Jenny Schiltz, Bericht van het Paardencollectief

Bericht van het Paardencollectief

door Jenny Schiltz  18 aug. 2021

Onlangs was ik bezig met het opruimen en helen van de aura’s van huisdieren die  aangemeld waren voor een Aurazuivering toen een groep paarden naar voren stapte, dat waren geen paarden voor de Aurazuivering. Het was eerder een weergave van het paardencollectief. Ze hadden een bericht mede te delen: 

“Er is grote instabiliteit in het veld. De mens heeft paarden gekooid en aangespannen in plaats van ze vrij te laten lopen, dit heeft invloed gehad op het werk van de paarden om te helpen met de kwantumvelden en de leylijnen.

(Ik werd herinnerd aan de olifanten. Zij hebben de leiding over het vrijhouden van leylijnen tijdens hun lange reizen en diep gerommel. Nu zijn ze echter gedegradeerd tot reservaten, wat hun werk dat eonen geleden is begonnen heeft belemmerd)

Met de komst van auto’s zijn paarden een luxe, een passie of gewoon een onzichtbaar lastdier geworden, maar hun oorspronkelijke werk werd zelden begrepen. Tegenwoordig worden veel paarden gebruikt om mensen te helpen bij het herijken van hun individuele velden bij activiteiten zoals therapeutisch rijden. Hoewel dit gunstig is, is het een fractie van het werk dat ooit werd gedaan.

In deze tijd van grote verandering zijn de morfische velden onstabiel en wordt er veel energie gegeven aan velden die de uitgestrektheid die mensen nu bereiken, belemmeren en beperken. (Het zag eruit als energievelden die over elkaar lagen en in elkaar sloten om een ​​muur, een doos of een kooi te creëren)

We doen een oproep aan de mensen en vragen hen om te helpen bij ons werk, niet alleen om hun persoonlijke gebieden te onderhouden maar meer, als ze in staat zijn. ”

Ik vroeg hoe dit gedaan moet worden:

“Visualiseer een container rond je huis, je werk of zelfs je stad. Grond je en ga omhoog naar de hemel.

Kijk vanaf de hemel in de container, wat zie je daar? Als er angst, woede, verdeeldheid, gebrek, beperking en zorgen zijn, verwijder het dan uit de container. Roep de Oostenwind aan om het weg te blazen.

Als dat voltooid is, roep dan de Westenwind op om hoop, duidelijkheid, kracht en doorzettingsvermogen te brengen. Roep vooral je hartgerichte liefde en gerechtigheid aan.

Dit zal herhaald moeten worden. Hoe groter de container, hoe vaker deze opnieuw moet worden gedaan. Want binnen jouw container kunnen er velen zijn die de velden van verdeeldheid, woede, angst en beperking in hun persoonlijke veld toestaan, wat een grote impact op het collectief heeft.”

Ik vroeg of het hopeloos was, omdat mensen voortdurend de schadelijke velden zouden binnenhalen door alles wat ons wordt opgedrongen te geloven en te absorberen.

“Het enige wat je kunt doen, is een keuze aanbieden. Wanneer iemand vastzit in angst en negativiteit, kan het aanbieden van een keuze uit verschillende energie hen helpen om er “doorheen” te kijken.”

Daarmee wendde de kudde zich af en verdween in de ether.


Als je kunt helpen met deze taak, doe dat dan alsjeblieft. Begin met je huis en breid het vervolgens uit naar de buurt, de stad, zelfs jouw stad. Dit is niet bedoeld om uitputtend te zijn, dus als het uitputtend wordt, ga dan terug naar het gebied wat je onderhoud.

De Oostenwind die je aanroept is om de negatieve morfische velden weg te blazen, dit zou krachtige oude krachten en drakenenergie bevatten. De Westenwind die aangeroepen wordt om de positieve morfische velden binnen te brengen, heeft alles te maken met een nieuw begin en lente-energie van groei en overvloed.

Als je kunt, voeg dit dan toe aan je dagelijkse routine. Zelfs 5 minuten per dag doet wonderen, zeker als er steeds meer meedoen. Het doel is om een ​​keuze aan energie te bieden. Uitgestrektheid en hoopvol versus beperkend en angstig.

We moeten ook kiezen welke energie we in onze persoonlijke velden vasthouden. Laat je hart je leiden. Laat het je vertellen wat het meest is afgestemd op je natuurlijke staat van zijn.

Dank aan al de steun en deel dit werk. Het betekent echt de wereld.

Als je wilt deelnemen aan de 2x per week (maandag en donderdag) Aura Cleansing, healing en energizing, samen met een energieverslag om je te helpen navigeren door de intense energieën vanaf $ 11,11 per maand, klik dan HIER.   

Jenny  

Terug naar pagina Diverse Berichten