Ancient Awakenings, Bevrijd je Geest

 “Bevrijd je Geest”

 Saint Germain gechanneld door James McConnell  

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 9 mei 2021.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.


Saint Germain

Ik ben jullie Saint Germain. Ik ben hier, zoals altijd, om jullie bij te blijven staan ​​en je te begeleiden als een van jullie gidsen, terwijl er veel gidsen zijn die met jullie samenwerken.

Gidsen die naast en in jou werken en zeker ook je Hoger Zelf. En dit alles komt samen om het eenzijn in jou te brengen. Om je terug te brengen naar wie je bent. Om je terug te brengen naar het weten en het begrijpen dat je één bent met je multidimensionale zelf. Alles komt samen terwijl je je door dit ascensieproces beweegt.

En terwijl je door dit ascensieproces gaat ben je al naar de hogere trillingsfrequenties en hogere dimensies gegaan. De vijfde dimensie is niet iets waar je naartoe beweegt, je bent er al. 

Het enige dat er niet is, dat is wat je in de val blijft lokken in de illusie. Dat is je ego, dat lagere bewustzijn in je die jou nog steeds gevangen houdt, dat je nog steeds gelooft dat je  in de illusie moet zijn, dat dat is waar je thuishoort.      

Maar je hoger wetende zelf in je, het collectieve bewustzijn in je, trekt je omhoog, trekt je naar voren, trekt je uit de illusie, trekt je steeds verder naar hogere dimensionale frequenties die, nogmaals, al op Aarde zijn. 

Gaia heeft zichzelf al opgewerkt. Ze is al terug naar huis gegaan in de hogere trillingsfrequenties en ze houdt alleen een plek voor je, ze houdt een plaats voor je geest, je geest die bevrijd moet worden. Net als in de Matrix: maak de geest vrij.     

Dat is wat je moet doen, je moet de geest vrijmaken. De geest. De geest die je vast blijft houden. Maar je hart, je hart is al verder gegaan. Je hart wacht tot de rest van jou de achterstand inhaalt.       

En het lichaam, het fysieke lichaam, het fysieke lichaam dat licht vasthoudt, houdt steeds meer licht vast en verankert steeds meer licht. Zodat je je vrij kunt verheffen in het ascensieproces in die eerste golf van ascensie waar je nu al in zit. Je bevind jezelf al in die ascensiegolf.   

Alles komt samen, terwijl vrijheid terugkeert naar deze planeet. Ook al lijkt het misschien niet zo dat je vrij bent, je bent het wel! Denk eens aan je dagelijkse leven en hoe vrij je werkelijk bent, vooral in dit land, in de Verenigde Staten.   

Ook al zijn er die proberen die vrijheid weg te nemen, dat kunnen ze niet. Je staat het niet toe. Jij, de collectieve jij staat niet toe dat je vrijheid wordt weggenomen. Het kan niet gebeuren en het zal niet gebeuren, omdat het bewustzijn zelf vrij is.     

En jij bent bewustzijn. En in dat bewustzijn schuilt vrijheid. Weet dus altijd dat ongeacht wat de duisternis, de duistere krachten proberen te doen, ze kunnen niet je vrije wil overwinnen om vrij te zijn.   

Dat is iets wat ze hebben geprobeerd te doen en iets waar ze succesvol in zijn geweest met sommige mensen op deze planeet, in feite velen op dit moment. Maar die velen op dit moment, ook al lijken ze te capituleren en lijken ze onder controle te zijn, velen van hen zullen nog ontwaken.  

Omdat naarmate het ascensieproces verder gaat, naarmate de trillingen blijven toenemen, zal dat helpen om te ontwaken. Als de waarheid wordt onthuld zal dat zo velen helpen om wakker te worden die nog lijken te slapen. Maar ze zullen niet veel langer slapen omdat er dingen zijn die op het punt staan ​​te gebeuren, die er aan komen, die grote onthullingen zullen brengen voor de planeet en zeker voor dit land wat zal weergalmen over de hele planeet.   

Terwijl de Krachten van Licht, die jullie de Alliantie noemen, ijverig achter de schermen werken om de vrijheid naar dit land en naar de hele planeet te brengen, zijn er die je niet eens weten die nu in het proces van controle zijn, die in het controleproces zijn om de cabal over te nemen. 

Omdat de krachten van de cabal het niet langer kunnen volhouden. Ze kunnen het duister niet vasthouden, want het licht stroomt naar buiten. Ze kunnen niet in de schaduwen blijven omdat ze steeds meer verlicht worden door het licht, door waarheid, door begrip, door onthulling. Het is niet mogelijk.    

Dus ze zijn uit de schaduw gekomen en onthullen zichzelf voor wat ze zijn. En terwijl ze zich openbaren voor wat ze zijn, beginnen jullie, het collectieve bewustzijn van de mensheid te zien wat ze hebben tegengehouden. Alles wat ze hebben tegengehouden. Alle duisternis die ze in zich hadden, komt nu naar buiten.        

Het moet zo zijn, het moet op deze manier gebeuren. Zodat de Founding Fathers van dit land, wat zij van plan waren nu op het punt staat onthuld te worden, veel meer  dan wat het tot nu toe is geweest. En niets, niets kan het op dit moment stoppen. Want het is voorbestemd.     

Je bent voorbestemd om vrij te zijn. Om vrij te zijn,  niet alleen om te bewegen waar je maar wilt in deze wereld, op deze planeet, maar om naar de sterren te gaan. Je kwam van de sterren en je keert weer terug naar de sterren. Het is niet iets dat kan worden tegengehouden. Het is niet iets dat kan worden gestopt.      

Tegen houden, ja. Ze hebben het een tijdje tegen gehouden. Maar het is niet iets dat kan worden gestopt. Want alles moet worden onthuld. De waarheid zal jullie inderdaad allemaal vrijmaken.    

Ik ben jullie Saint Germain en ik verlaat je nu in vrede, liefde en eenheid. Dat de Violette Vlam doorgaat met het zuiveren van alles wat van het oude is, alles van de oude geprogrammeerde illusie die je geest blijft vasthouden – maar, maak je geest vrij.  

Vrede en liefde zij met jullie allemaal.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen