De 9D Arcturiaanse Raad, Massale Ontwakingen om 2021 mee af te sluiten

De 9D Arcturiaanse Raad, Massale Ontwakingen om 2021 mee af te sluiten 

Gechanneld door Daniel Scranton – 28 September 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij blijven getuige van jullie bewustzijnsevolutie als een menselijk collectief en wij merken dat er een grotere kans is op massale ontwakingen in deze laatste maanden van 2021 vanwege hoe goed jullie hebben omgegaan met de Equinox-energieën en de algehele September-energieën. Jullie helpen jullie medemensen op manieren die jullie onmogelijk kunnen kwantificeren, of zelfs maar begrijpen met de fysieke menselijke geest.

Jullie moeten erkennen dat anderen om jullie heen zijn veranderd en ten goede zijn veranderd, want wanneer jullie naar de wereld kijken door de lens van een persoon die is opgewaardeerd en geactiveerd kunnen jullie niet anders dan de positieve veranderingen in jullie medemensen zien. Jullie zullen natuurlijk in de frontlinie van deze spirituele evolutie blijven en daarom zullen jullie met veel meer te maken krijgen met wat jullie nog moeten opruimen, wat jullie nog energetisch aan het assimileren zijn. Jullie hebben in dit leven meer op je genomen dan jullie deel was omdat jullie wisten wat de staat van het menselijk collectief bewustzijn was op het moment dat jullie in dit fysieke lichaam werden geboren.

Jullie hebben zoveel te geven, zoveel dat jullie kunnen delen met jullie medemensen wanneer jullie ook verder gaan met jullie reizen. Zij hebben er baat bij jullie verhalen te horen, te horen hoe jullie je uitdagingen zijn aangegaan, hoe jullie je hebben ontwikkeld en de meesters zijn geworden die jullie duidelijk zijn. Degenen onder jullie die ontwaakt zijn en het werk aan zichzelf hebben gedaan weten dat het geen sinecure is en jullie weten ook dat spirituele evolutie grotendeels een interne klus is. Jullie krijgen hulp van ons, van jullie gidsen, van jullie galactische team, jullie hogere zelven, jullie overzielen, de Bron, enzovoort, maar dan dienen jullie te nemen wat jullie gegeven wordt en ermee te werken. Jullie dienen ook de groeipijnen te doorstaan, en dan komen de mensen naar jullie toe omdat jullie licht helderder schijnt.

En dan weet je dat het jou volgende taak is om diegenen te helpen die jouw hulp zoeken. Dit is een enorme onderneming om van de derde dimensie, via de vierde, naar de vijfde te gaan. Wij voelen ons voortdurend bemoedigd door wat wij zien, maar wij weten ook dat de weg die voor jullie ligt lang is en dat velen van jullie vermoeid en moe zijn. Neem dus elke dag een moment om te bedenken hoe ver jullie al gekomen zijn en erken de bemoedigende tekenen om je heen dat de dingen veranderen en wel ten goede.

En tenslotte, kijk naar het beste in de mensen om je heen. Zie hoe zij beter met deze energieën omgaan dan ooit tevoren. Zie hoe zij zich ontwikkelen in wat zij zeggen en wat zij doen, en geef mensen meer krediet en kijk minder naar hun fouten en tekortkomingen en doe hetzelfde met jezelf. Wees mild en vriendelijk voor jezelf, geef jezelf wat je nodig hebt.

Jullie zullen meer van ons blijven ontvangen als jullie de tijd nemen om te ontspannen en je open te stellen, jullie kunnen erop vertrouwen dat de energieën van oktober ook heel ondersteunend zullen zijn, zij zullen helpen bijdragen aan het massale ontwaken dat we in de rest van 2021 zien aankomen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten ons met jullie te verbinden.

Vertaling: Martien voor wakkeremensen.org

Terug naar pagina Diverse Berichten