De Arcturiërs, Jullie Partnerschap met Gaia

Jullie Partnerschap met Gaia


ElliaEm van Arcturus via Suzan Caroll
vertaald uit het Engels door Frank Hoogerbeets

16 juni 2007

Geliefden, ik ben ElliaEm van Arcturus. Ik ben vandaag bij jullie om jullie eraan te herinneren dat afgescheidenheid niet meer bestaat. Dus zijn jullie één met ALLE multidimensionale niveaus van je ZELF. Daarom zijn er maar een paar momenten van meditatie nodig om mijn Essentie en de Essentie van de Arcturische Groepsgeest te voelen.in jullie Ziel, jullie bewustzijn, jullie aura, jullie fysieke lichaam, en in het fysieke lichaam van Gaia.

ALLES is ÉÉN. Daarom is het “tijd” om je Begeertelichaam te trainen voor zijn nieuwe doel. Het oude doel van Begeerte was je te helpen in het bereiken van wat, waar en wie je wilde. Vertel Begeerte alsjeblieft dat hij een nieuw doel heeft gekregen. Het doel van Begeerte NU is te herinneren “IK BEN Alles, Overal, en Iedereen, want IK BEN “Het Hart en het Zaad van de Kristallen Matrix”.

DE KRISTALLEN MATRICES

Het Hart van de Kristallen Matrix bevindt zich in ons Hartchakra, in frequentie ½ octaaf boven ons fysieke hart. Het is de kern van de Drievoudige Vlam waarop het vermogen van onze levenskracht brandt. De Bron van onze Kristallen Matrix bevindt zich in onze Kruinchakra, ½ octaaf boven onze pijnappelklier in onze fysieke hersenen. De bron van de Kristallen Matrix is de ingang van de hogere dimensie naar ons fysieke voertuig, terwijl het Hart van de Kristallen Matrix de plaats is waar wij de hogere trillingen integreren in ons transformerende fysieke lichaam.

De Kristallen Matrices vormen het hoofdverwerkingscentrum voor de “ervaring” waarop jullie je verkiezen af te stemmen. Geliefden, ik zeg “afstemmen” aangezien er altijd en overal myriaden ervaringen plaatsvinden. Al deze ervaringen vinden plaats in het NU van de Stroom.

Als je alleen maar resoneert met de derde dimensie is deze afstemming onbewust.en worden veel van je ervaringen “gekozen” door “Kernovertuigingen” die werden geactiveerd in de vroege jeugd of “vorige levens”. Je moest “hard werken” om deze beperkingen los te laten en te vervangen door “minder beperkende” beperkingen.

Nu zijn er GEEN beperkingen omdat jullie niet langer afgescheiden zijn van Al Wat Is. Jullie aarden op dit moment jullie Ziel/ZELF in jullie driedimensionale aardse voertuig opdat jullie jullie vier- en vijfdimensionale Zelven kunnen samenvoegen met jullie driedimensionale lichaam.alsook met het fysieke lichaam van Planeet Aarde. Tijdens dit samenvoegen worden jullie zintuigen opnieuw afgestemd op de waarnemingskanalen van de vijfde en hogere dimensies. Deze nieuwe afstemming zal jullie enorm helpen met jullie transformatie van het fysieke lichaam naar het Lichtlichaam.

Wanneer je Ziel/ZELF voor de eerste keer je fysieke vorm binnengaat is het normaal dat je een groot gevoel van “overweldiging” ervaart aangezien je ego niet gewend is aan zulke verruimde waarnemingen. Dit gevoel van overweldiging kan ANGST veroorzaken, wat het moeilijk kan maken om verbonden te blijven met en te leven vanuit je Ziel/ZELF die je in je lichaam aan het integreren bent. Het is belangrijk dat je onthoudt deze angst over te geven aan je Ziel, omdat wat moeilijk is voor je ego, je Ziel makkelijk met Vrede en Rust aankan.

ANGST LOSLATEN

Angst is voor driedimensionale waarneming een monster met een enorm vermogen. Aan de andere kant, vanuit de waarneming van de Ziel, is angst een irritante vlieg die weggeslagen moet worden. Ontken je angst niet en probeer het niet te negeren want dan kan de “vlieg” zich vermeerderen. Sla elk moment van angst weg met de Hand van de Ziel. Angst is NIET jullie realiteit. Het kan zelfs een waarschuwing zijn. In dat geval kun je er dankbaar voor zijn en vervolgens het gevoel van angst uit je gedachte verwijderen voordat het wortel schiet in je Begeertelichaam.

Angst fungeerde ooit als beschermer die je waarschuwde voor bepaalde situaties. Echter, zoals jullie nu weten werd angst een gewoonte die AL je verlangens en manifestaties infiltreerde. Jullie Begeertelichaam heeft niet langer angst nodig ter bescherming aangezien hij wordt beschermd door jullie vijfdimensionale Ziel/ZELF die hoger resoneert dan de illusies van “behoefte” en “gevaar”.

DE MISSIE

Eenmaal bevrijd van de behoefte aan bescherming tegen angst kan je Begeertelichaam AL zijn aandacht één kant op richten: DE VERVULLING VAN JE MISSIE. Je persoonlijke Missie is de reden waarom je een lichaam aannam in deze tijd/ruimte-realiteit. Er zijn zo velen van jullie nu op Aarde die op dit moment hebben gewacht, en jullie hebben zelfs petities gecreëerd om te tonen hoe je geboorte het beste Gaia kon dienen. De Dienst die je beloofde in je petitie is je Missie, de Missie die JIJ verkoos voordat je een lichaam aannam.

Echter, dit is niet een nieuwe Missie, want jullie hebben ernaar toegewerkt, leven na leven, vanaf het eerste moment dat jullie inlogden op het 3D-Spel. Tijdens de laatste wending van de Galactische Voltooiing, tijdens de val van Atlantis, was er teveel duisternis in het lichaam van Gaia en zij vernietigde zichzelf bijna. De meesten van jullie waren daarbij om te helpen. Tijdens deze Galactische Voltooiing deed Gaia een beroep op Haar trouwe mensen die Haar gedurende vele levens hebben geholpen. Jullie huidige Missie is waarschijnlijk dezelfde die jullie toen hadden. Zoals jullie als mensen inlogden op het 3D-Spel, logde Gaia in op het 3D-Spel als Planeet. Door jullie proces waarin jullie dit Spel met Haar speelden, zijn jullie ook een Planeet geworden.

Door de regels van dit Spel vergeten de meesten van jullie, wanneer eenmaal geboren, jullie persoonlijke “puzzelstuk” van de “Grote Puzzel” van Planetaire Opstanding. Maar nu beginnen jullie te herinneren. Jullie worden je er ook van bewust dat dit jullie laatste taak zal zijn in een fysieke vorm. Als deze materialisatie eenmaal is voltooid zal jullie lichaam zijn transformatie naar het Lichtlichaam voltooien. De meesten van jullie hebben aangeboden deze laatste transformatie samen met Gaia te voltooien als katalysator voor Planetaire Opstanding.

HET ZAAD VAN JULLIE LICHTLICHAAM

Jullie lichtlichamen hebben zich langzaam ontwikkeld binnen jullie fysieke omhulsel. Dit omhulsel dat wordt geregeerd door jullie ego/zelf en wordt ervaren als jullie fysieke lichaam, wordt steeds dunner naarmate het zaad van jullie Lichtlichaam ontkiemt en groeit in het Hart van de Kristallen Matrix.

Wanneer dit zaad ontspruit in jullie Kristallen Matrix, stuurt het uitlopers naar iedere cel en atoom van jullie fysieke lichaam waar het ontkiemen opnieuw begint. Wanneer iedere uitloper ontspruit in iedere cel en atoom, wordt jullie “overbodige DNA” geactiveerd en vertoont jullie fysieke aardse voertuig symptomen van transformatie. Jullie wetenschappers hebben de bedoeling van dit specifieke DNA niet kunnen vinden omdat het voorbij de beperkingen van hun overtuigingen gaat, vandaar de term “overbodige DNA”. De wetenschappers kunnen niet waarnemen wat zij niet als mogelijkheid zien. Daarom, geliefde transformators, moeten jullie het concept “onmogelijk” uit jullie bewustzijn verwijderen. “Onmogelijk” is een driedimensionaal concept dat nu achterhaald is. ALLES is mogelijk vanuit de visie van jullie Ziel/ZELF.

Terwijl jullie Ziel/ZELF de Thuistrilling van de vijfde dimensie ervaart, is het zich bewust van en verbonden met veel verschillende ervaringen, realiteiten en levens die allemaal op hetzelfde moment plaatsvinden in het eeuwige NU. Jullie Ziel/ZELF implanteert zichzelf nu in één van zijn vele ervaringen, realiteiten en levens – JULLIE. Bijgevolg gaan jullie en jullie vijfdimensionale ZIEL/ZELF een samenwerkingsverband aan. Jullie zijn nog niet gewend aan de grootte van de Zielservaring terwijl de Ziel nog niet gewend is aan de beperkingen van jullie realiteit. Niettemin gaat het TEAM van menselijke ego/zelven en spirituele Ziel/ZELVEN een partnerschap aan van Geest in Materie.

HET PARTNERSCHAP

Lang geleden, toen jullie voor het eerst het 3D-Spel binnengingen, wilden jullie weten hoe het zou voelen om afgescheiden te zijn van Al Wat Is. Jullie vroegen je af hoe het zou voelen om materie te “ZIJN” zonder bewuste verbinding met de Geest.Binnen de myriaden spelen/levens die jullie hebben gespeeld/geleefd, hebben jullie veel geleerd over de afscheiding van polariteiten, want wanneer Geest/Materie eenmaal is gescheiden, zijn mannelijk/vrouwelijk, licht/donker, goed/fout en liefde/angst ook gescheiden.

Wat hebben jullie geleerd in jullie polariteitsspelen? Neem een lang moment van het NU om die vraag te beantwoorden. Vraag je Ziel/ZELF om hulp, en vraag alsjeblieft ook ons, de Arcturiërs. Op dit “moment” is het belangrijk om de vraag “Wat heb je geleerd?” te beantwoorden, want in het antwoord is jullie Missie verborgen. Wanneer je dat antwoord vindt, stem dan je Begeertelichaam af op het BELEVEN van die Missie. Er is maar één uitkomst van het “beleven van jullie Missie”, en als die is voltooid – als persoon, familie, gemeenschap, land, continent, halfrond en, als PLANEET – zal het partnerschap tussen JULLIE en Gaia ascenderen.

Terug naar pagina De Arcturiërs