Jenny Schiltz, Verborgen piramides ontwaken

Verborgen piramides ontwaken

door Jenny Schiltz – 27 juni 2021

Ik heb gisteren een geweldige transmissie ontvangen. Ik kreeg piramides over de hele Aarde te zien. Ze waren verbonden met belangrijke hemelse aspecten in het universum. Tijdens bepaalde periodes van het jaar zouden de hemelen op één lijn liggen en de piramides activeren. Deze vibratie-informatie werd gebruikt door de Aarde en door degenen die zich daarop konden afstemmen.

Toen zag ik dat er grote golven kwamen die de piramides bedekten en van sommige delen vernietigden. Ik vroeg me af wat er was gebeurd en kreeg te horen dat de polen verschoven en daarmee de Aarde naar een lagere trilling verschoven.

Poolverschuivingen signaleren een verandering in een cyclus; de Aarde cycli en de vibrationele cycli. De laatste poolverschuiving bedekte het grootste deel van de piramiden van de Aarde met water en velen blijven tot op vandaag verborgen. Het is belangrijk op te merken dat zelfs als de piramide werd vernietigd, de reden waarom de piramide oorspronkelijk op die locatie werd geplaatst, er nog steeds is.

We bevinden ons momenteel in een poolverschuiving, het gebeurt op een veel langzamer en levensondersteunend tempo. Gelukkig wordt veel van de schade beperkt terwijl we teruggaan naar een hogere vibratie.

Er werd uitgelegd dat veel van de onderwaterpiramides klaar zijn om weer online te komen. Er is verzocht dat de Stargate- bewakers die een drang voelen om met het water op deze planeet te werken, deze aansporingen opvolgen. De Stargate- bewakers hebben codes die zijn gedownload van Sirius. De definitieve codering werd ontvangen en geïntegreerd tijdens de laatste Zonsverduistering en Zonnewende.

Het werk kan op afstand worden gedaan, maar als het allemaal mogelijk is binnen de beperkingen, is fysiek naar het water gaan dat je roept heilzamer en krachtiger. De piramide zal geactiveerd worden, ingeschakeld, door de codering in de Stargate- bewaker. Het is een signaal aan de hele schepping dat het tijd is. Een signaal dat de Aarde en haar mensen er klaar voor zijn. Geen vertragingen meer!

Er gebeurt en verschuift veel met het water op deze planeet en het water in ons. Water houdt geheugen vast, het houdt geheugen vast vanaf het begin toen de planeet helemaal uit water bestond tot nu toe. Het houdt de herinnering aan zijn perfectie vast, evenals al het trauma.

Voor degenen die de resonantie van het zijn van een Sterrenpoortwachter niet voelen wordt ook je hulp gevraagd. Werken met het water, het zegenen, het bedanken is allemaal ontzettend belangrijk in deze tijd. We kunnen het water helpen zijn pure perfectie, zijn oorspronkelijke goddelijke blauwdruk te herinneren, terwijl we eraan werken om de onze te herinneren.

Hier is een eenvoudige maar krachtige waterzegen die je kunt doen om te helpen:

Neem een ​​glas water uit de kraan. Praat ermee, visualiseer de beker gevuld met licht. Stuur het water liefde en dankbaarheid. Roep de natuurgeesten, je engelen en gidsen om het water te zuiveren, te genezen en te zegenen. Zet de intentie dat het water zijn zuiverheid behoudt en de herinnering aan deze genezing, dat wanneer het andere watermoleculen ontmoet, het deze transmuteert en alles geneest wat het aanraakt.

Als je voelt dat het klaar is, giet je de beker in de afvoer om in het watersysteem of je septische put te komen.

Zo’n klein ding kan een enorme impact hebben, vooral als velen van ons dit regelmatig doen.

Het ontvangen van deze transmissie was een groot aha-moment voor mij. Ik had een roep gevoeld om naar het water te gaan. Maar een deel van mij verzette zich omdat reizen op dit moment niet het gemakkelijkste is. De drang was echter zo sterk dat ik onlangs op een middag begon te kijken naar vluchten en verblijfplaatsen. Ik heb een paar telefoontjes gepleegd en kon mijn geld terugkrijgen voor vluchten die waren geannuleerd voor een heilige reis naar Ierland in 2020. Eerder had ik een restitutie aangevraagd en kreeg te horen dat er geen restitutie kon worden gegeven, alleen tegoed. Deze keer effende Spirit de weg. De terugbetaling dekte onze vluchten en donaties die ik heb ontvangen dekte onderdak in Cozumel. Dit is hoe je weet dat het bedoeld is, de deur werd geopend, alles wat ik moest doen was erdoor lopen. 

Ik wil even de tijd nemen om iedereen te bedanken die heeft gedoneerd. Het zijn de donaties die velen van ons in staat stellen om het benodigde grondwerk te doen. Het is het universum dat werkt door mensen die de missie helpen ondersteunen waar velen van ons mee bezig zijn.

Tijdens de transmissie lieten ze zien hoe belangrijk het is dat ik, mijn man en mijn jongste kind dat binnenkort 13 wordt, samenkomen om te activeren wat zich in de wateren van Mexico bevindt. Ik had niet verwacht omdat ik over het algemeen alleen werk, mij werd verteld dat de kinderen die bewust zijn verwekt door ontwakende ouders een belangrijke rol zullen spelen als we teruggaan naar hogere frequenties. Ze bevatten heel speciale codes en frequenties, ze bevatten ons potentieel.  

Dit verklaart ook waarom ik het belangrijk vond dat mijn jongste met ons meeging, ook al vierde we tijdens onze afwezigheid ons 27-jarig jubileum. Hoewel ze gemakkelijk bij haar volwassen zussen had kunnen blijven, wist ik dat ze moest gaan, ik begreep alleen niet waarom. Zoveel van deze reis gaat op die manier. Vaak kan ik iemand niet het WAAROM achter een beslissing vertellen, alleen dat het zo moet zijn. We gaan nu op puur instinct en vertrouwen verder, omdat onze wereld steeds minder logisch wordt. Vertrouwen op onze intuïtie is onze leidraad op deze reis.

Alles is in een stroomversnelling geraakt en als deze piramides online komen zullen we diepgaande veranderingen zien van binnen en van buiten. Onze planeet ervaart het einde van de ene cyclus en het begin van een andere en ieder van ons speelt een rol. Het is gewoon prachtig. 

Dit is een klaroenoproep aan de Sterrenpoortwachters en al diegenen die bereid zijn om te helpen. Voel je je geroepen om met het water te werken, doe dat dan. Je energie, je vibratie is nodig. 

Ik stuur jullie allemaal heel veel liefde!

Jenny  

Bron

Terug naar pagina Diverse Berichten