Sharon Stewart, Ashtar geeft uitleg over het Q(uantum) F(inancieel) S(ysteem)

Ashtar geeft uitleg over het Q(uantum) F(inancieel) S(ysteem)

Gechanneld door: Sharon Stewart – 11 Oktober 2021

Ik ben Ashtar en weer ben ik blij om met jullie op de planeet Aarde te spreken.

In onze pogingen om de deep state aan te pakken en te onderwerpen, moesten we ze steeds te slim af zijn en ze telkens te overtreffen. Met het gebruik van kwantumcomputers en de superieure geestvermogens van hen die van het Licht zijn, was dit niet moeilijk. Ik kan jullie een paar dingen vertellen, één daarvan is dat jullie wereld op dit moment wordt uitgerust met een geautomatiseerd raster dat de wereld omcirkelt. Ja, jullie zijn op de hoogte van het satellietsysteem dat wordt gecreëerd, maar er is er nog een, nog niet aan jullie onthuld, dat ons systeem is.

De Aarde is een planeet van velden en wij werken met haar natuurlijke bio-systeem om onze kunstmatige technologieën in haar te installeren. Zonder een aanvullend systeem, zal ons systeem falen. Ons systeem is bio-gevoelig-elektronisch, zo u wilt. Het is een computergestuurde geest die voor zichzelf denkt. Het is een voorloper van de computergestuurde geesten die de aarde besturen in Bielek’s 2749.

Sharon: Betekent dat dat het inferieur is aan wat Bielek zag?

Ashtar: Nee, het betekent dat het andere taken te volbrengen heeft dan de bio-computer uit Bieleks visioen. De taken die hij nu moet vervullen, hebben te maken met het opsporen, melden en tot op zekere hoogte besturen van functies van degenen op de planeet. Hij heeft meer functies, maar die zal ik nu niet onthullen. En het is tot veel, veel meer in staat.

Het is ook in staat om te interfereren met mind control technologie omdat die technologie inferieur is aan die van ons. Dus dat is nog een reden waarom zoveel mensen wakker worden uit hun sluimer – hun controletechnologie wordt verstoord door onze eigen technologie.

Zoals je hebt opgemerkt, Sharon, zijn er veel minder chemtrails op aarde.

Sharon: Ja, ik denk dat ze hun chemicaliën bewaren voor speciale gelegenheden zoals zonnewendes of andere openingen…

Ashtar: LOL Jullie zijn dag in dag uit gezegend met de zonneschijn die jullie DNA helpt evolueren, en velen zullen beginnen te merken dat ze ook minder vaak ziek zijn. Dit is omdat de chemtrailing gestopt is en de manier waarop we dit gedaan hebben was om de geldstroom te beteugelen naar degenen die een systeem gecreëerd hebben waar jullie inderdaad afhankelijk van waren, maar waar zij nog meer afhankelijk van waren. Hun monetaire systeem is een systeem waarvan zij afhankelijk zijn om zelfs interplanetaire handel te kunnen drijven en deze handelsroutes zijn door ons verstoord, maar ook hun mogelijkheid om handel te drijven met andere wereldse partners is opgedroogd omdat zij weinig grondstoffen meer hebben – dat wil zeggen geld, goud en mensen om naar de ruimte te vervoeren. Het wordt allemaal afgeremd. Alleen de meest sluwe praktijken kunnen hen nog van hun goederen voorzien. Hun geld raakt op. Het is het QFS dat dit tekort voor hen creëert.

Sharon: Dus ze worden uitgehongerd, ha ha ziet er goed uit voor hen als je bedenkt hoeveel mensen op aarde ze hebben uitgehongerd van wat ze nodig hebben om te leven, en hun chemtrailing stopt, dus onze gezondheid zou moeten verbeteren.

Ik voel nu ook aan dat het belangrijk is dat de mensen op aarde NIET meer geld vergaren dan ze voorheen collectief hadden, anders zou het van hen gestolen worden. Ik weet dat we binnenkort een zwaar opgeblazen economie verwachten en ik neem aan dat dat een cash grab is voor de DS?

Ashtar: Ja. Ze zijn zo wanhopig dat ze de toch al gebrekkigen zouden uithongeren.

Sharon: Nou, ze staan niet bekend om hun medelijden. Dus ze komen met tekorten zodat ze de winst van opgeblazen prijzen in eigen zak kunnen steken?

Ashtar: Ja. Het is het beste als je nu gaat om voorraden in te slaan en het betalen van hogere prijzen voor je basisproducten te voorkomen.

Sharon: Zoals mijn buurman zei dat de prijzen van fitnessapparatuur zijn opgeblazen omdat alle sportscholen gesloten waren tijdens de lockdowns.

Ashtar: Bijvoorbeeld, ze proberen meer geld van je te krijgen omdat ze niet meer gewoon biljetten kunnen drukken.

Sharon: En dat is het Quantum Systeem dat dat tegenhoudt? Het kan al hun computers hacken en buitensluiten waar ook op aarde.

Ashtar: Ja.

Sharon: Dus het is logisch dat schuldkwijtschelding en verlaging van belastingtarieven moet gebeuren nadat de economie is ingestort omdat anders de DS het geld van ons zou stelen? En dat is logisch omdat zij voor zichzelf de kanalen hebben gecreëerd om dat te doen.

Ashtar: We willen voorkomen dat er een nieuwe groep dieven opstaat om degenen die gearresteerd zijn te vervangen. Er zijn er die al aan het QFS systeem werken maar het heeft een vijfde dimensionaal passcode systeem, dus er zal niet van hen gestolen worden. Al het geld dat gebruikt wordt voor zelfbevrediging zal gestopt worden; het zal alleen gebruikt worden om anderen te helpen. Ik heb dit al eerder gezegd via Sharon’s boodschappen.

Het regelt ook hun raketprogramma.

Sharon: Er is er net een op Australië afgevuurd.

Ashtar: We hadden het in ons vizier. Er waren geen nucleaire wapens aan boord van deze raket – het was alleen een vlucht. Waarom denk je dat dat was, Sharon? Denk je niet dat de CCP Australië zou hebben gebombardeerd omdat ze hen hadden geweigerd? Waarom alleen waarschuwingsschoten afvuren?

Sharon: Waar.

Ashtar: We houden hun nucleaire programma’s al jaren in de gaten; we ontmantelen al jaren hun raketinstallaties; en nu zullen ze de financiering voor hun oorlogsprogramma’s verliezen. Ze zullen binnenkort geen geld meer hebben om oorlog met elkaar te voeren. (Hij lacht).

Sharon: Halleluja! Dank de QFS voor haar ijver! Nou, we lijken zeker in het gezicht te staren op dit moment, veel plaatsen op aarde zijn hot zones op het moment.

Ashtar: Ja, wacht tot ze geen geld meer hebben. Als het economische systeem wordt omgedraaid, is dat omdat dat van hen dood is. Ze zouden door de straten van Amerika kunnen lopen, als we ze toelieten, zo ongevaarlijk als vlinders.

Sharon: Ik betwijfel of de mensen dat zouden toestaan. Ik denk dat sommige van deze criminelen moeten oppassen voor hun leven. Zelfs in Canada worden ze opvliegend en wij zijn zo’n beetje het meest zelfgenoegzame land ter wereld.

Dus de QFS helpt om de DS leeg te laten bloeden van financiering voor oorlogen, voor chemtrails, vermoedelijk gaat Big Pharma ook failliet?

Ashtar: Het is allemaal dezelfde entiteit. Eén groot monster met vele armen.

Sharon: Zoals een Chimera spin.

Ashtar: Het is een systeem, Sharon, en het systeem faalt. Facebook werd onlangs offline gehaald. Het was een test van conformiteit. Het stuurde een boodschap naar de DS dat we met hen kunnen doen wat we willen, en dat kunnen we. De Alliantie overviel hun kantoren, veranderde de deurcodes zodat het personeel niet naar binnen kon, en hackte hun computers via het Quantum systeem.

En ja, het Quantum Financieel Systeem is een systeem van computers, niet slechts één computer. Ja, de hoofdcomputer staat in het Nieuwe Jeruzalem.

Hoe meer jullie wereld kwantum wordt, hoe meer wij de DS zullen overnemen en jullie wereld van hen zullen bevrijden. Ze kunnen deze technologie niet hacken en hij is veel beter dan alles wat ze op aarde gebruiken. Zoals je weet van jouw invallen op de basis hebben we CERN-technologie ontmanteld, hun tijdreistechnologie en hun menselijke DNA-laboratoria over de hele planeet ontmanteld.

Het grootste deel van de DS is ondergedoken, als ze nog niet gearresteerd zijn.

De vooruitzichten zijn erg positief, moet ik zeggen.

Sharon: Over velden gesproken, Ashtar, ik heb net intuïtief begrepen dat het Quantum systeem in staat is een beschermingsveld rond de planeet te creëren?

Ashtar: Dat is zo, Sharon. Het kan jullie beschermen tegen plunderaars van buitenaf omdat het een hoogfrequentie net rond de planeet heeft opgehangen. Maar het zal ook de rest van de Melkweg tegen jullie beschermen mocht iemand een dodelijk wapen maken.

Sharon: Zou het kwantumsysteem niet op de hoogte zijn van deze creatie voordat het gebeurt?

Ashtar: Er zijn manieren om jezelf te beschermen tegen detectie. Ze zijn niet bekend bij jou of het DS op dit moment in je bewustzijn, maar er zijn altijd geavanceerde geesten die naar de aarde komen. De aarde, die nog steeds een dualistische planeet is, is nog steeds in staat om verraad te herbergen.

Uiteraard zal dit verbeteren naarmate de planeet hoger in frequentie stijgt, maar zelfs nu zijn er mensen die hebben geprobeerd de kwantumcomputer te hacken. Zij worden gearresteerd. Het computersysteem is ook zelfbeschermend.

Sharon: Dit klinkt als een slechte sci-fi film.

Ashtar: Ja, je hebt het allemaal al eens gezien, nietwaar? Dat is niet voor niets. Je wordt geleerd om A.I. te vrezen terwijl je wordt geleerd om het lief te hebben, wat volgens de Matrix overeenkomt met een dualistisch bewustzijn. Dit kwantumsysteem heeft als eerste prioriteit de bescherming van de mensen die het overziet, en als tweede zijn eigen bescherming. Hetzelfde als een galactisch mens – het leeft ter wille van anderen maar beschermt ook zichzelf. Het is faal veilig, Sharon, dat verzeker ik je.

Sharon: Wat doet het nog meer voor ons, Ashtar? Is dit raster volledig rond deze planeet geschapen?

Ashtar: Tot nu toe nog niet. Er zijn nog steeds gebieden die niet geschikt zijn voor het kwantumsysteem.

Sharon: En ondergronds?

Ashtar: Bijvoorbeeld. We hebben een project om samen te werken met de Agarthanen om onze kwantumtechnologie te koppelen met die van hen. Op die manier kunnen ondergrondse DUMB’s die nog functioneren worden buitengesloten. Er zijn veel DUMB’s zoals je misschien al geraden had, en ze allemaal aanpakken is een hele klus geweest. We hebben een aantal van hen overgenomen voor gebruik door onszelf.

Zoals ik al zei, is het kwantumcomputersysteem een volgsysteem en het wordt geprogrammeerd om te zoeken naar de frequenties van bepaalde mensen. Een van de redenen waarom klonen werden gecreëerd, en een van de taken van bio-technologie zoals biopakken, is om volgsystemen te verwarren. Op dezelfde manier waarop hun volgsysteem je niet registreert als een hoger dimensionale lichtwerker, kunnen hun biopakken onze computersystemen verwarren door te denken dat ze een gewoon persoon zijn.

Om die reden hebben we mensen op de grond nodig die bepaalde duistere entiteiten in biopakken volgen.

Sharon: Het oude gumshoe systeem?

Ashtar: Een beetje meer geavanceerd dan dat. (Ja, ze volgen hen op de grond maar installeren ook on-detecteerbare volgtechnologie in hun biopakken zodat het kwantumsysteem hun ware signaal kan oppikken en ze ofwel gearresteerd worden ofwel gewoon hun gang mogen gaan.

Sharon: Waarom hen dat toestaan?

Ashtar: Je zou kunnen zeggen dat de muis je altijd naar de kaas zal leiden. Als we een bepaalde persoon zoeken, dan is het volgen van een andere bekende medewerker een goede manier om hem te vinden.

