Ancient Awakenings, Blijf op Koers!

Blijf op Koers!

Aartsengel Michael gechanneld door James McConnell 

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 10 oktober 2021.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Aartsengel Michael

Ik ben Aartsengel Michaël. En zoals altijd is het mij een genoegen om bij jullie te zijn en op deze manier contact met je te maken.

Om verder te kunnen gaan met het proces dat voor velen van jullie lang geleden is begonnen. Leven na leven hebben we met je samengewerkt. Maar het is dit leven waarin jullie allemaal weer bij elkaar zijn gekomen, waar we met jullie als groep kunnen werken, zoals jullie nu samengekomen zijn. Oude zielen worden weer terug in dienst geroepen. En ik zeg in dienst, want daarvoor ben je hier. Je bent hier om van dienst te zijn. En jullie zijn allemaal precies dat op je eigen manier.

Ja, de energieën zijn op dit moment sterk en worden sterker en sterker. En ja, het is moeilijk voor velen van jullie om op koers te blijven, zoals jullie in je eerdere discussies erover spraken en die we aan James hadden doorgegeven om naar voren te brengen: “Blijf op koers.” Dat is zo belangrijk in deze tijd.

Want lang, lang geleden voordat je hier kwam wist je dat het moeilijk zou worden. Je wist dat het moeilijk zou gaan worden. Dat je door vele beproevingen zou gaan gedurende leven na leven, totdat je uiteindelijk het leven van de doorbraak zou naderen waar je deel van zou uitmaken.

Je wist op dat moment, toen dat moment kwam, dat je hier zou zijn om de klus te klaren. Om af te maken waar je aan begonnen was. Om de beloften af te maken die je hebt gedaan. En inderdaad, je bent hier op dit moment om precies dat te doen, om je belofte te vervullen, je belofte om de Aarde en alle mensen op de planeet, al het bewustzijn hier op de planeet om hen te helpen ontwaken.  

Dat is jullie doel, jullie collectieve doel als groep, de groep van Oude Ontwaakten, maar ook een grotere zielengroep van de hele Lichtwerker Gemeenschap over de hele planeet. Daarvoor zijn jullie allemaal hier. Dus blijf op koers mijn vrienden. Laat die dingen die het licht onderscheppen of lijken te onderscheppen je er niet van weerhouden om in het licht te zijn, in de hogere vibraties te zijn, of de hogere vibraties in je leven en overal om je heen te creëren.

Want weet dat als je de hogere vibraties in jezelf creëert, jij die vibraties aan anderen laat zien. Je laat het licht zien. Je baant de weg. Jullie zijn de Wegwijzers. Daarvoor ben je hier gekomen. Dus toon nu de weg. Wees de weg. Wees de weg, de waarheid en het leven en het licht voor iedereen die na jou komt. Maar weet dat eerst jullie zelf op deze weg verder moeten gaan. Dit pad, nogmaals, dat je lang geleden voor jezelf hebt gecreëerd. 

En weet dat als je je taak afmaakt, als je de cursus voltooit, of als je dit deel van je reis voltooit, weet dat er een groots feest wacht. Ja, op de schepen, velen van jullie zullen zich daar bevinden of in de rijken van Agartha onder de Aarde. Velen van jullie zullen zich daar bevinden wanneer de tijd of de frequentie genoeg stijgt om dat te laten gebeuren.  

Maar jullie allemaal, ieder van jullie, maakt deel uit van deze grote puzzel die jullie bij elkaar hebben gebracht. Zie het op die manier, als een grote puzzel. Een puzzel van duizenden en duizenden stukjes. En je hebt ijverig, leven na leven, deze stukjes in elkaar gezet. En wat gebeurt er als je op het punt komt dat je klaar bent om de puzzel af te maken om die laatste stukjes aan te brengen. Hoe gemakkelijk is het op dit moment, want je kijkt niet meer naar duizenden stukjes, je kijkt nog maar naar een paar stukjes die over zijn. Dat is waar je nu bent om de puzzel te voltooien. Om het allemaal  samen te brengen. En als je de puzzel voltooit maak je ook het plaatje compleet. Jullie zijn nu allemaal op dat punt waar jullie het plaatje compleet maken.

Ja, een van jullie zei eerder dat het een lang proces is. Maar ik zeg je nu, je bent al op een lang proces geweest. Hoe lang moet het nog zijn? Alleen jij, het collectieve jij, kan die vraag beantwoorden. Maar je bent op het punt om die vraag volledig te kunnen beantwoorden.  

Omdat veel dingen, zoals jullie vaak hebben gehoord, achter de schermen gebeuren, ze gebeuren in het licht, niet langer in de duisternis. Waar deze dingen eerst achter de schermen gebeurde, zijn ze nu in het licht, en ze komen naar buiten als waarheden die niet langer in de schaduw worden gehouden. De schaduwen zullen verdwenen zijn. Als de schaduw weg is, is alles wat overblijft de verlichting in het licht.

Dus blijf vertrouwen. Vertrouw op jezelf. Vertrouw op het Plan. Het grote Plan waar jullie zelf vanaf het begin deel van hebben uitgemaakt. Ik spreek nu over het allereerste begin. Het begin van de schepping.

Het is waar dat je in dat begin geen bewust wetend zelf was. Maar jullie maken allemaal deel uit van dat creatieve proces, hebben dat altijd gedaan en zullen dat altijd zijn. Want jij bent energie. En energie kan noch worden gecreëerd noch vernietigd. Het is er altijd geweest en zal er altijd zijn, zoals je bewustzijn dat is. 

Dus ik vraag jullie nu, als Aartsengel Michaël die dit proces al heel lang overziet, lang voordat de Aarde, lang voordat Gaia begon, lang voordat jullie merkten dat jullie hier kwamen, heb ik dit proces overzien en geholpen, alleen geholpen, niet gedaan, maar geholpen dit tot een goed einde te brengen. Tot een crescendo zo je wilt. Je nadert dat crescendo, of die finishlijn.

Ja, we weten dat jullie dit al vele malen gehoord hebben. En vaak zeggen jullie: “Ja, Aartsengel Michael, we hebben dit keer op keer gehoord, maar wanneer wordt het afgewerkt?” Het ‘wanneer’ is aan jullie allen als collectief. Kom zoveel mogelijk als één samen met je broeders en zusters om je heen als je kan. Wees degenen waar ze tegenop kunnen kijken. Toon hen de weg. Geef hen niet de weg, toon hen de weg.   

Al mijn vrede en liefde zij met jullie allemaal terwijl jullie doorgaan door dit grootse en grote ontwaken dat jullie steeds verder door jullie ascentieproces leidt.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen