Ivo van Vega: Jezelf Aan Anderen Opdringen

Ivo van Vega: Jezelf Aan Anderen Opdringen

Gechanneld door: Sharon Stewart – 28 mei 2021

Sharon: Jullie luisteren niet. Het is alleen wat je wilt dat belangrijk is. Je werkt niet samen met anderen – je dringt je wil aan hen op. Dit is dominantie van anderen en een totale minachting voor hun vrije wil. Vaak heeft het ook te maken met het schenden van hun grenzen. Sommige mensen hebben giftige grenzen, dus ze begrijpen niet wat je aan het doen bent.

Ik heb het hier niet over verkrachters, of inbrekers, hoewel ook zij in deze categorie vallen, in het extreme geval. Ik heb het over alledaagse schendingen van de vrije wil van anderen.

En vaak wordt het gedaan in de naam van “aardig zijn”. “Ik geef ze iets,” rechtvaardig je het met, “dus ben ik aardig.” Dat betekent nog niet dat je kunt doen wat je wilt, terwijl zij hebben aangegeven dat ze dat niet willen. Dat maakt je een grensovertreder.

Dat is net als met maskers. De gedachte is: ik help anderen door een masker te dragen, dus moeten zij hetzelfde voor mij doen. Er zijn er onder ons die geloven dat het virus niet zo besmettelijk is als het wordt voorgehouden, en dat het dragen van een dun masker het virus toch niet zal tegenhouden. Wij zijn autonome denkers en niet vatbaar voor controle of manipulatie, wat hier gebeurt. Omdat het dragen van een masker ons wordt verkocht als een middel om anderen veilig te houden, niet jezelf, wat eerlijk gezegd absoluut belachelijk is, geeft het mensen “het recht”, en ik zet dat tussen aanhalingstekens, om anderen te vertellen dat ze een masker op moeten doen. Om je wil aan hen op te dringen. En er zijn veel zelfingenomen mensen op oorlogspad terwijl we spreken.

Mensen zijn verbaasd over het aantal mensen die maskers dragen. Nou, dit is waarom. We moeten wel als we een winkel in willen, dus het systeem dwingt ons zijn wil op. En we moeten om anderen te behoeden voor onveiligheid, althans dat denken velen. Dit is allemaal een voorbeeld van mensen die je vrije wil wegnemen en je hun wil opdringen. Het is het draconische systeem om de pee-ons te regeren. Omdat ze het zo aan ons verkocht hebben, zijn het de mensen die de maskerregels opdringen aan andere mensen.

Het is hetzelfde met het formulier dat ik op mijn website heb voor channeling verzoeken. Ik krijg mensen die het formulier misbruiken om mij dingen in het Spaans te sturen, die ik niet kan lezen, of die mij algemene informatie sturen of die mij informatie sturen over hun bedrijf. Ik gooi alles in de prullenbak. Waarom? Omdat ik daar niet om gevraagd heb. Dat is niet waar het formulier voor is. Als ik dat wilde, zou ik er wel om vragen. Het formulier is om een channeling voor jezelf te bestellen. Ik heb het aangepast om iedereen te ontmoedigen het om andere redenen te gebruiken, met andere woorden, degenen die proberen mijn vrije wil te overrulen, zelfs de “aardige” die me iets geven. Ik heb daar niet om gevraagd en ik heb geen tijd om mijn tijd te besteden aan zelf lezen, laat staan het bekijken van video’s die je me stuurt. Ik heb een paar bronnen voor informatie en ik vind ze voldoende.

Mensen zullen leren hoe ze met anderen moeten samenwerken en hoe ze de vrije wil van anderen niet moeten schenden door hen te domineren, op een gegeven moment. Degenen die dit intrinsiek begrijpen zijn degenen uit hogere dimensies, ten eerste, en ten tweede degenen die zijn gecontroleerd en misbruikt door draconisch denkende, autoritaire matrixouders op aarde. Wanneer je vrije wil van je gestolen is, word je er later heel beschermend over. En blijf je in je macht.

Mensen met macht weten wat ze willen. Ik ben op een pad, dat pad is duidelijk voor mij. Ik heb geen externe dingen nodig die me nog meer vertragen dan ik al achterloop met mijn doelen. Hoe meer tijd ik met dit soort dingen bezig ben, hoe minder tijd ik heb om te kanaliseren.

Als je me veroordeelt omdat ik dit zeg, in plaats van te kijken of je zelf doet waar ik het over heb, zit je aan de verkeerde kant van je kracht. Je zit in je ego en je ego probeert een manier te vinden om jezelf er goed uit te laten zien door mij neer te halen, wat, nogmaals, dominantie is. Je denkt dat ik je zojuist een kans heb gegeven. Iemand met nederigheid zal hiernaar kijken en denken, “Hmm. Ik weet wat ze bedoelt. Doe ik dit nog steeds of heb ik dit gedrag veranderd?” Ze zullen naar zichzelf kijken, niet naar wat ze denken dat ik verkeerd doe.

Wanneer je onvoorwaardelijk liefdevol wordt, is dat omdat je in je kracht staat. Zonder persoonlijke macht, is je liefde zonder macht, die is om gedomineerd te worden. Ik heb het meegemaakt. Het voelt niet goed.

Ivo: Dan is er nog het tweede deel van deze les, dat gaat over mensen die relaties proberen te beginnen door te geven. Jij hebt deze les ook al geleerd.

Sharon: Dat is waar.

Ivo: Mensen die iets geven om een relatie te beginnen, om een vriendschap te beginnen, zijn materialisten, geen spiritualisten. Ze geven iets omdat ze een relatie willen creëren van wederzijdse materiële uitwisseling of van wederzijdse of eenzijdige afhankelijkheid, in plaats van een energetische uitwisseling, wat een relatie eigenlijk is. Deze relatie gaat over, “Ik geef dit, wat geef jij mij in ruil daarvoor?” in plaats van, “Dit is wie ik ben, ik wil graag een relatie met je aangaan.” Materiële relaties creëren afhankelijkheden. Uiteindelijk heeft de een meer materiaal dan de ander en kan er meer hulp gevraagd worden dan de ander wil geven.

Sharon: Dat is waar.

Ivo: Het geven van een voorwerp, wat het ook is, kan gewoon vanuit het hart gegeven worden zonder dat er touwtjes aan vast zitten, of het kan gegeven worden als een vorm van manipulatie, met veel touwtjes eraan vast.

Sharon: Zoals die keer dat mijn moeder me een naaimachine gaf. De volgende keer dat ik haar zag vroeg ze of ik hem al gebruikt had, en toen ik nee zei, werd ze helemaal gek van me. Of toen ze me geld leende om mijn auto te kopen, ik aankondigde dat ik de helft van de lening aan haar had afbetaald, dus zei ze, “Ik bezit nog steeds de ene helft van deze auto dan. Ik vraag me af wat ik met mijn helft van de auto ga doen.” Ik zei: “Nou, ik heb hem vorige week al gewassen, dus nu is het jouw beurt.” Dat deed haar zwijgen.

Ivo: Ja. Altijd haar wil opleggen, proberen te domineren en haar macht over anderen proberen te laten gelden, en jij was het op dat moment in je leven behoorlijk zat. Het kwam op een punt dat je moest beseffen dat ze wanhopig werd omdat ze zich niet meer machtig voelde, en dat ze op alle mogelijke manieren haar wil probeerde te doen gelden. Uiteindelijk verbrak je de banden omdat je niet meer met haar kon leven.

Sharon: Ja. Mijn her-bekrachtiging van mezelf was de vernietiging van mijn relatie met mijn aardse moeder, de ultieme energie vampier. En zij eiste de energie op en vond dat ze er om een of andere vreemde reden recht op had. Ze was verontwaardigd toen ik haar spelletje niet meer meespeelde. Ik moest boeten voor haar levenskeuzes, ik denk het niet.

Ivo: Nu zul je de Deep State hetzelfde zien doen. Het zal proberen zijn macht weer te doen gelden omdat het die over het volk aan het verliezen is.

Sharon: Vandaar de maskers.

Ivo: Waar ze hun agenda hebben klaarliggen en die niet wordt afgewezen, gaan ze in een hard tempo mee.

Sharon: Dat is Canada. Ladingen globalisten hier en weinig ontwaakten.

Een ander persoon aan wie ik denk is een oudere lichtwerker. Ze is 65 en ik heb een paar keer met haar gesproken, maar nu verhuist ze uit de buurt. De eerste keer dat ik haar ontmoette vroeg ze me om haar een plant te geven, en nu deze keer vertelt ze me weer wat ik gratis voor haar kan doen. Ik heb beide keren geweigerd. Deze persoon heeft altijd haar hand uitgestoken, op zoek naar gratis dingen.

Ivo: Je maakt betere vrienden als je jezelf aanbiedt en van elkaars gezelschap geniet. Mensen vragen dingen aan anderen van wie ze denken dat ze meer hebben dan zij, dus beschouw het als een compliment.

Sharon: Ik geef niet om dingen hebben. Ze prikkelen mijn fantasie niet meer. Ik heb wat ik nodig heb, nu wil ik gewoon verder naar de volgende fase van mijn leven hier en mijn project tot bloei brengen.

Wat haar betreft, ze vroeg het tenminste op een manier waarop ik nee kon zeggen. Maar ze zit altijd naar mijn spullen te gluren. Het is echt niet leuk als iemand je huis binnenkomt en begint te winkelen.

Maar wat ik je wilde vragen is dat ze een oudere lichtwerker is. En ze heeft duidelijk haar ascensie werk niet gedaan.

