Ancient Awakenings, “Vele zullen de “Verbrijzeling ” van deze illusie zien”

“Vele zullen de “Verbrijzeling ” van deze illusie zien”

St Germain gechanneld door James McConnell   

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 25 juli 2021.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Saint Germain

Ik ben jullie Saint Germain. Ik kom op dit moment met een bericht.

Ja, we komen elke week met berichten voor jullie allemaal. Maar er zijn momenten waarop we met berichten komen waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Of als je ze hebt gehoord, resoneerden ze niet met je. Deze boodschap is voor jullie allemaal die aan deze oproep deelnemen en voor iedereen die later met deze woorden resoneren. In vrede zijn is de boodschap. Eén zijn met jezelf. De liefde voelen die wij, allen die jullie begeleiden, jullie op dit moment liefde sturen, jullie vrede sturen, jullie rust sturen.

Want in deze ruwe tijden waarin alles naar de “hel” lijkt te gaan, zien en beseffen jullie dat het slechts een illusie is. Een illusie van duisternis. Een illusie van onrust. Een illusie van ontwrichting.

Zoals je reeds weet zijn de duistere krachten meesters in misleiding. Maar wij, de Verhevenen, de Galactische Krachten, wij kunnen dat ook gebruiken. En dat doen we soms. Dus als het erop lijkt dat alles in verwarring raakt en de duistere krachten geloven dat ze de strijd winnen, draaien wij, de Krachten van Licht, dat om en zetten ze op het verkeerde been. En in veel gevallen zetten we jullie soms op het verkeerde been. Want je ziet niet volledig wat er op de achtergrond gebeurt, wat er achter de schermen gebeurt. Ja, sommigen van jullie zien dit soms. Maar de volledige gevolgen van Gods plan worden op dit moment nog niet getoond. Maar het komt eraan.

Zoals je hebt gehoord van de aankondigingen. Ze beginnen nu te druppelen. Beginnen steeds meer naar de oppervlakte te komen. En zeer binnenkort zullen er verschillende aankondigingen naar de oppervlakte komen die voor velen onmiskenbaar zullen zijn.

Zelfs velen die nu nog slapen zullen ontwaken door deze verschillende aankondigingen. Want ze zullen niet langer in staat zijn zich er van af te keren. Het zal te overweldigend voor ze zijn. Net zoals het soms overweldigend was voor jullie tijdens je ontwakingsproces.

Maar je bent gewend geraakt aan deze energieën, je bent gewend geraakt aan deze waarheden die naar buiten komen. Daarom ben je hier.

Ja, het is waar dat de tijdlijnen zullen scheiden. En als ze dat doen is er niets dat je kunt doen om het te stoppen. Dat lijkt misschien kommer en kwel voor sommigen van jullie, maar het is de realiteit dat je niet in staat zult zijn om degenen te stoppen die niet klaar zijn om zich naar het Licht te keren, of zich zelfs niet van deze illusie afkeren. Ze kunnen in het Licht zijn en toch in de illusie blijven. Ze zullen hun weg vinden naar een andere realiteit die voor hen wordt voorbereid voor hun doeleinden, voor hun individuele doeleinden.

Het is niet aan jou om iemand te overtuigen. Maar het is aan jou om te helpen wanneer het nodig is. En nodig is het, nodig zal het zijn. Die tijd komt nu heel dichtbij. En zeer binnenkort, gelijk met de aankondigingen, zal voor velen een verbrijzeling van de illusie komen. En ik gebruik de term ‘verbrijzelen’ doelbewust. Omdat de comfortzone van velen zal worden verbrijzeld naar verre streken. Ze zullen het niet begrijpen zoals jij het begrijpt. Maar ze zullen klaar staan ​​om begeleiding te ondervinden die van jou kan komen.  

Dat is waarvoor je hier bent. Dat is jouw missie. Om de Verhevenen te worden, net zoals wij. Om de Gidsen, de Spirituele Gidsen of zelfs de fysieke gidsen te worden. Het zal hen vooruit blijven brengen en hen voorbereiden op de latere stadia van de ascentie, of de latere golven.  

Jullie hebben allemaal veel begeleiding gekregen van ons, van de Galactische, van de Agarthanen. Ze zijn er allemaal voor jou. Het enige wat je hoeft te doen, is vragen. “Vraag en je zult ontvangen.” Maar je moet het vragen. Wanneer hulp het hardst nodig is, zal die er voor je zijn.

Ik ben Saint Germain. En ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. En dat de Violette Vlam doorgaat met het uitzuiveren van al die oude programmering en de illusie steeds verder afbreekt. Die illusionaire sluier die op dit moment alleen nog maar een illusie is, is niet echt.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen