De Arcturiërs, Het Bereiken van Jullie Volgende Bestaansniveau, Deel 1

Het Bereiken van Jullie Volgende Bestaansniveau, Deel 1


De Arcturiërs via Frank Hoogerbeets
vertaald uit het Engels

12 Mei 2007

Geliefde broeders en zusters, wij Arcturiërs komen opnieuw naar jullie toe met een boodschap. Zoals jullie allemaal ervaren in deze tijd, is er veel gaande in jullie wereld! Er is een toename geweest van trillingen en deze verhoging van energie zal doorgaan totdat de Aarde en de mensheid zijn verheven tot hun volgende bestaansniveau.

Er is veel gesproken en geschreven over het ascensieproces. Jaren lang hebben lichtwerkers overal op de planeet de boodschap uitgedragen, niet alleen met woorden maar door er te zijn en hun hogere waarheden te projecteren die voortkomen uit hun eigen essentie die zij naar deze wereld brachten toen zij incarneerden. Zich niet altijd bewust van hun missie is het voor hen niet altijd een gemakkelijke taak geweest, maar diep van binnen hebben zij altijd geweten dat hun opoffering (zichzelf projecteren in een lagere trillingswereld) een hoger doel diende, iets groters dan hun individuele zijn op de planeet.

En nu geliefden, door het harde werk van jullie Lichtwerkers, die hebben geholpen jullie wereld voor te bereiden zich te verheffen naar haar volgende bestaansniveau, zijn jullie allemaal klaar om mee te gaan met de stroom van hogere frequenties die jullie wereld doordringen en overspoelen vanuit de “diepe ruimte”, van de Centrale Zon van jullie Melkweg, via verschillende andere Centrale Zonnen en via de Zon van jullie Zonnestelsel, elk atoom in jullie wereld verheffend. Niets en niemand is uitgesloten van dit ascensieproces, niemand kan eraan ontsnappen.

Het was de boodschap en missie van de geliefde Jeshua, tweeduizend jaar geleden, om de eerste hogere niveaus van Christusbewustzijn in jullie wereld te gronden, en ofschoon de meerderheid van de mensheid – die toen grotendeels sliep – niet het belang begreep of herkende van het naar jullie wereld brengen van het Christusbewustzijn via deze ene man, startten die gebeurtenissen tweeduizend jaar geleden het proces van het verheffen van jullie wereld naar een hogere staat van zijn. De boodschap was en is altijd geweest dat jullie veel meer zijn dan jullie fysieke verschijning. Aanvankelijk was er veel weerstand omdat een groot deel van de mensheid deze geboorte van Licht als een bedreiging zag voor haar bestaan, maar nu worden jullie je allemaal veel meer bewust van de ware aard van het werk van Jeshua en van de boodschap die hij op de mensen trachtte over te brengen.

Dus laat ons jullie vertellen over het bereiken van jullie volgende bestaansniveau. Dit jaar ervaart ieder van jullie problemen met het aanpassen aan de nieuwe en hogere frequenties die vanuit jullie Zon naar beneden stromen. Alles waaraan jullie gewend waren, zij het sociaal, politiek, economisch of educatief, schudt op zijn grondvesten, en je vraagt je misschien af: ‘Wat is er aan de hand?’

Jullie driedimensionale systemen zullen niet langer werken op jullie volgende bestaansniveau in de vijfde dimensie, en omdat de voortdurende instroming van steeds hogere frequenties jullie voorbereiden op dit volgende niveau, zullen deze systemen onvermijdelijk uiteenvallen omdat zij niet kunnen meegaan en co-existeren met de nieuwe energieën. Velen van jullie voelen zich ongemakkelijk met deze nieuwe energieën om jullie heen, en ieder van jullie wordt geprikkeld om oude overtuigingen los te laten die nog aanwezig zijn in jullie eigen energiesystemen. Het proces waar jullie dit jaar doorheen gaan is het bewust worden van elk klein deel van jullie dat nog steeds aan de oude driedimensionale wereld vasthoudt. En je kunt verrast zijn door wat je nog in jezelf zult vinden, ook al heb je jezelf altijd beschouwd als een echte lichtwerker.

