De Arcturiërs, Het Bereiken van Jullie Volgende Bestaansniveau, Deel 2

Het Bereiken van Jullie Volgende Bestaansniveau, Deel 2


De Arcturiërs via Frank Hoogerbeets
vertaald uit het Engels

14 Mei 2007

Geliefde broeders en zusters, wij wensen verder te gaan met onze boodschap aan jullie over het bereiken van jullie volgende niveau van bestaan. Zoals we eerder al meerdere malen hebben gezegd, wordt alles in het universum gecreëerd door resonantie en de wereld waarin jullie je bevinden komt overeen met de resonantie die jullie uitzenden, die een specifieke frequentie is waarmee jullie bepaalde mensen, dingen en gebeurtenissen aantrekken. Op deze manier, door naar de wereld om je heen te kijken, kun je van jezelf leren aangezien jullie omgeving functioneert als een spiegel die je precies vertelt welke energie je in de wereld brengt.

Wij vertellen niets nieuws, maar wij zien dat door de lage resonantie in jullie wereld velen van jullie na een poosje gemakkelijk deze waarheden vergeten wanneer jullie dagelijkse fysieke zaken jullie aandacht opeisen. Dus herhalen wij ze af en toe om jullie geheugen op te frissen. Tevens, naarmate de tijd in jullie wereld voortschrijdt worden jullie nieuwe inzichten aangereikt doordat de frequenties om jullie heen dagelijks worden verhoogd, opdat jullie een helderder en groter beeld krijgen van de aard van jullie wereld en een dieper besef van WIE JULLIE ZIJN.

Jullie bevinden je op een ontdekkingsreis, om erachter te komen – te herinneren – wie jullie zijn. Dit is de hele reden voor jullie aanwezigheid op deze driedimensionale planeet. En zoals jullie zien is deze reis verre van saai! Iedere dag vinden jullie nieuwe uitdagingen, verschillende omstandigheden die jullie aandacht vereisen, met name in deze tijd waarin jullie tot jullie uiterste worden gedreven, met het gevoel dat je nauwelijks tijd hebt om adem te halen. Dit komt omdat jullie zachtjes worden aangespoord om jullie individuele resonantie te verhogen en voor sommigen wordt dit steeds onaangenamer.

Laat ons dus uitleggen waarom jullie worden aangespoord om jullie resonantie of energieveld te verhogen. Zoals we vaak hebben gezegd is er geen goed of slecht in het universum, dus je kunt niets verkeerd doen. Door in een lager energieveld te blijven – als dat je een aangenaam gevoel geeft – doe je niets verkeerd en evenmin doen zij die hun resonantie willen verhogen goed. Niemand veroordeelt jullie! Echter, er is één constante in het universum: progressieve evolutionaire ontwikkeling. Alle levensvormen, op ongeacht welk niveau van bestaan, moeten evolueren naar hogere staten van bewustzijn. Normaal gesproken maakt dit deel uit van jullie aard; jullie zijn geëncodeerd om ‘nieuwe levensvormen en nieuwe beschavingen te ontdekken en om te gaan waar nooit eerder iemand is geweest’, zoals jullie bekende serie StarTrek dat zegt.

Stagnatie in welke vorm dan ook wordt niet toegestaan in de universele stroom van progressieve ontwikkeling en normaliter zou stagnatie nooit plaatsvinden in een wereld waar levensvormen zijn geprogrammeerd om hogere staten van ontwikkeling te bereiken. Echter, omdat jullie deel uitmaken van een experiment dat jullie toestaat om de vrije wil te gebruiken, is alles veel gecompliceerder. Jullie kunnen kiezen overeenkomstig jullie individuele verlangens en als jullie ervoor zouden kiezen om op jullie driedimensionale speelveld te blijven, zou niemand jullie daarvan afhouden. Maar er komt een moment waarop jullie volwassen moeten worden en evolueren naar jullie volwassen staat van zijn, EN DIE TIJD IS NU!

Nu kunnen jullie je afvragen hoever deze eigenschap van ‘vrije wil’ reikt als hij geen totale zelfbeschikking toestaat. Geliefden, jullie hebben totale zelfbeschikking, het hangt allemaal af van met welk deel van jullie zelf jullie je identificeren om dat te kunnen herkennen. Zolang jullie je focussen op jullie fysieke verschijning als zijnde alles wat je bent, zullen jullie je blijven beperken tot het minst smaakvolle deel van jullie. Jullie moeten tot het besef en de herinnering komen dat er in werkelijkheid GEEN AFGESCHEIDENHEID BESTAAT. Jullie verkozen slechts om DE ILLUSIE VAN AFGESCHEIDEN ZIJN VAN DE BRON te ervaren. In feite zijn diegenen van jullie die het in deze tijd van overgang het moeilijkst hebben, degenen die het meest wanhopig op zoek zijn naar hun WARE ZELF, want JULLIE ZIJN WIE JULLIE ZIJN, GODDELIJKE WEZENS en jullie kunnen dat nooit veranderen, hoe je ook probeert.

In het experiment op de planeet Aarde en daarvoor op andere planeten, verkozen jullie het tegenovergestelde te ervaren van wie jullie zijn, in combinatie met de heilige eigenschap van vrije wil. Dus verkozen jullie duisternis in plaats van licht, kwaad in plaats van leven (zie hoe de Engelse woorden evil en live voorwaarts en achterwaarts gelezen tegenovergesteld zijn aan elkaar). Zwart is de kleur van afgescheidenheid, dus om jezelf te projecteren als je eigen tegengestelde, verkoos je jezelf te omgeven met zwart. Op deze manier konden jullie een individuele identiteit ervaren en jullie goddelijke afkomst vergeten. Wanneer je naar jullie tieners kijkt, zul je zien dat velen van hen verkiezen om zwarte kleding te dragen, wat hun verlangen uitdrukt om zich af te scheiden van hun moeder en vader om hun eigen identiteit te ontdekken. Op dezelfde manier begon de mensheid, na te zijn geboren uit zijn Vader en Moeder, als een kind, kwam in zijn tienerperiode en bereikt nu zijn staat van volwassenheid. Jullie verkozen allemaal om je te omgeven met de kleur zwart en uitten daarmee jullie verlangen jezelf af te scheiden van jullie Vader en Moeder om jullie eigen identiteit te ontdekken. Maar jullie zouden niet in die toestand willen blijven, of wel soms?

Dus de vraag is, willen jullie naar jullie volgende bestaansniveau in de vijfde dimensie waar jullie staat van volwassenheid begint of willen jullie tieners blijven? Wij zeggen dat de mensheid te oud is om kind te blijven, jullie zijn te oud om op een volgende messias te wachten om naar op te kijken. Jullie worden jullie eigen meesters, want dat is jullie potentieel, dat is wat jullie werkelijk zijn, meesters van het leven, goddelijke wezens met het vermogen om te scheppen wat zij maar willen. Maar jullie moeten jullie oude manieren van leven loslaten, ongeacht hoe aangenaam of vertrouwd zij zijn. Jullie worden voorwaarts gedreven naar jullie volgende bestaansniveau, jullie staat van volwassenheid die begint in de vijfde dimensie. Jullie speelveld genaamd Aarde past jullie niet meer. Het is tijd om volwassen te worden!

Wij zijn de Arcturiërs en wij begeleiden jullie op jullie heilige reis.

Terug naar pagina De Arcturiërs