Jenny Schiltz, Bericht van Merlijn over de veranderingen die plaatsvinden.

Bericht van Merlijn over de veranderingen die plaatsvinden.

door Jenny Schiltz  20 sep. 2021

Ik was vandaag bij Merlijn terwijl hij door de velden liep en wilde planten oogstte. Ik sprak met hem over wat er in onze wereld aan de hand was. Hij gaf me een boodschap die ik belangrijk vond om te delen. Hij zegt tegen mij: “Je bent bekend met Avalon, hoe door de verlaging van de frequentie van de wereld en het binnendringen van geloofssystemen; magie en vooral vrouwelijke aanbidding werden als kwaad gezien. Hierdoor ontstond de behoefte aan een sluier, een scheiding van werelden. Door de geschiedenis heen zijn er groepen geweest die zich hebben teruggetrokken van de verlaagde vibratie en voor hun veiligheid vibrerend verder gingen dan hun huidige realiteit. U kunt dit zien als een naadloos proces, 

Ik kan je verzekeren dat dat niet zo was. Het kostte veel tijd. Velen konden niet geloven wat er gebeurde, ze dachten dat de rede zou terugkeren, en stonden daarom in verzet en werden weggespoeld door de veranderende getijden.

Nu de aarde haar vibratie verhoogt, gaat de sluier die op zijn plaats werd gezet omhoog. We zitten in een nieuwe cyclus, een nieuw wiel, een terugkeer naar een realiteit vol meer verwondering en magie. De verandering is in de voorkant van elke persoon. De mogelijkheid om in zichzelf alles terug te winnen wat achter de sluier verloren was gegaan, is aanwezig. Maar ook hier houden velen nog steeds vast aan wat was, terwijl ze etherisch dromen van een toekomst. Ik vraag je, wie zal fysiek het nieuwe creëren?

Iedereen moet zich afvragen of hij zijn energie wil steken in het kijken naar de ineenstorting van het oude of het bouwen van het nieuwe.”

Ik vroeg me dit af en kreeg te horen: “Je wereld verandert drastisch. Je medische systeem kan bijvoorbeeld niet langer adequaat de behoeften van de opklimmende mens ondersteunen. Je kunt de ineenstorting zien of je kunt structuren maken waar de mensen naar toe kunnen verhuizen als de tijd daar is. Er komt verandering, er zal chaos zijn, maar veel kan worden verzacht door nieuwe structuren of systemen te creëren waartoe ze toegang hebben. Als één systeem faalt en er is niets dat zijn plaats kan innemen, zal de chaos langer heersen. In die ruimte zal het moeilijker zijn om het nieuwe te creëren, omdat het zou worden gecreëerd als reactie in plaats van met passie.

Velen van jullie hebben ideeën, passies en visies. Toch wordt zoveel van je energie verbruikt door je te concentreren op de ineenstorting. We dringen er bij u op aan, bouw het nieuwe. Volg je dromen, volg je passie, volg de aansporingen en CREËER! Aanwezig zijn en geen weerstand bieden, zorgt ervoor dat de stroom van informatie en ideeën doorkomt, nu is het tijd om te plannen, te organiseren en uw tuin voor de lente te visualiseren. Waarom klagen over de stervende gewassen als er een hele nieuwe tuin moet worden gepland? 

Ik bedankte Merlijn voor het bericht en vervolgde mijn weg. 

Dank aan al die steun en deel dit werk. Het betekent echt de wereld. Als je wilt deelnemen aan de 2x per week (maandag en donderdag) Aura Cleansing, healing en energetiseren, samen met een energieverslag om je te helpen navigeren door de intense energieën vanaf $ 11,11 per maand, klik dan HIER.   

Jenny  

Terug naar pagina Diverse Berichten