De energieën die jullie nu ervaren nodigen jullie uit om los te laten en ontvankelijk te worden – de vrouwelijke eigenschap van het Leven – een strijd die velen van jullie duizenden jaren lang hebben gevoerd. Want, geliefden, de reden voor de aanwezigheid van de mensheid op de planeet Aarde is het integreren van het vrouwelijke aspect door te leren ontvankelijk te worden en jezelf toe te staan hogere facetten, hogere waarheden van je wezen te integreren. Zonder het vrouwelijke aspect te integreren en de mannelijke en vrouwelijke energieën in je wezen in balans te brengen, zou je nooit in staat zijn om een hoger niveau van bestaan te bereiken, aangezien elke transformatie vereist dat je oude overtuigingen overboord gooit, en je kunt dat alleen doen als je ontvankelijk bent voor nieuwe ideeën en nieuwe manieren van leven.

Door het integratieproces kun je geïrriteerd raken en zelfs explosief en je zult merken dat je niet langer een ‘normaal’ driedimensionaal leven kunt leiden zoals jullie gewend waren. Dit zal zo blijven totdat jullie geheel de nieuwe vijfdimensionale frequenties hebben geïntegreerd die nu in hoog tempo naar jullie wereld stromen. En ofschoon je soms kunt denken dat je onmogelijk de verhoging van energieën kunt bijhouden, weet dat alles deel uitmaakt van het goddelijke plan en dat je niet te maken zult krijgen met wat je niet aankunt. Vertrouw op je intuïtie, leer haar te vertrouwen door je vrouwelijke kant te omarmen; laat de energieën van je Hogere Zelf je leiden door GEHEEL ONTVANKELIJK te worden voor zijn bestaan. Verzet je niet langer. Als je toestaat dat de hogere frequenties die zich nu in jullie wereld manifesteren, jou reinigen en verheffen, zul je weinig moeite hebben jezelf aan te passen aan jullie nieuwe niveau van bestaan, jullie vijfdimensionale wereld die op je wacht en die je al vaak bezoekt, ‘s nachts, wanneer je in de fysieke wereld slaapt.

Ja, geliefden, op dit moment beseffen jullie wellicht niet dat jullie je al voorbereiden op jullie nieuwe realiteit door jullie toekomstige vijfdimensionale huis te bouwen! Op een ander niveau ervaren jullie al jullie nieuwe bestaansniveau – in feite hebben jullie dat altijd gedaan! Door jullie lagere fysieke wezen te transformeren maken jullie het mogelijk dat jullie je dat bestaan herinneren en dat jullie herinneren dat jullie multidimensionale wezens zijn. Vanuit jullie fysieke gezichtspunt moeten jullie je nog bewust worden van jullie multidimensionale delen, en door het dagelijks ervaren van steeds iets hogere frequentieniveaus komen jullie steeds een beetje dichter bij dat bewustzijn. Jullie kunnen je dus voorstellen welk een glorie jullie te wachten staat zodra jullie het integratieproces hebben volbracht; alle fysieke grenzen die jullie spirituele zintuigen hebben beperkt zullen wegvallen, en uiteindelijk zullen jullie de prachtige lichtwezens zien die jullie werkelijk zijn.

Dit is een moment in de geschiedenis van jullie wereld waarop jullie lang hebben gewacht, en jullie zijn opnieuw naar deze planeet gekomen om bewust haar wederopstanding – jullie wederopstanding – uit de fysieke wereld direct te ervaren. Jullie bevinden je in de dageraad van het Gouden Tijdperk, jullie zien al de ochtendschemering van een nieuwe zonsopgang, de zonsopgang van een nieuwe wereld, een nieuw Tijdperk, en alle moeilijkheden die jullie hebben ervaren om er te komen, zullen snel vergeten zijn.

Wij zijn de Arcturiërs en wij begeleiden jullie op jullie heilige reis

Terug naar pagina De Arcturiërs