Blossom Goodchild – Federatie van het Licht – 30 mei 2021

Blossom Goodchild – Federatie van het Licht – 30-5-2021

Blossom: Hallo, Jongens. Ik dacht dat ik jullie wel even kon bellen … kijken of jullie thuis zijn?

Federatie van Licht: Dit is werkelijk een Energie-uitwisseling waar wij op hebben gewacht en naar uitgekeken. Niet enkel voor het praten met jou, lieve Blossom, maar ook om contact te leggen – zoals we dat graag doen – met Alle Zielen die onze woorden troostend en bemoedigend vinden.

Blossom: Dank u. Een mevrouw schreef en vroeg of u kon uitleggen wat het ‘Ik ben de Waarheid’ werkelijk betekent? We zijn ons bewust van ‘Het Licht, de Liefde … het I AM’, maar wat is de betekenis van ‘Ik ben de Waarheid’?

Federatie van Licht: Toch willen wij daarop antwoorden dat zowel de mevrouw die de vraag stelde, als eigenlijk Iedereen … het antwoord WÉÉT.

WANT DE WAARHEID IS WIE U BENT!
DE WAARHEID IS ALLES, WAT LIEFDE IS.
DE WAARHEID IS HET ULTIEME, VAN HETGEEN LIEFDE IS.

Het gaat veel dieper in uw Wezen dan het ‘niet weten wat Waarheid is en wat niet’ in uw huidige wereld, waar alles verspreid wordt om verwarring te brengen.

In zekere zin is het een ander soort Waarheid.

HET IS HET WETEN, DIEP BINNENIN U, WAT LIEFDE IS.
DE VOLHEID VAN UW WEZEN.
DE VOLHEID VAN UW WEZEN, IN ZIJN GEHELE ZELF.

Wanneer u de mantra herhaalt vanuit het diepste van uw hart … wanneer u de absolute Kennis en Macht in deze woorden kunt VOELEN … dan WÉÉT U wat ‘IK BEN DE WAARHEID’ betekent.

Klinkt dit logisch voor u/in u?

Blossom: Ja. Voor mij gaat het beslist over het gevoel van Besef, dat onze Spirit naar een andere plek brengt. Het maakt niet uit of we het gewoon uitspreken om kracht op te bouwen, of voor een bepaalde omstandigheid die plaatsvindt.

Federatie van Licht: Ziet u, Blossom, wij zouden het willen vergelijken met hoe vroeger een kind de tafels van vermenigvuldiging moest leren, in het besef dat die – vaak op onverwachte momenten – van pas zouden komen of dat ze in elk geval een ‘basis’ zouden vormen om altijd op te kunnen terugvallen. Zo is het ook met de Mantra. U KENDE die al voordat u hierheen kwam en u WIST dat u, wanneer die zich weer zou aandienen, het uw ‘Vangnet’ zou zijn op gelijk welk moment van gelijk welke dag.

Daarom voelt het zo vertrouwd. Zo krachtig. Zo volledig, voor u.

Blossom: Dank u. Vanwege mijn huidige omstandigheden, ben ik niet zo betrokken bij alles wat er in de grote buitenwereld gebeurt, maar uiteraard ben ik wel op een paar dingen gewezen. Ik weet dat zowel u als White Cloud gezegd hebben dat pas wanneer de dingen volledig op hun kop zullen gaan, dat er dan een ommekeer zou komen … dat er grote veranderingen zouden komen. We zijn toch zeker al op dat punt aangekomen?

Federatie van Licht: Nog niet.

Blossom: Hoe erg, hoe waanzinnig gaat het nog worden?

Federatie van Licht: Tot het punt waarop alle landen in oproer zullen zijn over dezelfde kwesties en andere zaken. Het zal een kritisch punt bereiken wanneer Zielen hun ‘gewenste’ bewustwording hebben bereikt … hetgeen verschillend is bij Iedereen.

Dan en slechts dan, zal het tij keren.

Blossom: Maar waarom moeten we wachten tot het zo erg wordt? Waarom niet nu een einde maken aan deze gekte?

Federatie van Licht: Blossom, het is op uw Planeet vaak voorgekomen dat mensen hetzelfde hebben gedacht, om diverse redenen. Wanneer gezond verstand en alle redelijkheid verloren leken. Maar hoe gekmakend en nonchalant het ook mag klinken … vindt uw Wezen in de chaos de WAARHEID over wie u bent?

Blossom: Sommigen … niet allemaal!?

Federatie van Licht: Als dat een vraag is, dan zeggen wij ‘dat klopt’.

