Ancient Awakenings, Deze strijd om vrijheid gaat over het realiseren dat jij een deel bent van het grotere geheel.

Deze strijd om vrijheid gaat over het realiseren dat jij een deel bent van het grotere geheel. 

Saint Germain gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 21 maart 2021.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Saint Germain 

Ik ben jullie Saint Germain. Ik ben hier om door te gaan, door te gaan met wat begonnen is, niet jaren geleden, maar levens geleden, hier op deze planeet met jullie allemaal. 

Jullie die allemaal hebben gewerkt, voorwaarts zijn gegaan, voorwaarts in bewustzijn, leven na leven en in het volgende leven je hier en daar kleine stukjes herinnert, tot in dit leven waar je het einde bereikt. Het einde van dit tijdperk en het begin van het volgende. Het begin van de Nieuwe Gouden Eeuw van Gaia. De Gouden Eeuw van Gaia waaraan je zult deelnemen, waar je aan deel neemt. Je brengt dit tot stand. Jullie moeten allemaal begrijpen dat jullie samen zijn om dit te doen.        

Ja, je bent zeker individuen. Je hebt je eigen individuele leven, je eigen individuele behoeften, wensen en verlangens. Maar je weet ook dat je deel uitmaakt van het collectief. Je maakt deel uit van het groepsbewustzijn, het collectieve bewustzijn van deze planeet. Je hebt je niveaus, of je cirkels zoals eerder vermeld, je groepsbewustzijn dat zich steeds verder uitbreidt.     

Maar terwijl je je bewustzijn blijft toestaan ​​zich te uitspreiden om meer en meer van het collectieve bewustzijn van deze planeet op te nemen kom je steeds dichter bij je eigen ascensie. Want om te ascenderen moet je uit de realiteit van alleen jezelf gaan en het begrip en het weten van wat buiten je ligt aannemen. Van alles dat is. Alles dat is.      

Wanneer je naar dat niveau van bewustzijn bent verhuisd ben je klaar om alle verschillende gehechtheden die je hebben tegengehouden volledig los te laten. Wanneer je het volledige bewustzijnsniveau hebt gerealiseerd wat je bent, wat je als de collectieve jij bent, dat omvat alle multidimensionale zelven van jou, evenals alle verbindingen met het bewustzijn van de hele planeet en zelfs van het zonnestelsel. Je kunt zelfs verder dan dat gaan als je het collectieve bewustzijn van de hele Melkweg erbij neemt, enzovoort.      

Iemand noemde eerder het bewustzijn van Gaia. Het immense bewustzijn van Gaia. En ja, ze heeft een enorm bewustzijn. Denk eens aan het immense bewustzijn van de Zonnelogos van dit zonnestelsel en dan aan het bewustzijn van het galactische bewustzijn, enzovoort, enzovoort..     

Je begint dan de eenwording te begrijpen van De Ene die jullie allemaal zijn. En ja, dit is zeer esoterisch als begrip. Je driedimensionale bewustzijn kan dit niet begrijpen. Je bent niet langer alleen maar in je driedimensionale bewustzijn.    

Velen van jullie, zo niet jullie allemaal, zijn van tijd tot tijd verhuisd, van moment tot moment, jullie zijn uit het driedimensionale bewustzijn verhuisd en je hebt het hogere bewustzijn aangenomen van niet alleen jezelf, maar ook van degenen die om je heen zijn, de dieren die om je heen zijn en deel zijn van je leven en het plantenleven dat om je heen is, als je de natuur in gaat en je begint te begrijpen hoe alles deel uitmaakt van het grotere plan. Alle bomen, planten en bloemen, ze begrijpen allemaal dat ze deel uitmaken van een groter plan. Ze weten dit allemaal. In hun bewustzijn weten ze dit. De dieren weten het, dat ze deel uitmaken van het grotere plan in beweging, het hoger bewustzijnsniveau buiten hen.

Het is de mensheid die tot het inzicht moet komen dat jullie allemaal deel uitmaken van een groter plan, een groter plan dat constant in beweging is. Voortdurend verschuift en veranderd. Dit is de reden waarom je niet de resultaten ziet die je allemaal wilt zien. Je ziet nog niet waar je van gedroomd en geïdealiseerd hebt.    

