Ancient Awakenings, De façade moet vallen

De façade moet vallen

 Ashtar gechanneld door James McConnell  

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 5 september 2021.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Ashtar 

Ik ben Ashtar. Ik kom op dit moment om bij jullie te zijn, om je te blijven helpen om de waarheid naar je toe te brengen, je open te stellen voor de waarheid.

Ja, je kunt de waarheid aan. Want het wordt al een tijdje gelekt, eruit gefilterd. Maar zoals velen van jullie opmerken wordt het steeds meer zo naarmate de waarheid in steeds grotere hoeveelheden naar buiten komt. Met andere woorden, er komt meer waarheid naar buiten. En er is op dit moment niets dat de waarheid kan weerhouden naar buiten te komen. Want van de Lichtwerker Gemeenschap zijn er  velen naar buiten gestapt, in hun macht gestapt en brengen deze waarheden nu naar jullie toe.

Velen die het niet eens worden overwogen brengen nu ook de waarheid naar buiten, zelfs sommige politici. Ze zijn niet allemaal slecht. Ze zijn niet allemaal fout en maken niet allemaal deel uit van de duistere krachten. Want velen zijn in het systeem geïnfiltreerd. Net zoals de duistere krachten het systeem infiltreerden, zo infiltreerden ook de Krachten van Licht en brengen ze de waarheid nu overal naar buiten vanuit elke richting, in elk land, op elke mogelijke manier.

Het is aan het gebeuren. Dit is nu een happening, ook al lijkt het steeds erger te worden. Harder en harder, zo je wilt. Want het gebeurt allemaal met een reden. Alles moet naar beneden komen voordat het kan worden herbouwd. De façade moet vallen, de façade van de illusie. En het vervangen van die illusie zal de realiteit zijn van jullie creatie, jullie creatie van Licht.

De duistere krachten doen alles en zullen blijven doen wat ze kunnen om jullie tegen te houden. En ze hebben gezegd dat als ze je niet kunnen tegenhouden, ze inderdaad zullen proberen om je uit te schakelen. Dat is waar de ontvolkingsagenda om draait. De algemene bevolking ervan weerhouden om de waarheid te leren over wie ze zijn, wetende dat ze één zijn met de Goddelijke Bron. Zo veel als ze kunnen proberen ze deze waarheid voor je weg te houden om je in het duister te houden. Om je op onbekend terrein te houden..

Ze weten al een tijdje dat ze je niet helemaal kunnen tegenhouden. Ze kunnen het proberen of uitstellen waardoor het steeds langer wordt dat ze de controle kunnen behouden. Ze weten dat die controle uit hun handen glijdt. Net als een in het nauw gedreven dier vechten ze terug. Ze vechten om hun leven vast te houden aan wat ze kennen als hun leven. Ze kunnen je niet tegenhouden, want het is voorbestemd dat je dit ascentieproces zult voltooien.   

Het is nu aan een ieder van jullie om door te gaan. Om niet op te geven. Om zo lang in het spel te blijven als nodig is. Om te begrijpen dat dit slechts het begin is. Maar het is het begin van het einde. En als je eenmaal het einde hebt bereikt, het einde van dit driedimensionale paradigma, zul je klaar zijn om het nieuwe hogere vibrationele paradigma van de vier- en vijfdimensionale en daar voorbij frequenties te creëren.  

Dus ik zeg je nu, blijf vertrouwen. Blijf volhouden. Val niet terug. Word niet troosteloos en depressief. Blijf doorvechten. Om de Strijders van Licht te zijn die jullie allemaal zijn omdat jullie allemaal hierheen kwamen om deze reden. Blijf dit systeem openbreken. Dat is waarvoor jullie allemaal hier zijn. Dat is waar wij voor zijn om jullie te helpen. Wij, het Ashtar Commando, is hier om te helpen op elke mogelijke manier.  

Vanwege verschillende dingen die de duistere krachten hebben gedaan, hebben we nu toestemming gekregen om nog meer te helpen. Jullie zullen in de komende tijd ontdekken dat hulp van ons jullie nog verder zal brengen in de hogere vibraties.

Geloof in jezelf. Geloof in wie je bent. En wat nu nog belangrijker is, weet wie je bent.  

Ik ben Ashtar en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid, terwijl je door zult blijven vechten. Dus onthoud wie je bent en word weer de totaliteit van wie je bent.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen