Christy Wallace, Het 5e Element Alchemy, Weer Organisch

Het 5e Element Alchemy, Weer Organisch

1 maart 2021, door Christy Wallace

Ik hoop dat iedereen deze fantastische energieën op de mooiste manieren ervaart! Ik wilde nog een Code delen. Ik vind dat het een belangrijke is en verbonden is met de andere 3 (serie) berichten die ik heb gedeeld. Ik onderzoek en ontvang interessante informatie terwijl de Lichtcodes doorkomen! Het brengt me zelfs terug naar enkele eerdere gechannelde berichten die ik vorig jaar had van het Hogere Zelf over onze verbinding met Water en Het belang van de ademhaling!

Ik noem deze code als een alchemiecode / symbool. Ik heb het gevoel dat het alchemiesymbool, de lichtcode en / of de heilige geometrie (schrijven / tekenen) en de lichttaaltransmissie (geluid) in zekere zin allemaal één zijn, aangezien ze scheppingsenergie zijn in zijn puurste vorm! Als de alchemist zijn we in staat om deze codes / transmissies binnen onze lichamelijkheid te Alchemiseren, die natuurlijk energetisch zijn en door ruimte en tijd gaan, dat is hoe we de hemel op aarde creëren.

Deze code is een andere code uit het verleden, ik werd begeleid om opnieuw te creëren! Het heet OXYGENE, ik voel dat ik het een alchemistische indeling moet geven. Ik maakte kennis met dit symbool als het 5e Elementaal (Aarde, Water, Lucht, Vuur – 4). Dit element is de levenssubstantie van alle vier de elementen, inclusief het Elementaire Lichaam van de Geesteswetenschappen.

Door de ademhaling kom je in je organische elementaire lichaam waardoor je weer gecentreerd kunt raken in je hart (balans van elektrisch en magnetisch). Het 5e Elementaal van ZUURSTOF (E) is een component van alle vier de elementen, aangezien het de ZUURSTOF is die het VUUR doet ontbranden, de LUCHT in evenwicht brengt, de AARDE in stand houdt en de WATEREN beweegt. Het is de zuurstof die het hart opent om datgene te ervaren wat je voorstellingsvermogen te boven gaat.

Zuurstof als element draagt ​​atoomnummer 8 (O) met 8 protonen in de kern van een atoom. Het heeft 8 neutronen en 8 elektronen, daarom kun je het zien als de 888-codering. Ik voel dat deze codering een omkering is van het In-Organic-systeem dat aan de mensheid werd opgelegd en dat niet langer is.

We gaan nu onze organische staat weer binnen, net als de elementen en elementalen van Gaia. Onze elementaire lichamen zijn in lijn met die van haar!

Ga met de stroom mee mijn vrienden, laat me weten wat je voelt! Je kunt dit zeker ook in verband brengen met het opleggen van maskers aan de mensheid, waardoor de ademhaling wordt belemmerd!

In Dankbaarheid ben ik voor alles wat is! Liefdeslicht mijn vrienden en familie! Geniet!

Opmerking: Dit alchemistische symbool / code is een belangrijk onderdeel van deze serie. De Lichtcodes: Nieuw Begin, Gouden Bewustzijn en Openingsportaal zijn om de Energie van de Elementalen te ondersteunen.

 OXYGENE – De alchemie van zuurstof in ons elementaire lichaam, in lijn met het elementaire lichaam van Gaia. ∞ ZUIVER BIOLOGISCH ∞

Terug naar Pagina Diverse Berichten