Maar ook al heb je het niet gezien, betekent het niet dat het niet gebeurt. Het is net zoals je begrip van een boom in het bos die omvalt en geen geluid maakt. Betekent dit dat hij niet is gevallen? Of, de andere manier om daarnaar te kijken is, dat als er een boom valt en je weet het niet, betekent dat dat hij geen geluid maakte? Je kunt het op beide manieren bekijken. Het is het volledige bewustzijnsniveau begrijpen dat jullie allemaal zijn, een deel van het grotere bewustzijn.      

Dat is waar deze hele strijd om draait. Deze strijd voor vrijheid gaat over het besef dat je deel uitmaakt van een groter geheel.

Jullie president Trump probeerde dat naar buiten te brengen om je te laten begrijpen dat dit Amerika is, als hij zegt: “Maak Amerika weer Groot”  

Maar het volgende deel gaat verder dan Amerika. Het gaat naar de hele planeet, de wereld. Maak de Wereld weer groot. Dat wordt het volgende deel hiervan. Maak de planeet weer groot. Want het omvat het volledige niveau van je wezen dat verder gaat dan alleen deze kleine realiteit waarin je jezelf bevindt. Deze realiteit, ja, die je voor jezelf creëert, maar de realiteit die buiten je ligt is zoveel groter. Jullie zijn allemaal op weg om daar een deel van te worden terwijl jullie beseffen dat het bewustzijn buiten jullie ligt. Buiten jou en toch altijd met jou verbonden. Dit is het universele bewustzijn. Universeel bronbewustzijn.              

Jullie moeten je allemaal bewust blijven van alles wat er gebeurt, maar raak niet betrokken bij wat er gebeurt. Behalve op het punt of moment waarop je een verschil kunt maken.  

Jullie voorvaderen van dit land hebben een verschil gemaakt omdat ze buiten zichzelf stapten en zich het grotere bewustzijn realiseerden. Ze realiseerden zich het grotere bewustzijn buiten henzelf en realiseerden zich dat ze ergens voor moesten vechten, naar iets buiten henzelf moesten uitreiken. Jullie zitten nu allemaal in dat proces.   

Maar je wordt niet gevraagd om een ​​nieuwe onafhankelijkheidsverklaring te ondertekenen. Je wordt niet gevraagd je leven op het spel te zetten. Sommige doen dat. Maar de meesten van jullie wordt niet gevraagd om dat te doen. Dat is geen onderdeel van je missie.     

Maar het is onderdeel van je missie om uit te reiken. Om uit te reiken en anderen te helpen waar je maar kunt. Om je eigen ideaal te volgen zoals je doet. Capituleer niet. Geef niet toe aan de programmering die over deze hele planeet gaande is, wat vruchten blijft ondervinden over de hele planeet, door de mensen van de planeet, terwijl de duisteren krachten proberen vast te blijven houden.

Aan hun leven vast blijven houden. Alles wat ze wisten. Maar ze moeten loslaten. Ze moeten dat loslaten, ze worden ertoe aangezet dat op de een of andere manier los te laten. Je weet waarover ik spreek. Als ze niet willen capituleren voor de Lichtkrachten, dan zullen ze worden verteerd door de Lichtkrachten.                     

En jullie allen, jullie allen zijn die Lichtkrachten. Je maakt daar al deel van uit. Jullie zijn de “Laarzen op de Grond”. Jullie zijn de wegwijzers. En ik vraag jullie als Saint Germain en de rest van de Geascendeerde Meesters en alle Galactics en Agarthanen die met jullie samenwerken, zij vragen jullie om nu naar buiten te komen, om naar buiten te komen met je kennis, je overtuigingen, je waarheden en volg die waarheden waar ze je ook naartoe leiden. Omdat als ze inderdaad de waarheid zijn, zal het je leiden in de richting die je moet volgen.        

Jullie hebben al heel vaak gehoord ‘geloof in jezelf’, daar gaat het nu allemaal om. Dit gevecht dat gaande is tussen de verschillende kanten. Het gaat erom in jezelf te geloven en je eigen ideaal te volgen, je eigen weg te volgen, je eigen pad. Sommigen noemen het ‘de minder begane weg’. Ja. Volg dat pad. Want dat is het pad dat je terugleidt naar je Hoger God Zelf en naar je volledige ascensie. 

Ik ben Saint Germain en ik verlaat jullie nu in vrede en liefde. 

De Violette Vlam is aan jullie teruggegeven om je te ondersteunen als een hulpmiddel om voorbij de oude programmering te gaan en de nieuwe programmering aan te nemen die je voor jezelf creëert. 

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen