Ancient Awakenings, Atlantas en Lemurie zullen weer herrijzen

Atlantas en Lemurie zullen weer herrijzen” 

Ashtar gechanneld door James McConnell 

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 28 maart 2021.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.



Asthar  

Ik ben Ashtar. Ik kom op dit moment om jullie te blijven helpen met het perspectief dat wij hebben te begrijpen. Het perspectief dat we willen dat jullie allemaal ook hebben.    

Als we naar beneden kijken en de Aarde zien, zien we leven op de planeet. We zien het zoals het bedoeld is. Niet per se hoe het nu is. We zien het hoger bewustzijn over heel de planeet, niet de delen met lager bewustzijn. Ja, natuurlijk zijn we ons bewust van de duisternis. We zijn ons bewust van die duistere wezens die er alles aan blijven doen om het ascensieproces tegen te houden, zoals ze al duizenden en duizenden jaren hebben geweten van de komst van dit ascensieproces. En ze hebben er alles aan gedaan om het tegen te houden. Maar het tegen houden, dat kunnen ze niet meer.        

Want ze vechten tegen een opkomend tij, een opkomend tij van ontwaken, terwijl deze golf van ontwaken zich over de planeet beweegt. Dit is wat ze het meest vreesden, dat de bevolking zou ontwaken en hun niet langer nodig zou hebben. Ze hebben het gevoel gehad dat ze nodig waren. En hun grootste angst is dat niemand ze meer zal willen of nodig zal hebben. Zo moet het zijn.

Want naarmate de bevolking van deze planeet steeds meer ontwaakt doet ze dat als resultaat van al de energiegolven die binnen zijn gekomen, golf na golf, na golf. Met elke binnenkomende golf die steeds sterker wordt. En degenen op de planeet die in staat zijn om hun vibratie te verhogen en deze hogere trillingsfrequenties die binnenkomen te ontvangen. En zodoende vindt het ontwaken nu plaats. Het ascensieproces is in volle gang.      

En jullie, de Lichtwerkers en Lichtkrijgers, jullie zijn degenen die sneller ontwaken. Jullie zijn degenen die nu volledig in ascensie zijn, waarvan jullie hebben gehoord als zijnde de eerste golf van ascensie. Nee, je bent nog niet volledig geascendeerd maar zit nu in dat proces.   

Zoals je vaak hebt gehoord is dit een proces. Het is niet een van de ene op de andere dag sensatie, in ieder geval niet op dit punt. Dat kan het worden met de Zonneflits. De Zonneflits, de Grote Gebeurtenis, zal alleen plaatsvinden op de Goddelijke timing die het bewustzijn van deze planeet herkent dat voldoende is gestegen om deze binnenkomende energie te kunnen verwerken. Want als de energie nu zou gebeuren, als de Zonneflits nu zou gebeuren, zouden velen op de hele planeet het niet overleven. Zelfs jullie niet, velen van jullie zouden het waarschijnlijk niet overleven. Dus het kan nu nog niet gebeuren. Maar vanwege de voortdurende energiegolven die binnen zijn gekomen, komen jullie steeds dichterbij, niet alleen om de energieën van de Zonneflits te kunnen weerstaan, maar om als resultaat van die energieën volledig in je ascensie te kunnen gaan, in een hoger licht zo je wilt.        

Dus nogmaals, als je kijkt en je kijkt naar alles wat er gebeurt en je wordt je bewust van wat er buiten jezelf gebeurt, het is altijd hetzelfde, wees je bewust, maar maak er geen deel van uit. Laat je niet emotioneel betrokken of gehecht raken aan wat er gebeurt. Want zoals je vaak heb gehoord is het een illusie. Het maakt deel uit van de driedimensionale illusie. Het gebeurt nu steeds meer.         

Maar steeds meer mensen realiseren zich ook dat het een illusie is. En degenen die het nog niet hebben gerealiseerd denken dat er iets mis is. Iets klopt er niet. Er moet iets verschuiven of veranderen. En als ze zich ervan bewust worden, net zoals jij je bewust werd, dan beginnen ze dingen in twijfel te trekken zoals jij doet en hebt gedaan. En als ze beginnen te twijfelen zullen de maskers afvallen. Het afstand houden van je broer en zus behoort dan tot het verleden.       

Want jullie, als collectief, zullen het volledige bewustzijnsniveau realiseren dat in het ene bewustzijn is waar jullie allemaal deel van uitmaken, jullie zullen die eenheid weer voelen zoals jullie dat lang geleden in jullie Lemurische en Atlantische tijd voelden. Dat komt allemaal terug.  

Jullie hebben gehoord dat Atlantis en Lemurie weer zullen herrijzen. Het zal in ieder van jullie weer herrijzen. Want jullie dragen ​​de herinneringen en de overblijfselen in je mee van de in veel opzichten vergeten beschavingen. Vergeten, maar niet voor lang meer. Want ze herrijzen inderdaad weer. En jullie, iedereen die naar deze woorden luistert en met deze woorden resoneert, jullie zijn deze Lemurianen die weer terugkomen. Die terug komen om de oude manieren weer te herinneren. Om de oude manieren te herinneren. Om de hulpmiddelen weer te gebruiken die je toen had. Net zoals velen van jullie zich weer bewust worden van de kristallen en de verbinding met het bewustzijn in de kristallen. En hoe kristallen het bewustzijn kunnen vasthouden en herinneringen kunnen vasthouden. Dat komt allemaal terug.                  

Dus heb goede moed mijn vrienden, mijn broeders en zusters. Want alles is zeker niet verloren. Het is precies het tegenovergestelde als je er op die manier naar kijkt. Alles gebeurt precies in Goddelijke timing en beweegt zich naar de volledige oplossing van het einde van deze periode van illusie naar het begin van dit nieuwe gevoel van eenheid.    

Blijf jezelf. Wat er ook gebeurt, wees wie je bent. Wees trouw aan jezelf. Dat is alles wat je op dit moment hoeft te doen. En alles zal zijn beloop hebben zoals het bedoeld is. Want jullie bevinden zich nu allemaal in die Goddelijke timing.      

Ik ben Ashtar en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en een volledige eenheid van wie jullie allemaal zijn en de verbinding met je Hoger God Zelf die je terugbrengt naar het niveau van ascensie waar je zo naar verlangd. 

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen