Christy Wallace, Portaal openen om ondersteuning te geven aan de energieën van specifieke elementen.

Portaal openen om ondersteuning te geven aan de energieën van specifieke elementen.

door Christy Wallace

24 februari 2021,

Ik ontving een weten dat ik enkele Aardelementen moest downloaden om mijn wezen te helpen in balans te komen terwijl ik al deze prachtige energie-upgrades, activeringen, enz. ontving.

Ik begreep via een ander kanaal (Garri van de Lichtbrengers) dat deze elementen / codes al deel uitmaken van mijn wezen. Ik heb ze simpelweg geactiveerd door de energie op te roepen via een portaal en dit door de watercellen (moleculen) te voeren in mijn lichaam. Dit is de alchemist in co-creatie met mijn hogere aspecten of multidimensionale zelven.

Dit gaat allemaal over het openen van portalen als een bezorgsysteem voor alle energieën die we verlangen, aangezien de codering al binnenin bestaat. Het was een plotselinge drang voor mij om dit aan te roepen terwijl ik ging zitten om te mediteren en het weten wat ik moest doen stroomde er gewoon doorheen, ook al kon ik wel zeggen dat ik me niet bewust was van details, maar ik was me bewust van de aanwezigheid van de elementen die ik aanriep omdat ik specifiek was.

Ik vind het geweldig als synchroniciteiten optreden zoals we die ervaren en dan een bevestiging krijgen. Daniel Scranton, het kanaal van de Arturian Council was die bevestiging voor mij vandaag. (https://sananda.website/the-arcturian-council-via-daniel-scranton-february-24th-2021)

Het voelt wel dat het Acturische en Atlantische aspect van mij naar voren komt en ik word me er op de meest subtiele manieren van bewust, maar HEY, dat zal ik aanvaarden !!! Yay-YA!

De energieën van de elementen waar ik om vroeg, waren Goud, Platina, Blauwe Saffier en Diamant. Ik heb Lichtcodes voor deze energieën gecreëerd, ook voor jou als je dat wenst.

Lichtcodes:

1. Multidimensionaal (vorige code die doorkwam) – Ik heb Atomic nr. 79 toegevoegd, omdat het de energie van Goud is.

2. Galactisch – Atoom nr. 78, het is de energie van Platina

3. ZON GOUD – draagt ​​het nr. 77 (geen atoomnr.)

4. Blauwe Saffier – veel waterenergie in deze code

5. Diamant – Regenboog! Bedenk hoe een diamant zich vormt! Onder druk! Het is koolstof dat onder druk de vorm van een diamant aanneemt. Vergelijk dit met ons menselijk lichaam. We zijn koolstof, we veranderen van vorm, onder druk kristalliseren we en we zijn die Diamant en niet langer een ruwe !!! Sprankelend als een prisma van Regenbooglicht!

Ik stuur Liefdeslicht naar iedereen! Geniet!

Terug naar Pagina Diverse Berichten