Jenny Schiltz, In de stroom stappen

In de stroom stappen

door Jenny Schiltz | 2 november 2021

Gelukkige november! Ik bracht het weekend door in een ongelooflijke retraite die mensen helpt zich te herinneren wie ze zijn op zielsniveau. Het gaf zoveel duidelijkheid en begrip aan wat Spirit heeft gezegd: “Hemel en hel bestaan ​​op dezelfde plaats, het is allemaal afhankelijk van hoe je het leven bekijkt en het door je heen stroomt.” De eerste keer dat ik die woorden hoorde, ging ik in verzet. De Hel? Bedoel je dat het erger gaat worden? De hemel? Is dat perfectie? Hoe kan ik perfectie bereiken? Al deze gevoelens van onwaardigheid, gebrek en angst kwamen binnenvliegen.

Wat als de Hel de gevoelens van gebrek, onwaardigheid, angst en zelfhaat zijn die door ons lichaam stromen? 

Wat als de Hemel in staat is om onvoorwaardelijk van onszelf te houden en te vertrouwen op het Universum waarin we zullen worden voorzien?

Het is echt een inside job,terwijl het allemaal afhankelijk is van de mindset. Begrijp dat er een pad, een stroom, beschikbaar is wanneer je ervoor kiest om te vertrouwen op het Universum, op jezelf en de hoogste opening. Het kan een uitdaging zijn om in deze beschermende stroom te blijven, omdat het wordt gedaan door de hartruimte en de denkwijze. Ik was met een vriend aan het praten en ze deelde een belangrijk concept met mij. We moeten een keuze maken over waar we Aandacht aan willen schenken. We moeten ons afvragen of wat er in het collectief wervelt (nieuws, meningen van mensen, angst) iets is dat we willen Overnemen met onze kostbare energie. Is er iets anders dat voordeliger kan zijn om aandacht aan te besteden dat helpt bij onze zielengroei en wording? We kiezen zelf waar we onze energie aan besteden.

Velen van jullie voelen misschien de vele zonnevlammen die de zon heeft losgelaten. Weet dat deze ons helpen bij het wegwerken van alles wat ons tegenhoudt of beperkt. Het plasma helpt ons om ons op cellulair niveau open te stellen voor ons potentieel. We ontvangen ook codes van de Grote Centrale Zon. Deze helpen op grote schaal bij het ontwaken. Het is het gelijktijdige proces van instorten en bouwen van een gebouw.

 In de buitenwereld zien we hetzelfde proces plaatsvinden. Er is een ineenstorting en het opbouwen van het nieuwe. Alle chaos die we zien is de weerstand tegen de ineenstorting. We kunnen hier NIETS tegen doen, behalve ervan leren en er niet in verstrikt raken.

Door te kijken hoe pijnlijk het oude blijft hangen en zelfs probeert nog meer beperkingen te creëren, moeten we ons afvragen waar wij hetzelfde doen. Waar houden we vast aan de manier hoe het altijd is geweest? Misschien zijn het bewakings- of verdedigingsmechanismen. Misschien zijn het overtuigingen en beperkingen waar we ons op hebben geabonneerd. Misschien is het de zelf-sabotage- of opofferings-programmering. We moeten kijken waar we nieuwe verhalen, overtuigingen en beperkingen creëren die vermomd zijn als een nieuwe manier. Terwijl het in werkelijkheid gewoon nieuwe manieren zijn waarop we onszelf beperken.

We beginnen volledig te begrijpen dat we een keuze hebben. We kunnen loslaten en ons overgeven aan het proces of we kunnen tot het bittere einde vasthouden. Verandering is hier en heeft het potentieel om ons te bevrijden. Maar eerst echter, zal onze mentaliteit moeten veranderen. 

Er is een stroom van energie beschikbaar, die vol is van opwinding, potentieel en bestemming. Als je erop tikt voel je vlinders en je buik, je geest stroomt vol hoop en ideeën en je hart gaat wijd open. Deze stroom van energie beweegt snel, het vereist overgave en absoluut vertrouwen. Het is tijd om alles los te laten en te gaan zwemmen in deze stroom van puur potentieel.

Sta je hartruimte toe je gids te zijn en stap in de stroom die voor jou beschikbaar is.

Dank aan iedereen die dit steunt en dit werk deelt. Het betekent echt de wereld. Als je deelt, deel dan het hele bericht met de websitelink zodat anderen zich kunnen abonneren en mij kunnen vinden. Sociale media verschuiven snel en censureren veel van deze informatie.  

Als je wilt deelnemen aan de 2x per week (maandag en donderdag) Aura Cleansing, healing en energizing, samen met een energieverslag om je te helpen navigeren door de intense energieën vanaf $ 11,11 per maand, klik dan HIER.

Jenny  

Terug naar pagina Diverse Berichten