Ivo van Vega, Mensen en Computers

Ivo van Vega: Mensen en Computers

Gechanneld door: Sharon Stewart – 14 Oktober 2021

Sharon: Reactie op Corey Goode’s post over het chippen van hersenen: “Als een geascendeerd mens ben ik in staat om veel dingen te doen zonder het gebruik van mijn handen – door alleen mijn geest te gebruiken! Alle mensen zullen in staat zijn dit te doen wanneer ze een voldoende hoge frequentie bereiken. Mensen kunnen communiceren met de kristallen in hun computers en ze uitschakelen, bijvoorbeeld, zonder ze aan te raken. Ik zie elektriciteit uit mijn handpalmen komen en de energie van de adem die mijn neus verlaat. Zich overgeven aan dit soort technologie zal ons er alleen maar van weerhouden onze ware realiteit en de goddelijke vermogens van een mens te ontdekken. Tot nu toe zijn technologie en industrie gebruikt om deze gaven van ons weg te houden. Dat moet stoppen.”

Ik vind het geweldig dat ik van Vega kom, een Veganistisch bewustzijn. Ik hou ervan dat Ivo me al deze dingen en meer heeft geleerd!

Ivo heeft ons dit verteld in een van onze boeken, welk boek weet ik niet meer uit mijn hoofd. En ik laat hem deze boodschap nog een keer brengen als geheugensteuntje voor iedereen en ook voor mensen die de boeken niet gelezen hebben.

Ivo: Dank je, mijn liefste. De manier waarop computers in het heelal worden gebruikt is om onze excellente geesten bij te staan, niet om ze te vervangen.

Als je denkt je lichaam of je brein in een hoger functionerende staat te microchippen, ontken je je eigen natuurlijke krachten omdat je brein waarschijnlijk op het niveau van de chip zal blijven vibreren. Nu de technologie in jullie wereld zo snel voortschrijdt, zou jullie chip snel verouderd zijn. Dit zou betekenen dat er een soort nieuwe programmering via het internet geïnstalleerd zou moeten worden en dat jullie brein beperkt zou zijn om te handelen op elke manier die de computerchip jullie wil laten handelen. Het zou zeker jullie normale functioneren belemmeren, omdat het niet de bedoeling is dat het er is en de frequentie te laag is.

Je zou helemaal niet meer kunnen ascenderen, omdat een bio-bot niet kan ascenderen, en dat is wat je dan zou worden – een bio-robot. Onze technologie heeft inderdaad gevoel, maar ze heeft geen ascensie-proces ondergaan – ze werd gecreëerd met behulp van het verenigd veld. Ja, we kunnen het verenigd veld gebruiken om voelende technologie en zelfs nieuw leven te creëren als we dat willen. Maar dat doen we niet.

Dit is een ander goed punt: diegenen van ons in de Melkweg zijn in staat om weerstand te bieden aan impulsen om te verkennen als we in feite van mening zijn dat het schadelijk is voor het menselijk leven. Op de planeet aarde is dat niet het geval. Momenteel worden technologieën verkend die het leven op jullie planeet nadelig zullen beïnvloeden. Dit is een kwestie van trillingsfrequentie.

Als Corey Goode niet gelooft dat een menselijke geest kan interfacen met technologie en het kan besturen, dan heeft hij niet eens zo’n hoge frequentie als Sharon, want Sharon heeft het gedaan en kan het naar believen doen. Ja. Maar ja, Sharon is een Vegan meester godin van het goddelijk vrouwelijk Licht.

Sharon: Lijdt aan geheugenverlies, om dat te nuanceren.

