Ancient Awakenings, “Een glorieus perspectief zal voor jullie openen”

“Een glorieus perspectief zal voor jullie openen”

Aartsengel Michael gechanneld door James McConnell  

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 12 september 2021.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Aartsengel Michael

Ik ben Aartsengel Michaël en het is mij een genoegen om hier in deze tijd, op deze momenten bij jullie te zijn. Deze momenten die steeds meer momentum krijgen. Momentum wat je steeds verder brengt, dieper en dieper in jezelf, wanneer je het toelaat.

Ja, natuurlijk kun je verstrikt raken in de driedimensionale illusie. Het is heel gemakkelijk om dit te doen. Het is echter moeilijker om dat los te laten en de verbinding te voelen, de eenheid te voelen, het bewustzijn van De Ene te voelen. Want jij bent dat bewustzijn van De Ene. Dat ben je altijd geweest, je bent het gewoon vergeten.  

Maar nu is het tijd om je te herinneren. Te herinneren wie je bent en wat je hier kwam doen. Jullie kwamen allemaal met een doel. En ja, je doel verandert terwijl je je reis voortzet. Maar het grotere doel waarvoor jullie allemaal hier kwamen, is om die systeembrekers te zijn, om de verandering en de omschakeling te brengen die nodig is.  

De omschakeling die ons allemaal, alle Galactics, alle Aartsengelen en de Engelen, en alle Devische evolutie, de Feeën en Gnomen, de Sprites, alles wat je niet kunt zien maar die toch hier zijn, wij zijn er allemaal en we zijn allemaal klaar voor de tijd dat jullie je ogen zullen openen.

Je Derde Oog dat zal verbinden en is verbonden met je fysieke ogen. Je zult ze voor de eerste keer in dit leven openen, of zelfs in vele levens, en je zult zien. Je zult voor eens en voor altijd voorbij de illusie kijken. Je zult de schoonheid zien die je omringt, die altijd doordrongen is in je en overal om je heen is. Je zult het eindelijk met die ogen zien.  

Het zal een glorieus perspectief zijn dat zich voor je zal openen. Schoonheid die je je nooit hebt voorgesteld in dit leven of, nogmaals, in vele vorige levens. Hoewel velen van jullie bepaalde levens hebben gehad op deze planeet waar jullie je openstelden voor dit uitzicht. Je stond open voor de magie die voor je beschikbaar was. 

Maar je bent dit natuurlijk bewust vergeten. Je bent het vergeten zodat je de volledige herinnering zou kunnen hebben wanneer de tijd daar is, wanneer de frequentie voldoende stijgt zodat je deze volledige herinnering terug zou kunnen krijgen en je je volledig zou kunnen herinneren wie je bent.

Dat jullie degenen zijn, de leidende hoeders die hierheen kwamen van systemen ver, ver weg, vele melkwegstelsels buiten dit melkwegstelsel. Je kwam hier om het Licht te brengen. Om eerst het Licht te verankeren en het dan op elke mogelijke manier wijd en zijd te verspreiden. Of het nu via je stem is, of je gedachte, of wat dan ook, via het gedrukte woord, via video’s. Wat het ook is, het brengt Licht naar de velen. Want het is EEN in de vele, en de velen in de ENE.

Je moet altijd onthouden, aangezien je herinneringen steeds meer naar beneden beginnen te druppelen in de vorm van een visioen, een droom, of gewoon een gedachte. Die gedachte, dat visioen, die droom draagt ​​de emotie erachter met zich mee. En je weet en voelt dat het nauwkeurig kan zijn. Je weet en voelt dat het de waarheid zou kunnen zijn, omdat het in jou resoneert.

Jullie gaan nu allemaal voorwaarts, verder, verder en verder, dieper en dieper het Licht in. Het Licht dat je altijd omringt, als je je er maar bewust van wordt. Het is er altijd. Het zit altijd in je. 

Het is het ego zelf, het lagere ego zelf dat de neiging heeft je in onwetendheid vast te houden. Maar dat doet het alleen om je te beschermen. Want het doet waar het voor bedoeld is. Maar op een bepaald moment tijdens de Omschakeling of net ervoor, zal het lagere ego wegvallen.

En het hogere ego zelf in jou zal een vorm aannemen en de scepter zwaaien over je hele wezen. En al je multidimensionale zelven zullen zich bewust worden van jou, van het bewust wetende jij. Stel je voor, verbeeld je dit, hoe dat zal zijn!

Blijf vertrouwen hebben mijn vrienden. Blijf vertrouwen. Vertrouw op het weten dat ieder van jullie heeft en dat ieder van jullie is. Want het Licht wint steeds meer aan kracht over de planeet en de duisternis vervaagt steeds meer, ook al lijkt het niet zo te zijn.

Maar jullie, die ogen hebben om te zien en oren om te horen, weten wel beter. Je weet dat de illusie wegvalt. En dit is de enige manier waarop het kan gebeuren. Want het hele 3D-rijk, het 3D-paradigma moet instorten. Alles in het driedimensionale illusionaire paradigma moet vallen, wil het nieuwe paradigma uit die as herrijzen.

Je staat aan de vooravond. Je bent bij het crescendo. Je bent aan het einde van het nieuwe begin dat snel komt. Vertrouw daar altijd op. En dat vertrouwen zal je direct naar de eerste golf van ascentie leiden.

Ik ben Aartsengel Michael en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. Dat jullie de ENE zijn. Weet altijd dat je de ENE bent. Je bent verbonden met de eenheid van alles en het alles is verbonden met jou. 

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen