Ancient Awakenings, Houd vast en geef niet toe

Houd vast en geef niet toe”

Saint Germain gechanneld door James McConnell  

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 7 november 2021.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Saint Germain

Ik ben jullie Saint Germain. Ik kom op dit moment om de boodschap te brengen die ik de laatste keer van plan toen jullie samen waren, echter James was niet sterk genoeg om de boodschap door te laten komen. (na een periode van 2 weken ziekte)

Maar de boodschap van deze dag, mijn vrienden, is, Houd Vast. Houd vast aan je missie. Houd vast aan wie je bent. Houd vast aan alles wat je dierbaar is in je hart. Niet aan de oude illusie, niet aan de oude programmering, maar aan de nieuwe programmering. Het nieuwe paradigma dat jullie in jezelf aan het vormen zijn.    

En terwijl jullie dit nieuwe paradigma in jezelf vormen, vormen jullie het ook in het collectieve bewustzijn van de planeet, in zowel mensen, planten en dieren, als de minerale substanties hier op de planeet. Alles komt allemaal samen als één terwijl jij het creëert. Jij bent de schepper, iedereen is de schepper. Niet alleen van je eigen leven, maar je bent de schepper van de collectieve levens van deze planeet terwijl je de tijdlijnen naar voren schuift, de tijdlijn verplaatst naar een tijdlijn met een hogere vibratie.   

Dat is waar dit allemaal om draait. Deze tijden nu, als je je concentreert op de dingen die verkeerd gaan op de planeet, weet dat zelfs als ze dat schijnbaar doen, dat de trillingen toenemen vanwege wat er op de planeet gebeurt. Omdat de mensen zeggen, “Genoeg!” Omdat de mensen samen opstaan ​​en zeggen, “Niet meer! Dit gaat zeker niet vanzelf verdwijnen. We zullen niet opgeven zonder een gevecht!” Jullie vechten nu allemaal, vechtend als de Lichtstrijders die jullie zijn. Waar je zegt,”Nee, ik zal niet toegeven!” Jullie allemaal moeten niet toegeven aan de oude programmering die wordt getoond, de angstprogrammering.   

Laat je nergens bang voor maken, of het nu het virus is, of het een of ander soort ziekte is. Wat het ook is, je komt er doorheen. En wat jou niet dood maakt, maakt je sterker. Je weet dit. Dat is een gezegde dat je kent. Maar angst, angst houdt je vast aan de oude illusie. Laat angst dat niet doen. Stijg boven de angst uit. Stijg uit boven de oude trillingsprogrammering. En weet dat je nu aan het creëren bent, nu op dit moment, creëer je de nieuwe tijdlijn, de tijdlijn die jullie allemaal door de ascentie zal leiden. Dat moet je blijven onthouden. Raak niet verankerd in de oude trillingsprogrammering, in de oude angst, in alles wat ‘zij’, de cabal, de duistere krachten die blijven proberen de controle over de planeet vast te houden.      

Weet dat ze dat niet kunnen. Ze worden nu op alle mogelijke manieren verslagen, in alle richtingen. Ook al zie je het niet helemaal, weet dat het gebeurt. Velen worden op verschillende manieren van de planeet verwijderd zodat ze niet langer controle kunnen uitoefenen of proberen de controle te behouden.

En zelfs zij weten dat ze de controle hebben verloren, dat ze in het nauw gedreven dieren zijn, maar ze blijven vechten, ze blijven vechten om de waarheid tegen te houden die uit de schaduw naar buiten komt. Ook al is dat niet wat ze van plan zijn te doen, ze kunnen niet anders dan de waarheden naar buiten brengen. En de waarheid, zoals je weet, zal je vrijmaken. En de waarheid, mijn broeders en zusters, komt eraan, en is zelfs in veel opzichten al hier nu.

Dus laat het naar buiten komen. Laat de waarheid bekend worden. Laat de schaduwen door het licht worden onthuld, want het licht zal de hele planeet verlichten.

Ik ben jullie Saint Germain en ik verlaat jullie met: Blijf vechten! Geef niet toe aan de controle structuur, aan de oude programmering. Omdat het je niet langer kan tegenhouden, tenzij jij je erdoor laat tegenhouden.    

Al mijn vrede en liefde zij met jullie allemaal. En sta toe, en blijf toestaan dat de Violette Vlam zijn magie blijft doen over de hele planeet en in jou eigen individuele leven.  

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen