Pam Jackson, Visioen over de Zonneflits / De Event

Visioen over de Zonneflits / De Event


PAM JACKSON’S VERHAAL OVER WAKKER WORDEN EN WAT DE MENSHEID TE WACHTEN STAAT !!!!

“Mijn ascensie droom / visie. Ik doe mijn dankbaarheidsmeditatie ‘s avonds voordat ik ga slapen, vaak heb ik visioenen van verschillende wezens en verschillende plaatsen, deze keer heb ik verschillende nachten achter elkaar hetzelfde visioen gehad.

Ik bevind me op een pad wat er voor mij uitziet en aanvoelt als een paradijselijke tropische omgeving en het lijkt alsof ik loop / zweeft en mij prikkelt om de tijd te nemen om het een en ander te onderzoeken. Dit pad lijkt lang, maar ik ben niet teleurgesteld omdat alles zo mooi is, een lust voor het oog.

Ik hoor wat lijkt op golven die een strand oprollen, de geur van zoet zoutig oceaanwater vermengd met wat ik de Gaia-geur noem. Bloemen en Aarde. Mijn geest beeft van verwondering en opwinding terwijl ik mijn omgeving in me opneem. Ik hoor geen geluiden van dieren, vogels of mensen.

Als ik op een meer open plek kom naar een breder pad hoor ik een stem die tegen me spreekt … niet hoorbaar, maar in mijn hoofd, het zegt: “Blijf op het pad, ga een beetje verder en je zult zien wat je hebt gezocht”. Hmmm … ik weet niet zeker wat dat betekent maar ik zal er snel achter komen. Wat eruit ziet als een doorgang naar een strand ligt recht voor me.

Ik hoor een stem … “sluit je ogen geliefde, vertrouw op je zicht en blijf lopen”. Ik sluit mijn ogen en houd een gelijkmatig tempo aan, ik begin een lichte bries op mijn huid te voelen en weet dat ik dicht bij water ben. Mijn voeten zijn bloot en het gevoel van het pad voelt nu anders aan, het voelt alsof ik nu op zijde loop. De stem zegt “open nu langzaam je ogen en pas ze aan”. Ik deed wat ze zeiden, grappig, mijn ogen doen een beetje pijn, alsof er een helder licht in schijnt, ik kan niet achterhalen waarom, er schijnt een zon te schijnen maar er is geen zichtbaar teken van, maar alles is verlicht als op een zonnige dag.

Ik vraag waarom mijn ogen, als het ware, pijn doen … “dat komt omdat je nog nooit echt gekeken heeft met ze.” Grappig, was dit niet wat Morpheus tegen Neo zei in de film De Matrix?

Terwijl ik mijn ogen aan mijn omgeving laat aanpassen, stort ik bijna in elkaar. Ik heb nog nooit in mijn wildste dromen zo’n schoonheid gezien, ik worstel nu nog om de meest geschikte woorden te vinden om te beschrijven wat ik zie, ik zal mijn best doen.

Terwijl ik de opening naderde was ik vol ontzag voor wat ik zag … het “zand” was inderdaad geen zand vanuit mijn gezichtspunt, het glinsterde als kleine microscopische diamanten met gouden vlekken, ik memoreerde dat ik mijn ogen er niet van af kon houden. Terwijl ik daar stond en deze adembenemende plek tot me liet komen hoorde ik de stem weer. ” Geliefde, als je jezelf op je gemak voelt raden we je aan om alle door mensen gemaakte kleding uit te trekken voordat je aan deze reis begint die we voor je hebben uitgestippeld” … Ik dacht, wat ??? “… de stem sprak weer,” Geliefde, om de volledige voordelen te ontvangen van wat zich voor jou gaat ontvouwen, stap alsjeblieft uit je door mensen gemaakte kleding “… Ik keek rond en zag niemand, dus deed ik wat zij voorstelden.

Toen zei de stem: ‘Geliefde, we willen graag dat je gaat liggen op wat voor je is, begraaf jezelf tot de kruin van je hoofd, laat alleen je gezicht bloot, wat je niet zelf kunt bedekken zullen we je met de rest helpen. “Ik deed zonder aarzeling wat ze vroegen, ik was volledig op mijn gemak en vertrouwde hen onvoorwaardelijk. Ik heb wel een vorm van angst voor iets dat mijn gezicht bedekt, ze hebben me toen gerustgesteld dat wanneer het tijd was om mijn hoofd te bedekken er een barrière zou zijn zodat  er een ruimte tussen mij en het zogenaamde zand zou zijn en ik in staat zou zijn om normaal te ademen … Ik haalde diep adem en vertrouwde er op. Toen mijn gezicht bedekt was, hoorde ik “adem geliefde, houd je adem niet in, het is ok” … Ik haalde diep adem en tot mijn verbazing en vreugde ademde ik prima. Ze zeiden toen zachtjes: ” Geliefde, ontspan je lichaam, ontspan je geest en laat de kristallen hun werk doen” … toen begon het, mijn bevestiging dat het strand inderdaad kristal was. Geweldig …

Terwijl ik daar lag en mezelf losliet, vrij van mijn dagelijkse gedachten, begon de meest ongewone sensatie over me heen te komen beginnend bij mijn voeten. Het voelde als een brandend gevoel, het deed alleen geen pijn, het was alsof je been slaapt en je spelden en naalden voelt en een soort kietelend gevoel, een druk, terwijl dit gevoel door mijn lichaam bewoog, naar mijn benen, de druk die ik in mijn voeten voelde ging nu naar mijn spieren, het voelde meer als een diepe weefselmassage met een intense druk, maar geen pijn. Toen het hoger in mijn lichaam kwam, was er nu ook een diep brandend gevoel, (niet pijnlijk maar een soort hitte zoals een zeer warme deken) deze sensatie zweefde over mijn Chakra’s en ik moet zeggen dat het een goddelijk gevoel was. Deze golf (zoals ik het nu zal vergelijken met het gevoel)) gaat door mijn lichaam en ik hou er enorm van. Nadat de golf afgelopen was lag ik me een tijdje te koesteren in het liefdevolle en warme gevoel en wilde ik niet echt uit deze zogenaamde cocon. Ik weet niet zeker hoe lang ik daar lag, het kon me niet echt schelen, het was geweldig!

Ik hoorde de stem weer tegen me spreken … “Geliefde, je kunt nu opstaan, we willen graag dat je het langzaam doe want je zult een beetje duizelig worden. Als je opstaat, willen we dat je naar het water gaat”. Ik deed wat ze vroegen en stond langzaam op, ik had het gevoel van duizeligheid en ik stond daar een paar minuten met mijn ogen gesloten. De stem ”Geliefden, open je ogen en kijk, kijk voor de eerste keer. “Ik opende langzaam mijn ogen, het was alsof je een tijdje in het donker was en er dan zonlicht in je ogen schijnt, ik voel geen pijn alleen het intense licht. Hoe kan ik het onbeschrijflijke beschrijven toen mijn ogen opengingen ? Kleuren, kleuren die ik nog nooit eerder heb gezien, mooie, betoverende kleuren, alsof het allemaal één kleur was maar toch gescheiden …zoals een kameleon zijn kleuren kan veranderen om zich aan te passen aan zijn omgeving, zo ongeveer. Verbijsterend !!!

Nu zie ik het water, zo mooi, sprankelend in het zonlicht, ik zie geen zon, maar straling. Het water zag er uit alsof er ook kristallen in zaten, ik zag in de verte iets vliegen wat leek op een adelaar, ik realiseerde me dat mijn gezichtsvermogen perfect was, ik hoor walvissen zingen, dolfijnen klikken en andere dieren, mijn gehoor was ongelooflijk scherp. Ik hoorde de bekende stem zeggen: “Geliefde, ga het water in en was jezelf schoon”. Ik deed wat mij werd gevraagd … toen ik het water in stapte voelde het als een elektrische schok zonder pijn, al mijn zintuigen gingen van 100% naar 200%. Ik dacht dat ik flauw zou vallen maar in een fractie van een seconde was ik klaarwakker en energiek. Ik realiseerde me dat het water niet als water aanvoelde, omdat ik weet dat het niet nat was, bijna een droog gevoel, alleen wat water gewoonlijk doet … alsof er een barrière was tussen mijn huid en het water, maar dat was er niet.

Toen ik verder het water in ging tot aan mijn zonnevlecht ben ik gewend aan dat vertrouwde gevoel van het water, ik keek op en zag walvissen in de verte, dat waren degenen die al die tijd zongen, nu zie ik de dolfijnen, vreemd dat ik ze niet eerder heb gezien. In de verte was een enorme Adelaar, de grootste die ik ooit eerder heb gezien! Ik gleed onder het water en wauw !… Ik kon onder wateroppervlak zien wat leek op mijlen ver. Ik zag allerlei mooie wezens, sommige herken ik en andere zijn nieuw voor me, een gigantisch mooie zeeschildpad kwam naar me toe, ze zag eruit alsof ze de grootte van een bus heeft.

Ik heb geen tijd om bang of bezorgd te zijn, ik heb puur ontzag om haar te zien. Ze kwam vlak bij me ​​en ik hoorde haar tegen me zeggen: “Kom, kom en laat me je alles tonen”. Ik aarzelde niet en klom op haar rug en weg gingen we. Ohh, prachtig !! Ik kon ademen … onder water ademen… hoe cool is dat dacht ik… we kwamen bij de dolfijnen aan die zwommen en speelden, twee kwamen er naar me toe en wilden dat ik met hen mee zwom, ik kreeg een knipoog van mijn schildpad vriend en ik ging weg.

