Ancient Awakenings, “Zeer binnenkort zal de Dam barsten”

“Zeer binnenkort zal de Dam barsten”

Sananda gechanneld door James McConnell  

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 22 augustus 2021.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Sananda

Ik ben Sananda. Ik kom op dit moment om jullie te helpen alles te begrijpen wat er in jullie wereld gebeurt, alles wat er achter de schermen gebeurt.

Dit heb je vaker gehoord. Er gebeuren dingen achter de schermen. Veel dingen waar je je niet bewust van bent. Zelfs jullie, de Lichtwerkers en Lichtstrijders, zijn zich hier niet eens bewust van. Want er is een uitdrukking die plaatsvindt. Een uitdrukking van Licht met de Alliantie en al degenen die verbonden zijn met de Alliantie die de veranderingen tot stand brengen zonder dat jullie het zelfs maar weten, zonder dat de wereldbevolking bewust is van wat er gebeurt.

We hebben jullie eerder de analogie van een schaakpartij gegeven. De duistere krachten spelen regelmatig schaak op een schaakbord, net zoals jullie vaak hebben geschaakt. Maar de Alliance en nog belangrijker, degene die sterk geassocieerd wordt met de Alliance, die de president was, de president is, en de president zal blijven. Hij speelt, en zij spelen, op een 5D-schaakniveau.    

Ze zijn zo ver vooruit in hun planning. Dit maakt natuurlijk allemaal deel uit van het universele plan, waar ze zich enigszins bewust van zijn en brengen zoveel mogelijk naar buiten wanneer ze maar kunnen. Telkens als de vibraties overeenkomen met de 5D-bewegingen die ze kunnen maken, maken ze die. Dus terwijl de duistere krachten hun oude spelplan blijven gebruiken, hetzelfde oude spelplan, werken de Krachten van Licht aan een hoger 5D expressie spelplan.

Dus je kunt de gevolgen begrijpen van alles wat hier bij betrokken is, waar ze één zet doen en de Alliantie loopt vijf of tien zetten of meer tegelijk voor. Ze kennen de plannen. Ze weten wat er gaat komen en ze veranderen de plannen wanneer dat het nodig is. Dat gebeurt nu steeds meer.

Maar wat er ook gebeurt, is dat de duistere krachten uit het duister worden gehaald. Ze worden in het licht gebracht. Velen van hen schuwen het licht. Het staat in de fabels over de vampiers. Ze willen niet in het licht zijn, dus zoeken ze naar donkere plekken. Maar die donkere plekken worden weggenomen van ze, door jullie allemaal! Door jullie, de Lichtwerkers en Lichtstrijders die het licht verspreiden, die het licht hebben verankerd en het licht hebben verspreid, de waarheid verspreid, de waarheid naar buiten brengend.

Want er is gezegd, “geen steen zal op de andere steen blijven, de waarheid zal jullie inderdaad vrijmaken.” De waarheid, mijn vrienden, mijn broeders, mijn zusters, komt steeds meer naar buiten. Je hebt gehoord over aankondigingen, ze komen eraan, meer dan je je kunt voorstellen, zal naar buiten komen. Die tijd, die vibratie, is nog niet bereikt, het komt nu druppel voor druppel door, met kleine beetjes hier en daar.

Maar uiteindelijk, net zoals wanneer je een grote dam hebt die een stortvloed aan water tegenhoudt en als een speldenprik de dam opent en water begint door te laten. Dan begint er steeds meer door te breken. En uiteindelijk breekt de dam volledig en stroomt het water er doorheen. Dat is waar je naar kijkt. Want er zijn nu veel speldenprikken in de dam. Er sijpelt water door. De waarheid sijpelt er door. Het Licht sijpelt overal door waar duisternis is, waar er onwaarheden zijn.

Zeer binnenkort zal de dam barsten. De waarheid zal naar buiten komen. Degenen van jullie die we hebben voorbereid op deze waarheden, we hebben jullie geacclimatiseerd aan deze energieën die naar de planeet zijn gekomen. Jullie allen die hierop werden voorbereid staan ​​op de voorgrond, zijn de Wegwijzers, om het anderen te laten zien, degenen die na jullie komen. Je zult hen de weg voorwaarts wijzen, net zoals wij jullie de weg hebben getoond.

Zoals we al zo vaak hebben gezegd, worden jullie allemaal voorbereid om de volgende Geascendeerde te zijn. Om degenen te zijn die nu in onze positie zijn. Jullie zullen degenen zijn die naar degenen gaan die na jullie komen. Jij zult hen helpen en zij zullen anderen na hen helpen, enzovoort.

Zal iedereen er doorheen komen? Hoogstwaarschijnlijk niet. Want niet iedereen is op dit moment voorbestemd om hun ascentie te maken. Kunnen ze het allemaal doen? Ja. Als men besluit tegen hun contracten in te gaan waarmee ze binnenkwamen, dan kunnen ze ook naar het licht gaan en deel van het licht worden, net zoals jullie allemaal, het werkende deel van het licht.

Ik ben Sananda en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. Dat je blijft toevoegen aan het kristallijnen Christus Bewustzijnsnetwerk door je vibratie te verhogen, door je 5D-bril op te zetten en de vreugde in het moment te voelen. Want zoals ik al zei, elke keer dat je dat doet, stuur je meer en meer licht naar het raster. En naarmate er meer licht het raster binnenstroomt, zullen de nog bestaande duistere plekken worden geëlimineerd. En degenen die zich niet naar het licht keren, zullen door het licht worden verteerd.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen