Jenny Schiltz, Oktober belooft een energetisch intense maand te worden!

Oktober belooft een energetisch intense maand te worden!

door Jenny Schiltz | 1 oktober 2021 

Er is een oproep aan iedereen om te vertragen, naar binnen te gaan en die ruimte en tijd te gebruiken om in te checken en te zien wat opgemerkt wil worden. Er werd met mij gedeeld dat grote energieën vanaf 5 oktober arriveren vanuit de Galactische Kern. De 10/10-gateway zal ons laten zien dat we het toppunt van deze specifieke energiegolf bereiken. Het zal dan in de volgende 5 dagen daarop verdwijnen. Tussen 5 en 15 oktober zullen we ongelooflijke energieën ervaren die uit het Galactische Centrum komen. Dit is anders dan Zonnevlammen of de Schumann Resonantie. Deze golf zal helpen de spinnenwebben van slaap uit onze ogen te vegen en activeringscodes in het lichaam brengen om ons te helpen herinneren wie we zijn. 

Op 6 oktober zal Pluto, de planeet van transformatie en dood weer vooruit gaan. De planeet is momenteel in retrograde. Naarmate het vordert zullen we de resultaten beginnen te zien van dit proces van dood en transformatie waarin we zijn geweest. Op 10 oktober komt Saturnus uit retrograde. Saturnus helpt met regels, structuur en vooral met onze drive. Het kan ons helpen door ons een schop onder de kont te geven die we misschien nodig hebben om dingen vooruit te helpen.

Dit alles komt bovenop de kosmische energieën die binnen komen, we kunnen zien waarom deze tijd zo belangrijk voor ons is om naar binnen te gaan, onszelf te transformeren en ons weer uit te lijnen als we niet op één lijn liggen. We zullen de vruchten van onze arbeid beginnen te zien als we uit het vuur van transformatie tevoorschijn komen. Met de hulp van Saturnus krijgen we een duw om de ideeën die we hebben ontvangen in deze fysieke realiteit te brengen.

Onlangs droomde ik dat mijn dochter en ik een gebouw in de stad verlieten. Ik keek op en een zwerm vogels hing in de lucht alsof de pauzeknop halverwege de vlucht werd ingedrukt. De meeste mensen konden de stilhangende vogels niet zien en toen ze keken om te zien waar we naar staarden zagen ze niets en dachten dat we gek waren. Een persoon aan de overkant van de straat trok mijn aandacht, ook hij zag de hangende vogels. Het was heerlijk om je niet alleen te voelen. Na een tijdje gingen de vogels weer verder alsof er niets was gebeurd.

Mijn team zegt dat dit de energie van de pauze is, die zelfonderzoek en een nieuwe richting mogelijk maakt als dat nodig is.

Het laat ook zien hoeveel de matrix zich aanpast aan het aantal zielen dat nu ontwaakt. Hoewel het verbazingwekkend is om dit grootse ontwaken te aanschouwen worden er velen wakker van hun slachtofferschap en woede. Dit kan een noodzakelijke stap zijn in de richting van algehele bekrachtiging en het Grote Ontwaken. Het kan echter moeilijk zijn voor de empaten die worden beïnvloed door de energie. Het is vooral belangrijk voor gevoelige zielen om naar binnen te gaan en een afzonderingsruimte te creëren in het hartcentrum. Deze ruimte wordt je toevluchtsoord en je gids in turbulente tijden.

Velen hebben moeite om uit hun hoofd te komen. De gedachten kronkelen en wervelen met een felle intensiteit. Ik deelde een techniek met de Aura Cleanse-groep om hen te helpen uit de geest en in de hartruimte te komen.  

Een eenvoudige ceremonie die helpt om onze geest en ons lichaam te centreren. De eerste paar keer dat je het ritueel herhaalt creëer je het pad, precies hoe spiergeheugen in het lichaam wordt gecreëerd. Nadat dat pad is gecreëerd wanneer je de ceremonie begint zullen je geest en lichaam precies weten wat ze moeten doen.

Hier is een versie van een eenvoudige ceremonie om in de hartruimte te komen waar ik van hou.

Begin met een kop hete vloeistof. Wikkel je handen om de beker. Voel de warmte op je handen, adem de warme stoom in en ruik de vloeistof. (Kies een hete vloeistof waar je van houdt en die je vaak gebruikt). Aandacht besteden aan de zintuiglijke ervaring van je kopje hete vloeistof zal je helpen om in het heden te aarden.

Begin je ademhaling te vertragen. Visualiseer in gedachten een lift die open staat, wachtend op jou om naar binnen te gaan.

Ga de lift in en klik op de grootste knop die je aandacht trekt. Het kan zijn dat het is versierd of een andere kleur heeft. Vertrouw erop dat het je naar het hartcentrum zal brengen.

Blijf diep ademhalen terwijl de liftdeuren sluiten. Voel hoe je lichaam en geest vertragen terwijl de lift naar beneden gaat. Als de lift stopt, stap je uit en merk je op wat je ziet.

Toen ik dit jaren geleden begon te doen, was mijn hartruimte een onverzorgde plaats. Het ontbrak aan voedingsstoffen en er groeide alleen onkruid. Nu is het weelderig, vol bloemen, dieren in het wild, wandelpaden en banken waar ik kan rusten. Het is mijn rustplaats, mijn toevluchtsoord van de wereld en van mijn geest wanneer dat nodig is. Dit is jouw ruimte, creëer de ruimte die jou vreugde brengt. Creëer de ruimte die je nooit meer wilt verlaten. Voel hoe je lichaam reageert als je daar bent.

Je geest kan zeggen dat je dit allemaal verzint, in plaats van je door de geest te laten stoppen, zeg je: “Nou en! Ik speel gewoon.” Dit lijkt de geest te onderdrukken en mensen in staat te stellen veel gemakkelijker te genieten en te spelen in de ruimte van de niet-gewone realiteit. In de hartruimte kun je genezing, begeleiding en het allerbelangrijkste gevoel van vrede ontvangen en weten dat alles goed komt. 

Hoe meer je jezelf toestaat om in de hartruimte te zijn, des te gebruikelijker zal het voelen. Je zult dan gemakkelijk merken wanneer de geest het weer overneemt, omdat het zo gek en uitgeput zal aanvoelen. Herhaal de ceremonie vaak en breng je bewustzijn in je hartruimte totdat het net zo natuurlijk wordt als ademen.

 De energieën vertragen niet en vereisen dat we in ons centrum blijven, geaard en aanwezig. Er wordt ons gevraagd om in onszelf, in ons weten, weg te zinken en niet te verdwalen in de uiterlijke chaos. Het is vanuit onze hartruimte dat onze dromen van een nieuwe weg van de ethers naar de fysieke rijken worden getrokken.  

Dank aan alle steun en deel dit werk. Het betekent echt de wereld. Als je het deelt, deel dan het hele bericht inclusief websitelink zodat anderen zich kunnen abonneren.   

 Als je wilt deelnemen aan de 2x per week (maandag en donderdag) Aura Cleansing, healing en energizing, samen met een energieverslag om je te helpen navigeren door de intense energieën kan dit al vanaf $ 11,11 per maand, klik dan HIER.

Jenny  

Terug naar pagina Diverse Berichten