Ancient Awakenings, “Angst heeft geen plaats in de Hoger Dimensionale Frequenties”

 “Angst heeft geen plaats in de Hoger Dimensionale Frequenties”

Saint Germain gechanneld door James McConnell  

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 15 augustus 2021.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Saint Germain 

Ik ben jullie Saint Germain. Ik kom op dit moment om jullie te blijven helpen bij het kennen en begrijpen van alles wat er op de planeet gebeurt.

Niet alleen hier in dit land, de Verenigde Staten, maar over de hele planeet. Want wat hier in dit land gebeurt, in deze Verenigde Staten van Amerika, zal de loop van de geschiedenis over de hele planeet bepalen. Want wat hier gebeurt, zal overal gebeuren als vrijheid opnieuw heerst in dit land en over de hele planeet. Dit alles beweegt zich nu in die richting, om de Grote Omschakeling tot stand te brengen.

En het enige dat nodig is, mijn vrienden, is om de vibratie steeds meer te verhogen over de planeet, naar steeds meer mensen in dit Grote Ontwaken, dat nu gebeurd. Ook al geloof je het misschien niet, want je kijkt naar je dierbaren en ze lijken nu behoorlijk te slapen. Maar dat betekent niet dat ze zo zullen blijven. Want velen van hen zijn voorbestemd om vrij te worden in hun geest en in hun hart.  

En ook al lijkt het behoorlijk donker, zoals je al vaak hebt gehoord, er zijn van die momenten dat je door de duisternis moet gaan om het licht binnenin te vinden. Dat doen jullie allemaal. En hoe meer je jezelf in een hogere vibratie kunt houden terwijl iedereen om je heen zichzelf in lagere vibraties bevindt, lagere vibraties vanwege angst die zich verspreidt.

Maar merk op wat er gebeurt, duistere krachten proberen angst te verspreiden, die angst vast te houden en die angst op de planeet te verankeren. Maar het werkt niet langer voor de overgrote meerderheid van de planeet, van de mensen op de planeet. Dat ‘pikken’ ze niet meer, zouden jullie zeggen. Omdat ze zichzelf beginnen te herinneren. Niet tot het punt dat jullie allemaal hebben. Maar ze beginnen iets in zich op voelen komen. Een nieuwe vibratie stijgt in hen op. En dat triggert een bewust wetende verandering in hen zodat ze die angst niet langer voelen. De trilling die op zoveel plaatsen in het land hoger is wist de angst uit. En de duistere krachten proberen te doen wat ze altijd hebben gedaan door angst uit te zenden, om angst te propageren, maar het is aan dovemansoren gericht voor steeds meer mensen. Want ze zullen niet langer door die angst worden vastgehouden, wanneer ze de liefde in zich voelen opstijgen!

Liefde zal altijd verder gaan dan angst. Liefde zal altijd angst overwinnen. Want waar onvoorwaardelijke liefde is, kan geen angst zijn. Angst maakt deel uit van de illusie, de 3D-illusie. Maar het heeft geen plaats in de hogere trillingsfrequenties van de hogere dimensies waar jullie allemaal steeds meer naar toe bewegen. Jullie bevinden je steeds meer in de hogere vibraties en vallen minder terug. Want als je kijkt naar wat er gebeurt in die driedimensionale illusionaire wereld, zoals ik al eerder zei, pik je het niet langer. Je pikt niet langer de illusie. Want weet je , als je ernaar kijkt, is het de illusie.   

Als je hierover nadenkt, ongeveer tien jaar geleden, toen we zeiden dat dit allemaal een illusie is, zeiden velen van jullie tegen jezelf of tegen je vrienden en geliefden,  “hoe kan dit een illusie zijn? Dit is de realiteit.” Je begreep niet waar we het over hadden. Maar nu doen jullie dat steeds meer. Steeds meer van het collectieve bewustzijn van deze planeet begint dat te begrijpen. En als het inderdaad een illusie is die je hebt gecreëerd, jullie als een collectief jij, net zo als een collectief jij kun je het hercreëren en kun je elke realiteit creëren die je wilt hebben.

En dat is inderdaad wat jullie allemaal steeds meer doen, creëren wat je in je leven wilt, of het nu een verandering in relatie is, of een verandering in de omgeving, of een verandering in baan, wat het ook mag zijn. Je vindt de kracht in jezelf.

Het IK BEN bewustzijn in jezelf zegt, “Niet meer! Ik zal niet langer worden tegengehouden door deze driedimensionale illusie! Ik zal mezelf bevrijden. En door mezelf te bevrijden, door de kracht in mezelf te voelen, kan ik die kracht buiten mezelf delen met anderen die klaar en gewillig zijn en schreeuwen om het licht ook in zichzelf te laten schijnen. Ook al begrijpen ze op dit moment misschien niet wat het betekent. Ze begrijpen misschien niet wat het licht is, behalve zonlicht, of licht van een lantaarnpaal, of wat het ook is.

Maar jullie weten allemaal wat het licht is. Jullie weten het allemaal. En omdat jullie het allemaal weten zijn jullie in staat om die kennis, dat weten, die waarheid van het licht in ons allemaal te verspreiden.

Ik ben Saint Germain en ik verlaat jullie nu in vrede en liefde en deel de Violette Vlam om door te gaan met het uitzuiveren van alle oude programmering die niet langer nodig is. Want dat is de programmering die je in deze illusie heeft gebracht. En het zal de nieuwe programmering zijn die jou voorziet, die je zal leiden naar de nieuwe vibratie van het nieuwe leven waar je naartoe gaat.

Vrede en liefde zij met jullie allemaal.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen