Jenny Schiltz, De verborgen piramides activeren

De verborgen piramides activeren-Het is gedaan !

door Jenny Schiltz, 14 juli 2021

Mijn reis naar Mexico, met name het eiland Cozumel, was gewoonweg geweldig. Zodra we aankwamen voelde ik een verschuiving, een opening, het was alsof ik een adem uitademde waarvan ik niet eens wist dat ik hem vasthield.

Ik kon de landgeesten, de bewakers, de beschermers en de god en godinnen van het Maya-volk voelen. Onze eerste nacht in het appartement was vol met deze wezens die wachtten om verbinding te maken. Het was als een welkomstfeestje. Mijn dochter voelde iets en ze hoorde steeds voetstappen, dus ik moest een grens om haar kamer zetten zodat ze niet gestoord zou worden. Ze maakt steeds meer gebruik van haar eigen mogelijkheden, maar dit zou een beetje te veel geweest zijn.

Het was op die eerste nacht dat ik Ixchel ontmoette, een Maya-godin van de Maan, van het water, van het weven, van de medicijnen en van de bevallingen. Zij is de Moeder van alle Maya-goden en heerst over de cycli van leven en dood. Ze liet me zichzelf zien in al haar fasen, het meisje, de moeder, het oude vrouwtje. Er was ook een grote mannelijke godheid die me aan Zeus deed denken, maar het was een Maya-hemelgod genaamd Itzamna, waarvan ik later hoorde dat het de echtgenoot van Ixchel is. Hij stond op de achtergrond en keek woest.

Er waren Indiaanse krijgers, leiders en wijze vrouwen aanwezig. Ze hielden een prachtige ruimte voor mij vrij en voor iedereen die aan het werk was. Deze wezens en hun energie waren verbonden doorheen elke oude beschaving. Ze hebben alleen verschillende gezichten en namen, maar aan het eind van de dag is de energie verenigbaar. Er is zoveel dat ons verenigt, het is de mens die probeert te verdelen.

De volgende drie nachten werkte ik met deze wezens. Ze lieten me kristallen zien diep in de grond, die de komende dagen geactiveerd zullen worden, net zoals de piramides over de hele wereld dat ook zouden zijn. Ze lieten me zien hoe er vortexen in het land en in de zee waren, maar dat ze negatief gepolariseerd waren. Ze onttrokken de energie van het land en haar mensen. Het was zeer interessant om te begrijpen dat degenen die een diepe band met Lemurië hebben vaak naar de zee worden getrokken en dat de negatieve vortexen hen leeg trekken.

Deze zielen worden aangetrokken door de eilanden naar het water. Toch worstelen ze vaak met hun energie en welvaart. Er is een duisterder element dat in veel van deze regio’s zijn intrede heeft gedaan. Het voedde zich met de openhartigheid en het licht dat degenen die op zoek waren naar het gevoel van Lemurië in zich hadden.

In de nachten terwijl ik aan het werk was, kon ik zoveel anderen op Aarde met mij voelen werken. Degenen onder ons die geroepen zijn om dit werk te doen zijn op de diepste niveaus met elkaar verbonden en ondersteunen elkaar. Niemand is bedoeld om dit alleen te doen.

We werkten met de vortexen die energie uit de mensen en het land trokken. Hun polariteit veranderend. Zovelen zijn leeggezogen toen ze zich begonnen open te stellen voor hun eigen grootsheid en waarheid. We hebben gewerkt om de polariteit te veranderen en de smet te verwijderen.

Ik geloof dat deze negatieve vortexen over de hele Aarde zijn en elk verschillende groepen raken. Allemaal met hetzelfde doel, het overhevelen van energie, vooral wanneer mensen zich beginnen open te stellen voor wie ze zijn, maar niet genoeg om te begrijpen sterke energetische grenzen te creëren.

Voor zover het activeren van de verborgen piramiden ( Verborgen piramiden ontwaken, door Jenny Schiltz ), ik wist dat het nodig was om eruit te komen op het water via een boot. Ze lieten zien hoe belangrijk het is om daadwerkelijk het water in te gaan en het te voelen. Ik begon catamaran-snorkeltochten op te zoeken en vond er een die goed aanvoelde. Maar elke keer dat ik probeerde te boeken, was de gewenste datum het ene moment beschikbaar en het volgende moment verdwenen.

De enige datum die haalbaar bleek, was de dag dat ik vrienden op bezoek kreeg uit Playa del Carmen. Een prachtig stel dat hun eerste kind verwacht. We hadden eerder met hen samengewerkt in Puebla Mexico om de piramides te zuiveren.

Ik vroeg hen of ze openstonden voor een snorkel catamarantour en gelukkig was dat zo. Aanvankelijk, toen het belang van de reis met mij werd gedeeld en het activeren van de verborgen piramiden was het duidelijk dat het om mijn man, mijzelf en onze dochter ging. Als vertegenwoordiging van de Goddelijke Vader, de Goddelijke Moeder en het Goddelijke kind. Ik realiseerde me dat het met onze vrienden erbij een andere drie-eenheid zou zijn. Het paste allemaal perfect in elkaar.

De avond voor deze reis kreeg ik enorme darmproblemen. Ik wist niet of het aan het zuiveren was of dat ik iets te pakken had gekregen. Ik vroeg om hulp en ik vertelde het universum dat het niet uitmaakte wat ik de volgende dag op die boot zou doen.

De dag van de catamarantrip was 9 juli, perfect uitgelijnd met de nieuwe maan, ook al had mijn mens-zijn het niet zo gepland. Ik voelde zoveel verwachting, maar ook verwarring. Ik had basisinstructies, maar geen enkele die mijn menselijkheid bevredigde. De innerlijke gesprekken waren best komisch. Een deel was zo bezorgd dat ik zou falen en mijn hoogste aspect zei: “Het is niet mogelijk om te falen, het is niet wat je moet doen, maar wat je innerlijk bent, dat is het signaal.”

Toen mijn vrienden arriveerden, gaf ik ze elk een kwartskristal en vroeg hen om het te doordrenken met hun energie en om een oproep te doen om te ontwaken voor de zuiverheid van ons bestaan, voor onze waarheid. Deze kristallen moesten in het water worden gegooid waar het goed voelde. Niets om over na te denken, geen logica en om het uitsluitend op gevoel te doen. In totaal hebben we zes kristallen in het water van Cozumel geplaatst.

Toen we het diepere watergebied bereikten waar we zouden snorkelen werd ik weer vervuld van zo’n twijfel. Het water was ruw en schokkerig. Iedereen die van de catamaran afstapte had een hectisch geforceerd gevoel. Ik vroeg me af of ik dingen verkeerd had gedaan. Spirit bleef fluisteren om te vertrouwen. 

Onder mij in het water waren grote rotsen bedekt met zeeleven. Ik begon mijn ademhaling te ontspannen en opende mezelf om te voelen. Wat me trof was verdriet, zo’n diep, diep verdriet. Ik begon te stikken, wat geen goed idee is met een bril en een snorkelbuis.

Ik hoorde toen zelfs gefluister uit de oceaan die me vertelde niet in het verdriet te duiken, maar mijn hart te openen voor wat er vóór het verdriet was. Dat deed ik en ik werd overspoeld met vreugde en een gevoel van thuis. Ik keek toe hoe de rotsen tempels en piramides werden. In de gebieden met zand tussen de structuren liepen mensen. Het was alsof ik de traktatie kreeg om terug in de tijd te kijken. Niet alleen naar de tijd van de Maya’s, maar ook naar de tijd van de Lemuriërs.

Ik verdwaalde erin, het was alsof ik naar een film keek. Ik zag een van de originele piramides en energie die van Sirius naar beneden kwam en het activeerde. Ik zag de hogepriesteres daar helpen om de energieën voor anderen te vertalen.

Het voelde als een paar minuten, terwijl in feite het 45 minuten snorkelen in de wateren voltooid was. Mijn man vroeg mijn aandacht om me te vertellen dat we terug in de boot moesten, ik was geschokt hoe snel de tijd voorbij ging.

Ik vroeg Gaby, mijn vriendin, wat ze voelde en ze zei dat zij ook een ongelooflijke droefheid voelde, maar het koraal vertelde haar dat ze uit haar hoofd en in haar hart moest gaan. Toen ze dat deed, voelde ze grote vreugde en het overweldigende gevoel dat alles goed zal komen, ook al bevinden we ons in een tijd van grote Aarde veranderingen. Door de energie werd ze misselijk en duizelig, dus keerde ze vroeg terug naar de boot. De energie was zo intens, ik kan me alleen maar voorstellen dat het wordt uitvergroot bij een aanstaande moeder.

De catamaran bracht ons naar de volgende bestemming om te eten. De lucht veranderde, grote grijze onweerswolken doemden op. De energie in de lucht was elektrisch. Ik kon de aanwezigheid van Zeus/ Itzamna voelen. De hemel ging open voor een zuiverende douche. Toen de regen stopte voelde het compleet.

De volgende ochtend, 10 juli, werd ik wakker met de woorden die in mijn hoofd werden herhaald: “HET IS GEDAAN”. Aanvankelijk voelde ik dat het de activering van de verborgen piramides betekende, maar hoe meer ik met de energie bezig was ik besefte dat de hele mensheid een enorme verschuiving had gemaakt. We waren allemaal in vibratie gestegen.

Het eiland voelde anders aan en het water een beetje koeler. Alles was verschoven. Ik kreeg steeds het gevoel dat er grote veranderingen op ons afkwamen.

 Op de 12e keerden we huiswaarts, het was moeilijk om afscheid te nemen van het land, de zee en de mensen. Op de een of andere manier heb ik met al dit energiewerk dat gedaan was een stukje van mezelf ontgrendeld. Het is echt niet te beschrijven.

De energiekater en de darmproblemen overvielen me zodra we landden. Het was op het eiland grotendeels op een draaglijk niveau gebleven. Toen ik eenmaal thuis was begon er een volledige energetische en darmzuivering.

Afgelopen nacht droomde ik van Ixchel. Ze had een kruik gevuld met prachtig water uit de Caraïben. Ze goot het over mijn darmen en verzachtte de pijn en het vuur van binnen. Dankbaar voor de genezing. De verschuiving binnenin voelt behoorlijk groot. Ik ben nog steeds in een staat van ontzag. 

Dank aan iedereen die dit werk steunt en deelt. Het betekent echt de wereld. Ik hoop dat je de enorme verschuiving voelt en op de golven surft.

Als je wilt deelnemen aan de 2x wekelijkse Aura Cleansing, healing en energizing om je te helpen door de intense energieën te navigeren, klik dan HIER 

Jenny

Terug naar pagina Diverse Berichten