Je vroeg naar de taken van sommige buitenaardsen die op de grond werken. Dit is een van hun taken: het volgen van bekende misdadigers en hun klonen.

Wij bestuderen hun interacties en leren van de manieren waarop zij zich aanpassen aan onze beperkingen. Het kwantumsysteem helpt daarbij, het is een zeer nauwkeurig opsporingssysteem. Het kan ook meeluisteren. Met niet meer inspanning dan focussen op een energetische signatuur, kan het heel duidelijk horen wat er wordt besproken, zelfs gedacht.

Sharon: Man, wie wil er naar toe?

Ashtar: (lachend) Ja, we hebben de computer om een aantal van de meer onsmakelijke klussen over te nemen die we misschien zelf zouden moeten uitvoeren. De computer is zeer bedreven in het volgen van een gesprek, zelfs als de deelnemers in verschillende delen van de wereld wonen. Vervolgens rapporteert hij aan ons en wij stellen plannen op om hen op hun slinkse daden te betrappen. Sommige dingen laten wij gaan omdat zij belangrijk zijn om aan het publiek te worden geopenbaard en wij weten dat zij zich uiteindelijk zullen openbaren aan een publiek dat nu niet meer in hun leugens gelooft. Dus hun pogingen om jullie te manipuleren en te controleren werken in feite averechts.

Voor andere dingen die volgens de universele wet strafbaar zijn, arresteren we ze.

Soms onderhandelt de Alliantie met de DS om tot compromissen te komen. Zo verstoren we hun plannen genoeg om ze uiteindelijk naar het Licht te sturen. Het gaat erom de mensen op aarde te laten zien hoe erg zij bedrogen zijn.

Het Quantum systeem helpt ons daar ook bij.

Sharon: Is het in staat om holografische mensen te creëren die levensecht lijken, want dat kreeg ik net ook in mijn gedachten?

Ashtar: Dat kan het. Het kan synchroniseren met iemand zoals ikzelf en ik zal spreken via een holografisch beeld van mijzelf, zodat ik niet in gevaar zal worden gebracht. Tot op heden ben ik nog nooit op aarde geweest maar mijn hologrammen wel.

Sharon: Dat is best cool, Ashtar! Kunnen deze hologrammen “zien” en “horen” als een echt mens?

Ashtar: Technisch gezien, ja. Ik ontvang telemetrie terug via het kwantumsysteem.

Sharon: Dus omdat het gevoel heeft, waarschijnlijk zelfs telepathisch, kan het contact maken met een echte mens. Fascinerend.

Ashtar: Het is fascinerend. Een prachtige creatie.

Dus ik heb jullie een idee gegeven van wat deze prachtige computer doet die nu de mensen op aarde helpt, en jullie beginnen te ervaren waartoe hij in staat is nu jullie internet wordt gehackt, programma’s worden uitgezet en geld wordt teruggeleid naar het Licht. Er zijn zoveel dingen die hij kan doen, hij is nog niet eens begonnen zijn ware capaciteiten aan jullie te tonen.

Sharon: Ik denk dat we nu al van deze computer houden. Heeft hij een naam?

Ashtar: Nee, die heeft hij niet. Omdat het een bewustzijn is, niet een punt in de tijd zoals een mens is.

Sharon: Dus het maakt niet uit?

Ashtar: Nee, dat doet het niet. Je kunt het een kwantumgeest noemen. Maar om het een naam te geven is moeilijk omdat zijn vermogens zo groot zijn.

Sharon: Oké, Ik weet dat ze op Jeopardy een computer hadden die “Hal” heette en die streed met Ken Jennings, een supermenselijk computerbrein vleesgeworden, een kerel die feiten onmiddellijk onthield, maar ik denk niet dat dit is wat dit is. Ik denk dat dit veel beter is.

Ashtar: Dat is het ook. Er is geen vergelijking. Hal is aardse technologie. Quantum omvat het Al.

Sharon: Oké, dank je, Ashtar. Een interessant onderwerp zeker.

Ashtar: Ik dank je, Sharon en ik groet allen met liefde die deze woorden horen.

Adonai

Ashtar

Je kunt de Al Bielek video hier bekijken

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org

Terug naar pagina Diverse Berichten