Ivo van Vega: Loosh, Negatieve Entiteiten – Deel 3/4

Ivo van Vega: Loosh, Negatieve Entiteiten – Deel 3/4

 Geplaatst door: Sitara 4 maart 2021 – op Golden Age of Gaia

Verantwoording

Mensen, we zullen in de komende weken en maanden veel waarheid horen, niet alleen van de Alliantie maar ook van het Gezelschap van de Hemel. Hier is Ivo aan het woord over iets dat maar door weinigen wordt besproken – de creatie en consumptie van Energie.

– Sitara

Gechanneld door: Sharon Stewart – 4 Maart 2021

Ivo:  De energie vampier is een wezen dat voorkomt in laagfrequente werelden met demonische aantastingen. Dit ongelukkige wezen staat op het punt los te komen van de goddelijke bron. Ja, inderdaad.

De energievampier bestaat door zichzelf aan te vullen op dezelfde manier als de ongeziene demonen dat doen – door energie te stelen van degenen met een betere God Bron verbinding. Hogere dimensionalen trekken vaak deze mensen aan en moeten zeer op hun hoede zijn voor wie hun energie steelt.

Hoe wordt dit gedaan op de planeet Aarde? Uiteraard door hetzelfde gedrag na te bootsen dat de demonen via jullie systeem in jullie inbrengen en door op een laag frequentieniveau te blijven.

Sharon en ik hebben artikelen geschreven over energie vampieren en we hebben vele gedragingen opgemerkt die typerend zijn voor jullie systeem van Overmacht over Anderen overtuigingen waar de energie vampieren zich aan overgeven om jullie energie te stelen.

Wanneer je voelt dat je goede vibratie wegzakt naar een lagere frequentie, met andere woorden wanneer je van gelukkig naar boos gaat, wanneer je van positief naar schuldig gaat, wanneer je van vredig naar beschamend gaat, wanneer je van goed naar slecht gaat, dan ben je overgeleverd aan de genade van een energie vampier.

Je hoeft niet in contact te zijn met een ander – energie vampieren kunnen zich met je energielichaam verbinden en energie nemen wanneer ze daar de behoefte toe voelen. Daarom is het dagelijks opruimen van koorden een goed energetisch onderhoud. Als het gezicht van iemand waar je niet aan denkt plotseling in je geestesoog opduikt, kan het heel goed zijn dat je slachtoffer bent van hun energetische diefstal. Dit kan jouw lichtlichaam zijn dat je waarschuwt dat er mee geknoeid wordt. Waarom zou het je niet waarschuwen als je levensenergie wordt uitgeput? De dood is misschien niet aanstaande, maar langdurige diefstal van je energie door vele vampiers kan en heeft geleid tot een vroegtijdige dood van een leven.

Alle mensen zijn verbonden door energiekoorden. Op werelden waar interactie altijd liefdevol en positief is, is dit geen probleem. Op Terra/Aarde, waar de energie laag is en mensen energie moeten stelen alleen al om in leven te blijven, is diefstal van energie een Probleem.

Net zoals je ervaart dat er niet genoeg geld is om rond te komen, ervaar je ook onbewust dat er niet genoeg energie is om rond te kunnen komen.

De reden dat energie vampieren bestaan is omdat hun demonische gehechtheden hen van energie beroven en hen op jacht laten gaan naar meer. Ja, demonisch. Niet erg prettig, Sharon.

Deze demonische bijlagen kunnen gewoon naar believen van gastheer veranderen. Ze hebben meestal niet de neiging om bij de een of de ander te blijven, hoewel ze bekend staan om bij bepaalde families te blijven en deze families worden door de eeuwen heen gemanipuleerd om hun parasitaire gasten zo goed mogelijk te voeden. Sharons familie was zo’n geval.

Ivo: Energie vampieren doen alles wat ze kunnen om negatieve reacties in anderen te veroorzaken. Dat is de manier waarop ze lage frequentie energie uit je halen om hun eigen parasieten te voeden. De meeste mensen worden voor dat doel gebruikt. De uitzonderingen zijn degenen die zich volledig hebben bevrijd van gehechtheden, wier energie van de vijfde-dimensionale eenheidsfrequentie is, die goed energetisch onderhoud plegen en die zich afzetten tegen anderen die hen willen manipuleren, domineren en controleren. Zij beschermen hun energie tegen diefstal.

Als iemand je controleert, je bang maakt voor hem, dan ben je met een vampier. Deze vampier heeft gehechtheden die dit eisen voor hun voedselbron, dus ze zullen “er niet zomaar op een dag mee stoppen.” Dus stop met hopen hierop. Dit is ontkenning.

Als iemand tegen je liegt om gunsten te krijgen, als iemand je manipuleert om je schuldig te laten voelen, als iemand je vleit, dan doen ze dit om energie te krijgen. Hoe kan iemand jouw energie krijgen als hij je vleit? Ze proberen je ongemakkelijk te laten voelen, en het werkt.

Sharon: Oh, ik ben het gewoon met ze eens.

Ivo: En dat levert ze hun prijs niet op, mijn lief. Je geeft geen energie weg als je weigert je onwaardig te voelen voor hun lof.

De meeste mensen zijn zich voldoende onbewust van hun gedrag om dit te laten voortduren. Zie Sharon’s lijst van 365 Nutteloze Gedragingen op onze website om je te laten zien hoe je energie van anderen wegneemt en hoe je eigen energie laag wordt gehouden door je eigen gehechtheden.

De doelbewustheid van een godbewust wezen is op aarde meestal niet te vinden omdat jouw energie, jouw levensenergie, voortdurend uit je wordt weggezogen.

Bezetenheid is echt. Dit is bezetenheid van een menselijke gastheer door een virulent energetisch wezen dat volledige controle over de gastheer wenst. Het gedrag wordt als onmenselijk bestempeld en dat komt omdat de overnemende entiteit niet menselijk van aard is.

De meeste mensen zijn tot op zekere hoogte bezeten. Van jongs af aan zoeken deze vampirische entiteiten degenen die niet in staat zijn hen af te weren, om hen te te teisteren en te manipuleren om hun brandstof te verkrijgen. Hoe meer emotioneel beschadigd de gastheer, hoe beter een gastheer voor deze entiteiten.

Als de verraderlijke disfunctionaliteit van het Matrixleven begint door te dringen tot de ziel van het kleine kind, zal de ziel zich ofwel splitsen ofwel op een andere manier tekenen van disfunctionaliteit vertonen, waardoor het lichtlichaam verzwakt, zodat parasieten kunnen binnendringen.

Schaduwwerk moet worden gedaan om ongezonde gedachten en emoties recht te zetten en om een gespleten ziel te re-integreren. Vaak wordt met dit werk de hogere verbinding opnieuw geïntegreerd; de ziel kan worden gevonden in de delen van jezelf die je hebt uitgestoten om in deze wereld te passen.

Zoals je aan de toestand van jullie wereld op dit moment kunt zien, is dit probleem wijdverbreid. Ik kan niet genoeg benadrukken dat de mensen op aarde onmiddellijk in actie moeten komen.

Zij zijn de ware vijand van het leven op aarde en wat er op jullie planeet gebeurt is slechts een manifestatie van hun manipulatie en jullie aanhankelijkheid aan hun ziekelijke geloofssysteem.

Loosh wordt gecreëerd op een wereldwijd, maatschappelijk, inter-persoonlijk en persoonlijk niveau voor jullie allemaal. Het enige wat jullie hoeven te doen is te stoppen met het voeden van de duivel door te weigeren in het idee te trappen dat negativiteit normaal voor jullie is. Dat is het niet. Negativiteit kan afgeleerd worden.

Jullie negatieve geloofssystemen, jullie negatieve manier van met elkaar omgaan, jullie neiging om anderen aan te vallen, jullie geloof in afscheiding, jullie geloof dat als jullie een ander kwaad doen, jullie zelf geen kwaad zullen worden aangedaan, zijn allemaal onjuist.

Ik zei dat de mens een elektromagnetische energie is die hetzelfde aantrekt als het uitzendt, dus een ander kwaad doen is uiteindelijk ook jezelf kwaad doen. Het leven zoekt evenwicht en het doet dat in jou. Demonen zoeken naar onbalans omdat dat hun aard is en de manier waarop ze hun energie van jullie verkrijgen.

Het is een feit dat jullie maatschappelijke structuren zijn geschapen om het bestaan van de energie vampier en de uitputting van jullie energie door zijn diefstal te vergemakkelijken! Jullie samenlevingen zijn geschapen op structuren die dit vampirisme van jullie energieën mogelijk maken en worden geleid door de grootste vampiers zelf!

(Ons artikel over Energie Vampieren, klik hier)

Begrijp ook dat, als je verbonden bent met diegenen wier levens vol moeilijkheden zitten, dat dat is omdat ze gemanipuleerd worden voor loosh.

Jouw energiekoord met hen wordt de uitwisselaar van loosh voor jouw goede energie wanneer deze verontruste mensen naar je toe komen voor troost. Je bent in een 3-weg interactie: tussen jou, de persoon en hun demonische gehechtheden die hen manipuleren om bij jou te komen.

Wees heel voorzichtig met degenen die je voortdurend helpt en zorg ervoor dat je de koorden daarna doorsnijdt.

HET ENERGIESLACHTOFFER

Ivo: Er bestaat zoiets als een energieslachtoffer.

Dit is de persoon die zich primair als slachtoffer tot het leven verhoudt, omdat deze persoon zoveel energie van zich heeft laten stelen en zo ontkracht is dat hij dit is gaan zien als een manier om het leven te ervaren.

Om te stoppen een energieslachtoffer te zijn, moet men gezonde grenzen creëren, ophouden om te gaan met energie vampieren, stoppen met sociale media, leren assertief te zijn, en oefenen in goed energetisch onderhoud.

Het energieslachtoffer heeft vaak een hoge frequentie en moet leren in zijn kracht te staan. Het is ook de moeite waard om genoeg tijd alleen door te brengen dat je leert kennen wat je normale energetische niveau is en dan kun je begrijpen dat elke daling ten opzichte van deze basislijn een aanwijzing is dat er iets mis is.

Vermoed vals spel als de normale behoeften van voldoende slaap, voldoende voedsel en water, en voldoende recreatie niet het probleem zijn.

Begrijp dat obsessieve gedachten en focus op wat er mis is en wat er ontbreekt, je gemanipuleerd wordt voor loosh. Pak dit aan en corrigeer het probleem; dan kun je niet langer gemanipuleerd worden.

Wordt vervolgt in Deel  4

Vertaling: Martien

Terug naar pagina Diverse Berichten