Ancient Awakenings, Je gedachten hebben veel meer kracht dan je weet – Geloven is zien!

Je gedachten hebben veel meer kracht dan je weet – Geloven is zien!

St Germain gechanneld door James McConnell  

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 20 juni 2021.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Saint Germain

Ik ben jullie Saint Germain. Ik ben hier op dit moment om jullie te blijven helpen en je mee te nemen naar je nieuwe realiteit, de nieuwe realiteit die je elk moment creëert, met elke gedachte.

Zoals je eerder hebt gehoord, op verschillende manieren, concentreer je op je gedachten en realiseer je dat je gedachten zoveel kracht hebben. Kracht die soms je geloof te boven gaat. Weet dat je met die kracht niet alleen je lot bepaalt, maar het lot van de hele menselijke evolutie. Ja jij! Jullie, ieder van jullie, als collectief,  samenkomend in eenheidsbewustzijn, beheersen alles. Je beheerst het Plan. Want jullie zijn het plan.   

Je hoort, vertrouw het Plan. Je moet jezelf vertrouwen binnen dat Plan. Beschouw of denk jezelf niet buiten het Plan, dat je er niets mee te maken hebt, dat je zelf niets kunt doen. Jullie kunnen zelf veel doen, omdat jullie de Goddelijke scheppende kracht in jullie hebben om het te doen.

Toen hij zei: “Ik, mijzelf, kan niets doen, maar het is de Vader in mij die het werk doet.” Dat ben jij . Je hebt de Vader in je. Je hebt het Hoger God-Zelf in je om het werk door jou heen te doen. Weet dat. Dat is de kracht in jou. De IK BEN Aanwezigheid in jou. Vertrouw dat. Vertrouw op het Plan.     

Omdat het Plan precies uitwerkt zoals het moet, gebaseerd op het bewustzijn van de mensheid. Allen die helpen in het bewustzijn van de mensheid. Het is zo waar, dat het aan jullie, ieder van jullie is om verder te gaan met je leven, maar ga verder met je leven in de hogere vibratie wanneer je maar kunt.

Wees die hogere vibratie. Raak niet vast in de modder. In de oude illusionaire realiteit en de oude programmering. Weet dat die oude programmering in een oogwenk verdwenen kan zijn als je het toestaat. Als je het toestaat dan zul je in staat zijn om je hand uit te steken, de kracht in je op te roepen, om wat het ook is voort te brengen dat je wilt manifesteren. Of het nu in je hand is, een object in je hand, of om wat je maar wilt in je leven te manifesteren: een nieuwe baan, een nieuwe functie, een nieuwe relatie, een nieuwe vriendschap. Wat je ook wilt manifesteren, je kunt het gewoon doen, omdat je het buiten de matrix doet. Je doet het in de nieuwe realiteit die je aan het creëren bent in de vijfde dimensie. 

Ben je volledig geascendeerd en in de vijfde dimensie? Alleen als je volledig gelooft dat je dat bent. Maar het is nog steeds die oude programmering die je tegenhoudt en zegt dat je niet kunt ascenderen.

Het ego-gevoel in jezelf dat zegt: ” je kunt niet zonder mij ascenderen, je moet mij meenemen!” En ja, je neemt je ego mee. Maar het zal het hogere ego-gevoel van jezelf zijn. Het lagere ego zal wegdrijven en er zal nooit meer een beroep op worden gedaan. Omdat hij/zij/het niet meer nodig is. Dus nogmaals, vertrouw op jezelf. Vertrouw op het Plan. Vertrouw dat alles precies werkt zoals het moet. Dat je op het perfecte moment precies bent zoals je het voor jezelf creëert op dat moment.

Ik ben Saint Germain en ik verlaat jullie nu in vrede en liefde en dat je uit zult blijven reiken naar je licht, naar je Violette Vlam, om anderen te helpen bij het zuiveren van al hun oude programmering waar de gelegenheid zich ook voordoet. Deel je licht. Verspreid je licht. Wees het licht, en anderen zullen dat licht volgen.  

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen