De Arcturiërs, De Verschuiving van Tijd en Ruimte

De Verschuiving van Tijd en Ruimte

De Arcturiërs via Frank Hoogerbeets

15 november 2006

Geliefde Lichtwerkers, wij komen opnieuw naar jullie toe om onze energieën te delen met jullie op de planeet Aarde, want dit is een heel opwindende tijd om te observeren wat zich aan het ontvouwen is in jullie wereld naarmate zij dichter bij het punt komt waarop ieder van jullie een realiteit zal binnengaan die heel anders is dan wat jullie nu ervaren in jullie driedimensionale lichamen.

Hebben jullie gemerkt hoe de energieën op jullie planeet de laatste paar maanden zijn verhoogd? Hebben jullie gemerkt hoe alles intenser wordt – jullie emoties die op en neer gaan als een jojo? Dit ligt niet alleen aan jullie geliefden, het is de planeet samen met alle levende wezens die wordt verhoogd van haar driedimensionale naar haar vijfdimensionale realiteit! Deze ervaring is zo uniek, zowel voor jullie op de oppervlakte als voor ons “in de ruimte”. Het is een gebeurtenis die niemand in deze grote cyclus van levensvormen in ons universum eerder heeft ervaren, en dat is wat het zo opwindend maakt!

Kijk dus alsjeblieft niet naar deze ervaring alsof alles wat wordt gemanifesteerd negatief is of te moeilijk om mee te worden geconfronteerd. Onthoud dat jullie vrijwillig hebben gekozen om deze cruciale momenten op deze planeet te ervaren omdat jullie op zielsniveau heel goed begrijpen dat er vele lessen te leren zijn en dat elke ervaring een gelegenheid is om spiritueel te groeien – om elke dag van jullie Aardse leven een groter begrip te krijgen van jullie ware aard. Dus moedigen wij jullie aan om naar gebeurtenissen te kijken als middelen om jullie begrip te vergroten van de ware aard van deze driedimensionale wereld – dat het een tijdelijk tafereel is speciaal ontworpen om zielen toe te staan zich beter bewust te worden van zichzelf naarmate zij voortbewegen langs de kosmische spiraal van evolutie. Deze waarheid zal veel duidelijker worden naarmate jullie “verder komen” op jullie aardse tijdlijn.

Vanuit ons gezichtspunt zien wij dat velen van jullie zich sterk richten op het jaar 2012 van jullie aardse kalender, maar wij zeggen jullie: het transformatieproces is hier en nu, elk moment van jullie dagelijkse levens terwijl jullie worden beproefd door de gebeurtenissen waarmee jullie worden geconfronteerd en door de continuïteit van energieën die voortdurend op jullie planeet worden verhoogd. Deze energieën kunnen niet worden tegengehouden, geliefden, noch kan het transformatieproces worden tegengehouden dat is gepland sinds het begin der tijden, zelfs al lijkt het dat negatieve krachten in jullie wereld succesvol zijn in het blokkeren van het evolutieproces van jullie wereld – dit is niet het geval! Hun inspanningen zijn niet meer dan vertwijfelde pogingen om de heerschappij over jullie planeet te behouden. Echter, zij beseffen niet dat zij feitelijk nooit de heerschappij hebben gehad aangezien er altijd een grotere kracht is die waakt over de progressieve ontwikkeling van een wereld die wordt bewoond door zielen die hun weg zoeken naar een groter begrip.

De fysieke, mentale en emotionele symptomen die ieder van jullie nu ervaren, worden veroorzaakt door het verschuiven van de energieën op jullie planeet. Deze verschuiving wordt iedere dag duidelijker waardoor jullie je steeds meer verscheurd voelen tussen twee werelden – de oude driedimensionale wereld en de nieuwe vier- en vijfdimensionale wereld. Dit is onvermijdelijk naarmate de energieën steeds intenser worden totdat het transformatieproces – de opstanding van de planeet Aarde is voltooid. Dit is niet een gemakkelijke tijd voor jullie op de oppervlakte, maar wie zei dat het een gemakkelijke taak zou worden? Als het transformatieproces eenmaal is voltooid zullen jullie veel beter kunnen begrijpen wat er gebeurde en waarom het zo gebeurde. Voor alles is er een reden, zelfs voor jullie huidige aanwezigheid op Aarde om al het leven te helpen transcenderen naar een nieuwe realiteit!

Dit verschuiven van energieën, geliefden, veroorzaakt onder andere dat jullie het besef van jullie “tijd” en jullie oriëntatie kwijtraken. Dit komt omdat het verschuiven van energieën ook het verschuiven van jullie tijd en ruimte is – jullie driedimensionale wereld. Wij hebben altijd gezegd dat jullie wereld – in feite alles wat is gemanifesteerd – een illusie is, en nu, terwijl de energieën van jullie hologram daadwerkelijk verschuiven, worden jullie je veel meer bewust van deze waarheid, en terecht aangezien jullie deze realiteit veel te lang voor DE realiteit hebben aangezien!

Zoals we eerder hebben gezegd, is dit niet een gemakkelijke tijd, maar jullie zijn heel goed toegerust om de situatie aan te kunnen en wij steunen jullie elke stap op weg naar de opstanding. Weet dat wij er altijd zijn, vraag gewoon om onze hulp en wij zullen het jullie geven, dat is één van onze taken bij het begeleiden van jullie wereld in deze cruciale fase van evolutionaire ontwikkeling. Maar jullie moeten erom vragen, jullie moeten ons duidelijk maken dat jullie onze hulp willen, want wij zullen niet in jullie levens komen zonder dat jullie daarom vragen aangezien dit een wereld is die wordt geregeerd door de vrije wil. Onthoud dat het verschuiven van energieën – het verschuiven van tijd en ruimte inherent is aan jullie wereld die naar een vijfdimensionale staat wordt verheven. Dit transformatieproces kan niet worden ontlopen, probeer in plaats daarvan in het moment en bij jezelf te blijven, leef naar je volledige potentieel want jullie zijn spirituele wezens en er zijn geen grenzen in wat jullie kunnen bereiken. Stel je de glorie voor van een nieuwe wereld, een nieuwe zonsopkomst, want jullie zijn hier om geboorte te geven aan een nieuwe realiteit, een nieuwe wereld van vrede en liefde.

Dit is wat wij jullie nu wilden vertellen. Jullie uiterlijke wereld kan veranderen, maar jullie zullen er altijd zijn, ongeacht het voertuig waarin jullie leven. Wij zijn jullie broeders en zusters en helpen jullie op alle mogelijke manieren, maar jullie moeten het transformatieproces ook zelf doen want het maakt deel uit van jullie groei.

Wij zijn de Arcturiërs en wij zullen terugkomen…

Terug naar pagina De Arcturiërs