De energie die ik voelde van deze liefhebbende wezens is opmerkelijk. We bezochten ander zeeleven en ik maakte prachtige nieuwe vrienden. Ze voelden als familie. Ik voelde me thuis. De dolfijnen namen me mee terug naar de schildpad en we zwommen overal rond en kwamen weer aan de rand van het strand. De liefde die voor iedereen in ons hart was, was inderdaad magisch, ik omhelsde en bedankte haar en ze vertrok. Alles was zo versterkt … al mijn zintuigen … zo geweldig !!

Terwijl ik uit het water liep zag ik mijn spiegelbeeld, ben ik dit echt ?! Ik zag eruit alsof ik weer in mijn 30er jaren was, mijn huid, nou, mijn huid was iets om te aanschouwen, want er zaten ook de gouden vlekken en microscopische kristallen op, ik probeerde het af te wassen denkend dat het nog steeds op me zat van het begraven op het strand en dat het er nog steeds zat!! Toen ik er beter naar keek merkte ik (dat de gouden vlekken en kristallen) eigenlijk in mijn huid waren ingebed !! Mijn hele lichaam was er mee bedekt !! Hoe mooi om naar te kijken! De stem ”Geliefde, dit wat je ziet is je nieuwe licht / kristallijne lichaam en je bent vrij van je oude paradigma, je oude programmering is nu opgelost, je bent vrij en soeverein”…

Ik schreeuwde het uit van vreugde en tranen kwamen vrij. Hoe gezegend ik me voelde is niet uit te drukken!! Ik voelde meteen alsof ik kosmisch werd geknuffeld, mijn geliefde Bron knuffelde me !! Ik smolt innerlijk van ontzag en verwondering, ik voelde zoveel liefde en voelde me zo geliefd !! Toen hoorde ik: “Geliefde, nu vragen we je om naar de bergkliffen te gaan die je in de verte ziet, ga naar de top en we zullen het je laten zien”.

Ik dacht oké, dit gaat eeuwig duren om daar te komen en op dat moment bevond ik me precies waar ze wilden dat ik zou zijn … Mij werd verteld dat ik nu zo snel zou kunnen manifesteren als ik kon denken als ik dat wens te doen. Geweldig!! Terwijl ik vol ontzag om me heen keek en kilometers ver kon kijken was het fonkelen van het kristalheldere water echt geweldig.

Stem … ‘Geliefde, er zal een grote golf aankomen, als je het ziet raak je misschien in paniek door de grootte ervan, je hoeft niet bang te zijn, het zal je geen pijn doen, deze golf moet naar jou en je soort komen om vooruit te gaan in wat je ascensie noemt.

Omhels het en het zal jou omhelzen. ”… Ik keek om me heen en zag toen dat deze golf niet groot was, het was onbegrijpelijk, de grootte, ik kon op geen enkele manier de grootte schatten, ik zag er geen begin of einde aan !! Ik keek naar het strand, er waren daar nu zoveel mensen, ontelbare … kilometers en kilometers aan mensen. Waarom had ik ze niet eerder opgemerkt, stem …

‘Geliefde, ze komen nu net door de sluier en ook zij worden schoongewassen zoals jij bent gedaan. Verheug je in deze aanblik want het is goddelijk“. Tranen kwamen, ik kon de mensen op het strand horen juichen. Ze zagen de golf aankomen en ook zij wisten wat het doel was en ze verheugden zich !! De golf kwam nu met grote snelheid aan en toen hij ons allemaal naderde werd hij groter, hoger, gloeiend in dit prachtige kristallijne licht, in het Goddelijk licht !! Het is nu boven ons, mijn hart klopt nu snel en ik kan de ongelooflijke energie voelen die er vanaf komt en toen … het ging door ons allemaal heen, stilte is nu overal, dan …

Een dol verrukkelijk gejuich, we zijn vrij !! Ik ben in zoveel liefde en gelukzaligheid.

De stem … ‘Geliefde, het is klaar, ga nu, ga terug en laat iedereen weten dat het komt, jullie zijn allemaal gezegend door onze Goddelijke, deze visie heeft een energiesignatuur die degenen zal helpen en activeren die ontwaakt zijn. Wees nooit bang, want de Goddelijke Schepper heeft het verklaard, jullie zijn allemaal gezegend”.

Ik kan nog steeds de energie voelen en alles zien wat me werd getoond, ik ben gezegend.” Pam Jackson

https://sacredascensionmerkaba.com/2020/01/23/urgent-message-are-you-hearing-the-call-auroras-oraphims/

Terug naar pagina Diverse Berichten