Ivo: Zij zal, net als veel van de hippies zelfs, de primaire ascensie gebeurtenis niet meemaken. Zij zullen de aarde al eerder verlaten. Zij hebben bijgedragen wat nodig was om een basis te creëren voor andere lichtwerkers om te komen en op aarde te ascenderen. Zij hebben hun deel gedaan.

Het is mogelijk voor een vrouw die duidelijk de verkeerde ideeën heeft om na dit leven terug te keren naar huis, naar de Pleiaden of vanwaar zij kwam. Het is gewoon een kwestie van wat zij zijn aangegaan om te doen. Zij is geen Timothy Leary, die in feite een contract had gesloten om leraar te zijn en om vele niveaus van het multiversum hier in zijn eigen lichaam te verankeren. Deze dame heeft dat niet, hoewel ze een hogere frequentie bewustzijn is, heeft ze dat niet gecontracteerd.

Dit creëerde in feite minder trauma voor haar dan voor jou. Zij had niet het contract om zo’n uitgebreid herinneringsproces te ondergaan; jij wel. Zij heeft geen contract gesloten om zoveel van haar ziel op aarde te belichamen, dus voor haar was uitgaan met aardse mannen geen traumatische ervaring en werken in aardse banen was veel comfortabeler voor haar dan het voor jullie is geweest. Zij wilde niet zoveel verandering in het collectief teweegbrengen als jullie deden. Jij hebt het collectief voor een groot deel beïnvloed, zij niet. In dezelfde geest zijn er andere lichtwerkers die ouder zijn in dezelfde situatie. Zij hebben geen contract gesloten om een grote belichaming van de ziel op de planeet te ondergaan, zoals jij hebt gedaan. Zij hebben misschien een contract gesloten om een vierde of vijfde dimensionaal perspectief te bereiken, dat is alles.

Sharon: Ik begrijp het. Dus ren niet naar elke lichtwerker die 70 jaar oud is en verwacht een verlicht wezen dat het hier op aarde moeilijk heeft gehad.

Ivo: Ja, en dan zijn er degenen die door de positieve polariteit naar boven zijn gekomen. Zij zijn niet zo getraumatiseerd als de anderen, hoewel zij nog steeds hun uitdagingen hebben, beginnen deze uitdagingen misschien niet bij hun geboorte zoals die van jullie.

Sharon: Ja, mijn vader zei dat ik hem een lange, vuile blik toewierp toen ik geboren werd.

Ivo: Dat is de interpretatie van je vader van de blik die je hem gaf. In feite kwam je hier zodat hij bevrijd kon worden om terug te gaan naar Vega. Jij hebt een contract gesloten om een groot deel van het karma van jouw familie op je te nemen, zodat zij in hun volgende levens niet met die taak worden belast. Alleen op deze manier kunnen zij geboren worden in lichamen van hogere DNA-activering en op aarde blijven. Degenen die zullen incarneren in lichamen met een lagere DNA-activering zullen naar andere werelden gaan die minder geëvolueerd zullen zijn dan de aarde zal worden.

Het is vanwege de radicale verandering van Gaia dat vele lichtwerkers hier zijn. Bevrijding van de planeet was mogelijk, maar jullie hulp hierbij is desalniettemin zeer welkom. Wij hadden ook lichtstrijders gestuurd om met Aartsengel Michaël samen te werken.

Sharon: En voor degenen met soortgelijke paden, hoe kun je anders je familie helpen met hun karma tenzij zij misbruik van je maken? Dan neem je het misbruik over dat zij in zichzelf voelen. Jij hebt de kracht om te overwinnen wat zij niet kunnen. Zoveel mensen sturen me berichten met de vraag waarom ze in zulke vreselijke gezinnen geboren zijn – daarom. Het antwoord is altijd ofwel “om hen te helpen”, of “om te leren kracht te hebben en lief te hebben.” Dat zijn jouw antwoorden op de “waarom’s” van je leven!

Als je denkt: “Waarom zou ik die klootzakken willen helpen?” dan heb je nog een lange weg te gaan voordat je de missie van je leven begrijpt. Ik heb het ook meegemaakt. Je moet leren vergeven.

Ivo: Om het collectief onbewust te veranderen, om informatie terug te verankeren in de akasha-kronieken van de aarde, om Gaia de kracht te geven om haar reis naar de vijfde dimensie te ondergaan en om de lichtenergie van de Melkweg binnen te brengen waar de aardse portalen polariteitsomkeringen hebben ondergaan en nutteloos zijn voor de menselijke bevolking totdat ze kunnen worden teruggehaald van de duistere alliantie.

Er zijn vele redenen waarom jullie hier zijn, maar weinig kunnen jullie zonder uitleg begrijpen.

Sharon: Dat is waar. Dank je, Ivo.

Ivo: Mijn liefste, ga terug naar bed.

Sharon: LOL

Vertaling: Martien

Terug naar pagina Diverse Berichten