Ivo: Ja, dat is waar. Het belangrijkste punt dat Sharon wil dat ik in deze video maak is dat technologie en industrie zijn gebruikt om de ontdekking van de aangeboren menselijke vermogens te voorkomen. Jullie auto’s zijn gebruikt en ontwikkeld om te voorkomen dat jullie ontdekken dat je op twee plaatsen kunt zijn en gewoon kunt rondzweven. Jullie telefoons zijn ontwikkeld om te voorkomen dat jullie ontdekken dat jullie telepathisch zijn en op elk moment met iedereen op de planeet kunnen spreken die jullie maar willen. Jullie televisies werken op dezelfde manier – net als jullie internet – het is een communicatiesysteem dat jullie is gegeven om te verhinderen dat jullie je realiseren dat jullie telepathisch zijn, zoals alle mensen dat zijn. Dat is nog een reden waarom zij hebben geprobeerd te voorkomen dat jullie je realiseren dat jullie niet alleen zijn in het universum, want hoe kunnen we anders met jullie spreken tenzij we telepathische geestverbinding gebruiken

Wanneer je in deze hulpmiddelen blijft geloven, concentreer je je eenvoudigweg op het gebruik van je intellectuele verstand en blijf je je intuïtie verwaarlozen.

Jullie zijn in staat tot bi-locatie, jullie zijn telepathisch, jullie zijn ook in staat je te bewegen door wat jullie vaste objecten noemen, omdat deze objecten niet vast zijn – ze zijn gemaakt van hetzelfde levensmateriaal dat jullie zijn – energie, en dus kunnen jullie er doorheen lopen als jullie je geest trainen dat je dat kunt.

Energie is vervormbaar en alles is energie. Het is een kwestie van training, maar alle mensen hebben het aangeboren vermogen om op aarde alle dingen te doen die in het universum worden gedaan. Wat heeft Jezus gedaan? Hij liep over water. Hij spleet het water uit elkaar – ja, het werkte mee met zijn verzoek, en hij liep over de zee. Hij leviteerde. Iets waartoe jij ook in staat bent.

Hij genas de melaatsen. Je bent in staat tot zelfgenezing en anderen te genezen door middel van frequentie. Sharon heeft dit ook gedaan.

Toen hij vermoord werd, creëerde hij een nieuw fysiek lichaam om in te leven.

Sharon: Ja, het probleem dat ik kreeg toen ik naar een chiropractor ging en erg duizelig werd. Ik stopte het door gewoon te gaan liggen en energie op mijn binnenoor te richten.

Ik heb net op de post gekeken. Een van mijn commentaren was “Chip! Mijn kont!” en Corey reageerde met, “Voorzichtig. Daar houden ze je misschien aan.” Ja, het was grappig, maar ik reageerde met mijn verklaring van soevereiniteit – niemand heeft recht op mijn lichaam behalve ik! Niemand! Ik neem de volle verantwoordelijkheid voor mijn lichaam en de staat waarin het verkeert en voor zijn genezing. Maar niemand zal me aanraken, en niemand kan me ook boeien als ze besluiten dat ze dat willen. Ik heb al een overeenkomst met Merton in mijn schip dat boven me vliegt, dat als ze me komen halen, hij me naar zijn schip zal stralen en me weg zal brengen. Ik leef volgens de universele wet – Gods wetten, en niet deze door mensen gemaakte criminele regels.

Ivo: Ja. De sleutel tot het bereiken van deze vermogens ligt in een paar dingen. Ten eerste, je intentie. Als je intentie is om jezelf te verheerlijken, om je zelf te bewijzen dat je machtig bent, zelfs voor jezelf, dan zal het niet werken. De sleutel tot het ontwikkelen van deze vermogens is om anderen van dienst te zijn. Als je die instelling hebt, gaan je natuurlijke energieën beter stromen. Wanneer je de mentaliteit hebt van dienstbaarheid aan jezelf en misschien zelfkastijding, dan zal het niet werken omdat God niet voor zichzelf werkt, Hij werkt voor Allen. Hij is geen egoïstische God, en dat zou jij ook niet moeten zijn.

De andere is gerichtheid van de geest. Het Rozenkruisers boek dat je las (“Wijsheid van de Mystieke Meesters” van Joseph Weed) had oefeningen om je gedachtebeheersing te vergroten. Maar ik zou denken dat, als je dagelijks je gedachten onder controle houdt, dat voldoende zou moeten zijn. De intentie hebben om je geest en je lichaam elke dag aan God te geven is de juiste intentie om je dag mee te beginnen. Je dag doorbrengen in angst en in dienstbaarheid aan jezelf is de verkeerde intentie.

De andere manier om jezelf te helpen je beter te concentreren, en je realiseert je dit, mijn liefste, omdat ook dit deel uitmaakt van je verlichting op aarde: Wat je eet is heel belangrijk. Het eten van voedsel dat geen ontstekingen veroorzaakt is belangrijk voor je hersenen om goed te functioneren. Ontgiften en je ontdoen van opgeslagen chemicaliën is belangrijk. Voor jou is het ook belangrijk dat je bloedsuiker niet te hoog stijgt, want je wilt geen diabetes krijgen. Het dieet is plezierig en de hunkeringen nemen af. En je vergeet minder en woorden komen gemakkelijker tot je. Ja, we beseffen dat de ascensie een moeilijk proces is voor jullie lichaam om te doorstaan, maar het voeden van goed voedsel is een heilzame activiteit op dit moment. Het eten van natuurlijk voedsel zonder suiker en toevoegingen is een waardevolle investering voor je gezondheid.

Jezus maakte zich nooit zorgen of hij wel genoeg te eten had. Dat komt omdat hij weinig at maar kon scheppen wat hij verlangde. Stel je voor dat je dat zou kunnen doen. Je kalkoenmaaltijd zou door jou gemaakt worden en je zou een gezelschap van een dozijn vanavond kunnen bedienen.

Sharon: Ja, Happy Thanksgiving Canadezen (Het is 10 oktober als we dit channelen).

Ivo: Maar je moet wel inzien dat een kalkoen helemaal voor jezelf hebben je niets oplevert. Het is dat je de intentie hebt om het met anderen te delen dat je in staat zou zijn om het te manifesteren. Jezus is een universele meester en kwam om zijn kennis te delen met de mensen op aarde en deze mensen zijn nu nog op aarde, zij het in een andere vorm. Dus de kennis kan vervormd zijn, maar is niet verloren.

Sharon: Ik wil eraan toevoegen dat een andere meester St Germain is. Als je leest wat hij als meester-alchemist kan doen. Hij creëert uit het niets. Hoe cool zou dat zijn?

Ivo: En ik heb je gezegd mijn lief, en heb je laten zien, dat je WEL uit het niets creëert. De spelletjes die jullie spelen met jullie welvaartssymbolen, de groene auto’s en de lege parkeerplekken op de parkeerplaats IS dat jullie uit het niets scheppen. Energie wordt door je geest opgedragen om te creëren wat je wilt. St Germain kan dit ogenblikkelijk doen. Voor jou duurt het wat langer, een paar uur of zelfs een dag. St Germain creëert ook wat je vaste objecten noemt in plaats van scenario’s te scheppen zoals jij doet, maar het is in principe hetzelfde: Alchemie.

Sharon: Wat als ik een juweel zou willen scheppen zoals hij dat doet?

Ivo: Dat kan als je oefent en je erop concentreert.

Sharon: Cool. Ja, in mijn jeugdtijd zei ik altijd dat Jezus over water kon lopen omdat hij niet kon zwemmen. Het is grappig om terug te kijken maar ja, ik zie dat ik vrede moest sluiten met religie en Jezus omdat ik niet aan hem zou ontsnappen, toch niet in deze westerse wereld. En ook niet met mijn aardse broer als baptistenpredikant.

Ivo: Ja. Je hebt vrede met hem gesloten en hij komt af en toe naar je toe.

Zo, we hebben ons punt weer gemaakt en wensen dat de mensen onthouden wat we gezegd hebben voordat ze een of andere lichamelijke microchip krijgen. Voor degenen onder u die reeds over multidimensionale vermogens beschikken, beseffen wij dat wij tot het koor preken, maar het is altijd goed om dit vers in uw geheugen te hebben.

Hiermee laat ik jullie alleen voor vandaag. Dank je, liefste, voor je toegeeflijkheid.

Sharon: Graag gedaan, Ivo.

Kanaal: Sharon Stewart

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org

Terug naar pagina Diverse Berichten