Christy Wallace, Het is tijd om te vliegen

Christy Wallace, Het is tijd om te vliegen

6 februari 2021

Een kleine vrijdag-ervaring en download om te delen!

De metafoor die zo vaak word gebruikt over de rups, hij verpopt zich en veranderend dan in een prachtige vlinder kwam vanmorgen plotseling binnen om me te laten zien dat we onszelf in dit proces moeten zien als een MOOIE TRANSFORMATIE.

 “WE HEBBEN ONZE VLEUGELS ONTVANGEN EN NU MOETEN WE VLIEGEN !!!”

Ik begrijp dat dit geen nieuwe openbaring is, echter, het is een manier om NU volledig te VOELEN wie we werkelijk zijn. Dit kan ons helpen om te voorkomen dat we vast komen te zitten in het proces van het zuiveren van ons wezen (we hebben de neiging om onszelf in dit proces te beoordelen) omdat we vaak veel emoties en mogelijke fysieke kwalen ervaren. Terwijl we zuiveren, transformeren we naar onze authenticiteit, naar onze ware Eenheid, naar het Liefdesbewustzijn.

Ik ben vanmorgen gaan wandelen langs de baai van de Stille Oceaan. Ik besloot te stoppen in een klein park waar drie bomen een drie-eenheid vormen. Ik ben daar vaak gestopt om een ​​kleine ceremonie te doen door middel van geluid (Lichttaal) en gebruikmakend van de energieën van de vier windrichtingen, ik geloof dat het een portaal is dat ik daar hebt gecreëerd.

Terwijl ik dat deed voelde ik een apart gevoel in mijn rechterbeen, alsof het werd aangeraakt en er iets doorheen ging (zacht, geen pijn). Op dat moment keek ik naar het westen (ik woon aan de westkust van de VS). Ik voltooide mijn ceremonie en was weer onderweg toen er een prachtige vlinder verscheen. Ik wist dat dit een teken voor mij was dat er iets zou gebeuren. Hij fladderde heen en weer om me heen en ik stond versteld toen ik de energie van de vlinder voelde, in februari! Het was prachtig.

Ik vervolgde mijn weg en kreeg een ondraaglijke pijn in mijn rechtervoet, alsof er spelden en naalden in staken. Ik begon te hinken en de sensaties gingen door mijn lichaam terwijl ik een dichtstbijzijnde bank zocht om te gaan zitten. Ik vroeg mijn Hoger Zelf, wat is er aan de hand, wat gebeurt er? Ik vond een bank en ging zitten, sloot mijn ogen en liet alles wat er opwelde door mijn wezen gaan. Na ongeveer 5 minuten stond ik op en had geen pijn meer, ik uitte mijn dankbaarheid voor de verandering in energie en vervolgde mijn wandeling. Wat een mooie dag is het!

We transformeren simpelweg de oude energie in de NIEUWE energie! Of dit iets in mij was, of van het menselijke collectief, of van Gaia was, wist ik niet zeker, maar ik ging gewoon met de stroom mee. Ik denk niet dat het woord transmuteren meer nodig is naar mijn mening, het is transformatie, aangezien er met verandering een transformationele staat komt, energieën zijn er altijd, we veranderen of transformeren ze eenvoudig in een Nieuwe Creatie. We doen dit door middel van Heilige Geometrie, geluid, licht, welke expressie we ook kiezen om dit te laten gebeuren, natuurlijk met de hoogste intenties van LIEFDE!

Omarm TRANSFORMATIE, het is een zeer krachtig WOORD met een energie die van buiten deze Wereld is !!   

LoveLight voor iedereen!

Transformeren: Van vorm veranderen, van gedaante verwisselen

Over(heen): Een woord afgeleid van Oud Frans en Latijn.

Het is tijd om de oorspronkelijke betekenis van woorden op een veel dieper niveau te begrijpen. Niet de woorden uit het Merriam-Webster Woordenboek, maar van een energetisch begrip door heel onze oude geschiedenis heen. De geschiedenis is om herinnerd te worden, niet zoals die op school werd onderwezen.

Terug naar Pagina Diverse Berichten