Blossom: Ikzelf en veel mensen die ik ken kunnen niet anders dan ons afvragen wat de zin is van ‘dit alles’! Het is allemaal zo ONZINNIG! Ik bedoel, als het de agenda is van de elite, om een groot deel van de bevolking op te ruimen … waarom kan dan niemand, zoals u bijvoorbeeld … gewoon de elite opruimen? Waarom mag het zover komen?

Federatie van Licht: Om vele redenen. Het deksel moet van de kookpot knallen, zodat alles dat is … alles wat er heeft plaatsgevonden … onthuld kan worden.

Blossom: Waarom … waarom dit afwachten?

Federatie van Licht: Omdat er heel veel dingen op hun plek zijn om te volgen, als het eenmaal zover is. Als het deksel wordt weggehaald in plaats van eraf te knallen, dan zouden de plannen die daarna vorm moeten krijgen … om het gewenste resultaat te bereiken … niet kunnen doorgaan.

Blossom: O, als we het toch maar konden begrijpen. Wel, ik denk dat dat ergens diep vanbinnen wel zo is. Maar zoals altijd is het het wachten. De verwachting. Het is interessant … drie keer in het verleden, iets van 15 jaar of zo geleden, vertelden ‘lezers’ (helder begaafde mensen? – V) mij dat Goody (mijn echtgenoot) ziek is/was. Ik kan me niet precies herinneren hoe het werd gezegd, maar ik lachte het altijd weg en naarmate de jaren verstreken dacht ik ‘dat hadden ze dus fout!’. Nu zie ik dat ze het helemaal niet fout hadden *. Dat maakte nog méér het hele concept van ‘Tijd bestaat niet’ duidelijk! Velen van ons hebben het daar nu moeilijk mee, omdat we te horen krijgen dat er zoveel gaat gebeuren maar het nog niet gebeurd is.

Federatie van Licht: Dat klopt, Blossom. Alles gebeurt gelijktijdig.

Blossom: Dat werd ons verteld. Maar het is moeilijk te bevatten. Het is gewoon te overweldigend om te bevatten, omdat het niet enkel maar gelijktijdig gebeurt, maar er zijn ook parallelle levens, tijdlijnen, andere dimensies … en dan … is er nog de vrije wil om van gedachten te veranderen, waardoor we een heel andere weg gaan volgen … en toch is alles nu bezig!

Federatie van Licht: Dat is juist. Maar, met het oog op ons gesprek van vandaag, willen wij in het heden blijven … van deze tijd … van dit ogenblik … waar Iedereen zich bewust is van zijn focus hier op Planeet Aarde en van het waarom ze hier zijn.

Ieder van u weet dat, en hoewel velen denken dat u het niet begrijpt … doet u dat wel.

U BENT HIER OM DE TRILLING VAN UW PLANEET TE VERHEFFEN TOT EEN HOGERE VORM.
U WÉÉT DAT DIT HET GROOTSTE IS, WAT ER OOIT OP PLANEET AARDE IS ONDERNOMEN.

U WÉÉT DAT U WERD UITGEKOZEN VOOR DEZE OPDRACHT OMDAT U … IEDER VAN U … DE KRACHT EN DE VASTHOUDENDHEID BEZIT, WAT ER OOK GEBEURT … OM HET LICHT EN DE LIEFDE DOOR U HEEN TE BLIJVEN OVERBRENGEN NAAR/IN DE PLANEET … NAAR DE KERN … NAAR ELKE BLOEM EN GRASSPRIET … IN IEDER OGENBLIK EN MET ELKE ADEMHALING.

U WÉÉT DAT U STRIJDERS VAN LICHT BENT.
U WÉÉT DAT U DEZE OPDRACHT ZULT VOLBRENGEN.
NIETWAAR?

Blossom: Wel, ja! Maar velen hebben hetzelfde gedacht en zij zijn nu niet langer op Aarde.

Federatie van Licht: Maar zij werken verder, vanuit een andere plek.

Blossom: Dus, het wachten op een Aankondiging – om nog te zwijgen van een Gebeuren – dat zal misschien niet gebeuren voordat een aantal van ons die het gevoel hebben dat ze hier moeten zijn … niet meer hier zijn?

Federatie van Licht: Dat hangt af van het Zielencontract.

Blossom: Maar het verlangen, het Weten, kan bij velen zo sterk zijn. Ik heb een vriendin, 94 is ze. Zij wacht geduldig, net als wij. Het is de frustratie, denk ik, naarmate de wereld gekker wordt.

Federatie van Licht: Maar naarmate de wereld gekker ‘lijkt’ te worden … keert het gezond verstand terug, bij diegenen die ervoor kiezen om wakker te worden.

Blossom: Er is een wekker met de afmeting van de Big Ben nodig, voordat sommigen zelfs maar met hun ogen knipperen.

Federatie van Licht: Toch is dat EVOLUTIE.

Blossom: Maar het heeft al plaatsgevonden … net als alles. Het is onbegrijpelijk dat het leven on-eindig is. Door evolutie zou dus vernieuwing komen, uitbreiding van de Liefde zèlf. Hoe kan dat al op zijn plek zijn?

Federatie van Licht: Wij willen ons antwoord houden bij … ‘Gedachte’. Het is daadwerkelijk te uitgebreid om er zelfs maar aan te beginnen.

Blossom: Maar mensen die een ‘bijna dood ervaring’ hebben gehad, hebben dit alles in één ogenblik begrepen.

Federatie van Licht: Dit zal voor Iedereen zo zijn … en dan vergeten … en herinneren … en weer vergeten … en weer herinneren … zoals elke Ziel en elk aspect van de Ziel … steeds een ander ogenblik beleeft en ervaart op het Pad van nooit-eindigend Zijn.

De Energieën zijn nu zoveel sterker en zullen blijven toenemen in/vanuit zichzelf.

DIT IS EEN HÉÉL GOED TEKEN … omdat het de zekerheid biedt dat ‘Gebeurtenissen’ steeds dichterbij komen.

Blossom: Heel fijn … nog maar 200 jaren wachten! Ik probeer de humor erin te houden, ik wil niet moeilijk doen.

Federatie van Licht: Dat begrijpen we. Maar, kunt u deze sterkere Energieën niet voelen?

Blossom: Ja. Ik zag laatst de meest prachtige regenboog, en de Liefde in die kleuren raakte mij diep in mijn hart. Het is door je zo te voelen over de natuur, dat je gewoon WÉÉT dat onze Waarheid nog steeds aanwezig is, om ons heen en binnen in ons.

Federatie van Licht: Blossom, dat kan ook niet anders. WANT U BENT WAARHEID … IEDER VAN U.

Blossom: Ook de slechteriken? Nee toch?

Federatie van Licht: JA. WANT ALLES KOMT UIT LIEFDE … ALLES.

Hoewel degenen die u ‘de slechteriken’ noemt, anders lijken te zijn dan ‘Uw Waarheid’ … komen ook zij voort UIT WAARHEID … UIT HET I AM DAT OOK U BENT … IEDER VAN U … ALLES EN IEDEREEN.

Blossom: Het zou zo geweldig zijn om er even tussenuit te kunnen gaan, alles uit te zoeken, het ons te herinneren en dan weer in dit leven terug te keren.

Federatie van Licht: U weet dat u dat kunt. U weet dat u dat doet.

Blossom: Ik kan niet zeggen dat ik het me herinner. Echt niet!

Federatie van Licht: Maar beetje bij beetje keert het terug. Beetje bij beetje herinnert u het zich.

En als alles achter de rug is, Blossom …

IS HET ENIGE WAT U ZICH MOET HERINNEREN … DIT …

IK BEN DE LIEFDE.
IK BEN HET LICHT.
IK BEN DE WAARHEID.
I AM.

DIT IS FEITELIJK ALLES WAT U MOET WETEN.
DIT IS WAARHEID, IN/ALS/VANUIT ZICHZELF.

Blossom: Ik snap het! Hartelijk dank. Tot de volgende keer. In Dankbaarheid, in Liefdevolle dienstbaarheid. I AM.

* Bij mijn echtgenoot werd zes weken geleden een hersentumor ontdekt … De reis gaat verder. Dank aan ieder van u, voor uw aanhoudende Liefde en steun. Ik weet dat dit een enorm verschil maakt … voor ons allebei!

DONATIES zijn altijd een prachtige zegen. Veel dank!
http://PayPal.Me/RainbowLight444

Maak van elke dag een BLIJ MENS DAG! https://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g
Herlees/beluister nog eens de Aanroeping ‘We are the Game Changers’, wanneer u er behoefte aan heeft … om de Energie zo HOOG mogelijk te houden. Voor de video https://youtu.be/MYeqbshjgmA

Voor de link naar al mijn YouTubes https://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: Blossom Goodchild

Vertaling: Veerle – Spiritueel Lezen

http://galacticchannelings.com/nederlands/

Terug naar pagina Diverse Berichten