben je inderdaad in de eerste golf van ascensie en klaar om verder te gaan.    

Ik ben KaRa, ik verlaat jullie nu in vrede en liefde. En het allerbelangrijkste is, het begrijpen van eenheid, eenheid van bewustzijn in het hele bestaan.  

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen